Încheiere la discuția despre candidatul PNL Jenor Beudean

jenor beudean agresor femei (2)

Ca să punem punct acestor subiecte (1, 2) și să nu lăsăm lucrurile nelămurite, toți oamenii cu mintea pe umeri suntem de părere că micul mafiot își merită soarta, ba chiar mai rău, pentru lovire, amenințare, tentativă de lipsire de libertate. Asta am lămurit-o.

Dar dacă doamna din imagini nu e sancționată pentru acțiunile sale, gen trecut pe roșu, vorbit la telefon în timp ce trece pe roșu, lovirea mașinii, atunci ceva e defect, undeva.

Iar asta cu pietonii care trec pe trecere, vorbind la telefon, în general cu telefonul în mâna dreaptă, fix cât să își blocheze vederea către stradă, mi se pare că este insuficient reglementată. Pe lângă faptul că pietonul cretin nu se asigură când e pe trecere, pentru că așa știe el, că e dreptul lui, deși legea spune clar că nu te angajezi în traversare până nu te asiguri, asta cu vorbitul la telefon ar trebui penalizată exact ca vorbitul la volan. Zeci de păsărici am evitat în ultimul moment, pentru că merg ca paricopitatele, atente la telefon, eventual îți arată cu mânuța că uite e indicator de trecere. Zeci.

Și probabil la fel și ceilalți, din care e posibil ca unele să nu poată fi evitate.

34 comentarii

 1. #1

  Cum era? Amen to that?!

  Thumb up 5 Thumb down 4

 2. Schimbarea in bine incepe cu Bleudean. WTF!!!

  Thumb up 2 Thumb down 1

 3. #3

  Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Thumb up 32 Thumb down 79

  • #4

   ca de obicei, esti idiot

   3) Traversarea drumului public de catre pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate si semnalizate corespunzator, iar în lipsa acestora, în localitati, pe la coltul strazii, numai dupa ce s-au asigurat ca o pot face fara pericol pentru ei si pentru ceilalti participanti la trafic.

   art. 72 cod rutier. Godina a povestit ca a dat amenda pentru neasigurare la traversare. probabil la voi, in țărăneția nu e obligatorie asigurarea.

  • Velu, asa sa iti inveti si copiii sa traverseze. daca ai sau vei avea.

  • #6

   Velu, du-te undeva, ia-ti un caiet si pix si scrie de 1.000 de ori “pietonii trebuie sa se asigure la traversarea strazii, chiar daca au zebra in fata sau sunt la coltul strazii”.

   Thumb up 22 Thumb down 5

  • #7

   Te superi degeaba Boss
   Cine crezi că are la Sintești bani pentru cartea lu Godina ?

   Thumb up 19 Thumb down 1

  • #8

   A fost o intreaga discutie pe tema asta dupa ce Godina a amendat un pieton care a sarit pe trecere. O parte din politie interpreteaza legea in modul in care trebuie sa te asiguri cand treci pe la coltul drumului si atat. E ambigu textul, trebuie sa te asiguri in toate situatiile sau doar in ultima (vezi virgulele si conjunctiile)?

   Thumb up 18 Thumb down 1

  • #9

   Darwin inca nu te-a vizitat. Stai fara grija! Ai locul 1 asigurat :)

   Thumb up 5 Thumb down 7

  • Velu,
   Ca sa te citez, nu mai fii idiot.

   Thumb up 9 Thumb down 9

  • #11

   Bre,si de n-ar scrie in lege,nu te trage de urechi instinctul de conservare sa casti ochii inainte de a traversa?Daca nu,sa stii ca ocolirea gurilor de canal descoperite s-ar putea sa nu fie nici ea reglementata legal.

   Thumb up 42 Thumb down 1

  • #12

   Te asiguri pentru ca tu ai carne, celalalt are roti, fiare si in genere cam una mie kile. O singura data am traversat ca imbecilul printre doua masini stationate langa trotuar si nu m-am uitat stanga/dreapta. M-a ratat la milimetru taman un taximetrist. Eu eram alb, ala era mai alb la fata ca mine. Mi-am cerut scuze, l-am lasat sa mi zica vreo doua, si am batut palma. De atunci, am gandul cum trebuie la traversat, trafic etc.

   Thumb up 17 Thumb down 1

  • #13

   Trebuie sa diferentiem intre ce este legal si ce trebuie sa faci in mod normal. Cea mai utila chestie invatata in scoala de soferi : “prioritate sau verde la semafor insemna ca este legal sa treci, nu ca este sigur”.

   Thumb up 13 Thumb down 0

  • #14

   Tu esti dinala care merge pe bicicleta si urla ca toti au treaba cu tine fiindca te clanxoneaza in timp ce treci calare pe ea pe zebra si ca te amendeaza politia fiindca mergi pe carosabil cand ai pista de bicicleta, asa-i?

   Thumb up 6 Thumb down 0

  • #15

   Daa… halatu’ ?

   Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #16

  Sloganul i s-a aplicat cum nu se poate mai bine.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 5. #17

  Ce le-o fi asa greu sa modifice legea: cine trece cu telefonul la ureche pe trecere nu are prioritate. Asta e, il lovesti, ghinion. La fel si pentru cei cu urechelnite, daca la autopsie se descopera ca vorbea la telefon :)

  Thumb up 3 Thumb down 11

 6. #18

  Pe o trecere de pietoni s-au intalnit un cocalar si o melteanca. Si uite ce-a iesit…

  Thumb up 49 Thumb down 0

  • #19

   @Serban: vorbesti prostii, nu exista melteni si cocalari in Ardeal.

   Thumb up 30 Thumb down 1

 7. #20

  Da!

  Thumb up 1 Thumb down 0

 8. #21

  Dacă calci pietonul pe trecere, pietonul trecând pe roșu și neasigurat, teoretic nu ești de vină. Bine, tot stai prin tribunale la mila procurorilor, experților și judecătorilor, și tot poate să iasă nasol, dar nu ești de vină. În cel mai rău caz ajungi la pușcărie nevinovat. În schimb dacă ai schițat un gest din volan spre pietonul respectiv, un lasă că te aranjez eu, în momentul ăla devii vinovat, pentru că nu l-ai mai lovit accidental, l-ai lovit cu intenție. Intenția nu este accident, intri direct în codul penal, nu-i mai pasă nimănui de codul rutier, că era roșu, că nu s-a asigurat, fleacuri. Ai tras de volan spre pieton și l-ai lovit, asta e tot ce contează. Putea pietonul să treacă strada în diagonală țopăind în cap, tot ești vinovat.

  Așa că nu are importanță dacă tuta aia a trecut strada pe roșu, fără să se uite, vorbind la telefon, pentru că bouletele a tras de volan spre ea. Punct.

  Thumb up 51 Thumb down 3

  • #22

   Fuuuu… Ți-am dat dislike din greșeala :-(

   Thumb up 4 Thumb down 1

 9. Traducere pentru cacafonofobi: “Daca si calci pietonul…”

  Thumb up 4 Thumb down 1

 10. Eu tot n-am vazut pe undeva semaforul ala. Ori nu e in filmare, ori am nevoie de ochelari

  Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da, nu vazusem pana la final filmuletul.
   Oricum cred ca aia era pe rosu clar. Adica cele 2 cucoane de traversau cu caruciorul au cam luat-o la trap, probabil licarea verdele pt pietoni. Aia a venit si-a traversat ca e pe trecere, fara sa se uite. vina ei. insa faza se putea termina acolo, cu sutul in masina. ala a vrut el sa se dea ciumeg si s-a dus s-o ia de par, la cateva minute dupa faza. e deja nerozie

   Thumb up 0 Thumb down 1

 11. #27

  La titlu : E scris Beulean , dar il cheama Beudean .

  Thumb up 2 Thumb down 1

  • #28

   e gresit dar nu cum crezi tu. e boulean.

   Thumb up 7 Thumb down 1

 12. #29

  Daca asta se petrecea la Bucuresti, pe langa comentariile aprobate, mai erau inca 200 in care miticii erau injurati si facuti in fel si chip, ” ca numai la ei se intampla d-astea ” , dar asa, ca s-a intamplat in Ardeal, acest Principat Monaco al Europei de Est, se scuza. Well, nu de catre mine .

  Cat despre conflictul dintre cei 2 stimabili – platesti cu aceeasi moneda : te-a injurat, o injuri, ti-a dat cu piciorul in masina, ii dai si tu, ca ea are 50 si tu 120 de kilograme, shit happens, nimeni nu poate spune ca ai facut ceva diferit decat ea. Daca totusi, vrei sa ii lasi o urma de rusine pe fata si sa te tina minte, o flegma melteneasca pe frunte macina sufletul mult mai mult decat o lovitura – parerea mea . Fiecare dintre cei 2 trebuie pedepsit intr-un anume mod .

  Thumb up 17 Thumb down 9

  • #30

   Un singur lucru zic: Dacă până și Neluțu Mexicanu e din BN ce pretenții să mai ai de la ceilalți politicieni locali?

   Thumb up 3 Thumb down 0

  • #31

   Ai facut ceva diferit, ce face ea se incadreaza la distrugere, ce faci tu la lovire si alte violenta. Infractiunea ei este una contra patrimoniului a ta contra integritatii.

   Thumb up 2 Thumb down 2

 13. #32

  O remarcă: La orice drum, oricât de scurt, câți idioți cu covrig în mână vezi vorbind la telefon? Pentru că toți sunt Vettel ori Schumacher, pentru a conduce au nevoie de juma” de mână. De ce am crede că pietonii trebuie sa fie super-disciplinați?

  Thumb up 1 Thumb down 1

 14. #33

  Centură, casco și dash cam

  De restul se ocupă cei de la smurd si pompe funebre

  Thumb up 10 Thumb down 1

 15. #34

  “Micul mafiot” a facut avere din masini aduse din Germania, masluite la maxim si vandute la negru. Cand nu i-a mai mers din cauza crizei, a intrat in politica. Are un birou de intocmit acte in cladirea primariei, deci nu, nu are relatii.

  Thumb up 6 Thumb down 0