Firea s-a rățoit puțin și la părinții nemulțumiți că sunt școlile închise toată săptămâna. Cine a nins, să strângă, pentru că școlile sunt temple ale luminii, nu locuri unde îți lași copiii când mergi la muncă. În teorie, e ok, dacă are minim 6 ani și nu îl lași singur acasă ziua, înseamnă că ești dus cu pluta. Pe de altă parte, vaca națională a omis să spună cum se face educația când trimiți copiii acasă.

Dar cu grădinițele cum facem? Și ele sunt temple ale învățăturii? Sau sunt EXACT pentru ca părinții să își lase copiii pe perioada zilei, cât sunt la muncă.

Știți, grupul ăsta imbecil de infractori care a ajuns la putere în românia nu este nici măcar la nivelul fostului partid comunist. Ăia interziseseră avortul, dar aveau creșe și grădinițe peste tot, medicii umblau după tine pentru vaccinuri și medicamente pentru copii, pentru că dacă pățea ceva un copil, erau mâncați.

Japițele astea infecte, după ce că au gonit din țară o treime din populație, nu sunt capabili să stimuleze munca părinților care au riscat să facă copii în gunoiul numit românistan. Ba îi mai trag și de urechi puțin, cu templele învățăturii, aducându-mi aminte de eroii comentatori de aici, cei cu Dacă nu îți permiți să faci copil, nu fă, nu ai nevoie de alocație, nu ai nevoie de salariu, marș la muncă, de ce te plângi că nu mergi la muncă, dacă nu ai bani de bonă, nu trebuia să ai copil, etc.