Încercarea moarte n-are

Mă întreb, oare cum o fi mai simplu, să iei telefonul și să suni la bancă direct sau să îți faci user pe un blog și să întrebi dacă să suni la bancă? Dacă suni, ai șanse de 50% să se întâmple ceea ce vrei. Dacă scrii pe blog, ai șanse mari să nu îți răspundă nimeni, deci să nu suni la bancă, deci să nu se întâmple nimic.
Oare cum e condiționată frica asta de a lua singur o decizie?

10 comentarii

 1. #1

  Probabil din cauza faptului ca daca gresesti,
  sa ai pe cine da vina…”Tu mi-ai zis asa ba,nu e vina mea.”

  0

 2. E mai ieftin sa scrii pe blog :))

  0

 3. Oameni fara judecata. O sa ajunga sa ceara sfaturi pe forum daca e bine sa te speli pe dinti dimineata sau mai bine bagi orbit in tine !

  0

 4. Pueril! :D

  0

 5. lumea are mai mare încredere în arhiblog decât în orice altă bancă din rromânia :)

  0

 6. cand stai si gandesti prea mult la rece nu iti mai iese nimic.

  0

 7. omg..oare chiar poate sa sune? cum i-ai dat voie mai arhi ? asa usor.. trebuia sa ii zici ca nu ii dai voie sa sune la banca:))

  0

 8. Cred ca nu e vorba de frica. Cred ca e vorba de incapacitatea de a lua o decizie.
  Daca ai trait o viata intreaga fara sa iei vreo decizie si ai lasat totdeauna pe altii sa decida in locul tau, neuronul responsabil de acest lucru se atrofiaza si moare :P :D

  0

 9. are timp de pierdut, asta e raspunsul. alea sunt niste vaicareli bazate pe nevoia de a fi bagat in seama.

  0

 10. Parca ai fi in povestea lui Creanga, cand doi prieteni insetati gasesc doua fantani insa nici unul nu vrea sa bea apa deoarece nu stiu care e mai buna….pana la urma fiecare bea pe ascuns dintr-o baltoaca.
  Nu te-ai gandit…. ca poate nu te ajuta nici una din solutii..

  0

Citește și...

Pentru că tot insistați să vedeți cum arăt, iar eu vă tot zic că e mai importantă mintea voastră decât figura mea, hai să ne jucăm de-a Găsiți-l pe Waldo. Cum v-o imaginați pe Maddame?  Una dintre poze e a mea.

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]