Au început să vină răspunsurile la reclamația făcută lui Firea pentru că și-a folosit copiii în campania electorală

Știu că nu îi pasă, nu mai poate ea de cercetarea poliției, dar măcar că va da un Subsemnatul și tot mă mângăie clitoridian.

PS: Să știți că toate răspunsurile seamănă între ele, nu trebuie să mi le trimiteți pe toate :mrgreen:

12 comentarii

 1. #1

  Ideea e sa nu uitam si sa facem follow-up periodic. In aprilie-mai scriu un mail la MI la care o sa atasez raspunsul si o sa cer lamuriri.

  Cred ca asta e ultima solutie de activism intr-o Romanie tot mai bolsevica.

  0

 2. #2

  Am primit si eu acelasi raspuns, SCANAT, iti dai seama cata hartie / toner / timp consumat aiurea?

  0

 3. #3

  N-am inteles de ce au trimis la Politie treaba asta? Daca „verificare si constatarea respectarii prevederilor” legate de copii se face de catre politie, ei ce rol au in viata asta? De ce sunt platiti? Ca sa fie un glorified call center care preiau mesaje si le dau mai departe??

  0

  • #4

   Imi pare rau ca insist pe treaba asta, dar Protectia Copilului ar trebui sa investigheze direct. Eventual cu un atasament de la politie pentru protectie si sfaturi in deplasari. Daca toate sesizarile le dau mai departe la politie, ei se ocupa doar cu trimiterea de raspunsuri pe mail??? Si le-a luat peste 2 saptamani sa scrie mizeriipe alea de atasamente, copy-paste, doar.cu numele schimbat. Ce romanesc suna… pe sistemul „nu stiu, mergeti la.ghiseul urmatorul, noi nu stim si nu cunoastem”.

   0

 4. #5

  Politia locala care e subordonata primariei :))

  0

  • #6

   vezi ca scrie acolo „am transmis petitia dvs. catre Ministerul Afacerilor Interne” – e vorba de politia adevarata, nu de aia locala

   0

  • #7

   hmm, nu toata politia e adevarata? :)

   0

  • #8
   Arhi

   nici macar politia nu ii ia in serios pe paznicii de la gardienii publici, daramite noi

 5. #9

  primit si eu acelasi lucru.
  Ma gandesc acum ca politia(P mic asumat) aia apartine de Ministerul de Interne condus de o duamna de la …
  Imi si imaginez cum stau ele duamnele la o cafea si ii mai spune una catre alta:
  – Draga sa vezi ce te iubeste „lumia”, cate scrisori pe numele tau au trimis, draga, … ma faci invidioasa!

  0

 6. #10

  Ți-am mai trimis și eu unul, al meu are nr de înregistrare diferit de celelalte.

  0

  • #11

   Pe ăsta l-a lăsat Cetin ca să mai râdem și noi. Ar trebui cu plus ca să-l încurajăm, să-i arătăm că vrem și noi să râdem.

   0

 7. #12

  In baza la ce se ocupa politia de un asemenea caz si nu DGASPC? In lege nu prevede ca intra in atributiile politiei doar a CNA-ului dar asta numai la alin 1. Eu zic sa faceti revenire la solicitare si sa va specifice de ce politia si nu DGASPC.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]