11 comentarii

 1. #1

  Lasand la o parte ca ne-ai sugerat :) existenta bannerului, e chiar interesant si folositor.

  0

 2. #2

  Lasi bannerul acolo un an si mai construiesti o casa aproape de servici la TM

  0

 3. #3

  E pt caramida porotherm….eu recomand tuturor casa pe structura de lemn ….merita..so much more

  0

  • #4

   tibi, eu mi-am facut casa si am studiat profund problema. cati constructori de case de lemn vin cu lemn uscat 20 de ani, ca sa nu actioneze in timp si sa te trezesti in 2 ani cu geamurile cazand?

   0

  • #5

   Nu trebuie 20 de ani …
   Am lucrat la o firma a unui neamtz care asta facea in Germania.
   El de meserie e dulgher, stie sa iti explice pana la nivel de atom ce se intampla cu toate materialele de constructii: lemn, ciment etc.
   Aici nu a avut succes…din varii motive.
   Insa ai dreptate, in lucrul cu lemnul trebuie foarte mult profesionalism.
   Tocmai de aceea, avea in plan sa importe lemnul deja uscat din Germania ( iesea la acelasi pret cu lemnul de aici, doar ca venea uscat asa cum trebuie – dureaza vreo juma de an uscarea).

   0

  • #6

   marius, au facut misto de tine. eu am bagat 60 000 euro in casa, m-am interesat si cum se fac suruburile, nu doar ce e cu lemnul. lemnul lucreaza in timp, jumatate de an e fix pula.

   0

  • #7

   arhi, chiar si betonul lucreaza in timp

   0

  • #8

   da. la fel ca lemnul, in cativa ani se usuca si isi reduce dimensiunile

   0

  • #9

   Sa inteleg ca nemtzalaii aia care isi tot fac case pe structura de lemn iau tzeapa ?

   0

  • #10

   nu, aia folosesc lemn de calitate. crede-ma, nu stiu ce ai construit tu, dar eu, la inceput, asta am vrut, casa de lemn. dupa care am cercetat cam toata piata si tot ce era de stiut si m-am lasat pagubas.

   0

 4. #11

  Daca scriam eu ghidul despre cum sa-ti faci o casa acum 1 an, nu mai aveai nevoie de nicio aplicatie! :P
  @tibi orice material are avantaje si dezavantaje, nu generaliza fara sa explici de ce si cum!

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]