Info

Voiam doar să vă atrag atenția asupra bannerului din dreapta sus. Conține o aplicație foarte interesantă și nemaiîntâlnită până acum prin peisajul .ro. Mi-ar fi plăcut să o am când mi-am construit casa.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  Lasand la o parte ca ne-ai sugerat :) existenta bannerului, e chiar interesant si folositor.

  0

  0

 2. #2

  Lasi bannerul acolo un an si mai construiesti o casa aproape de servici la TM

  0

  0

 3. #3

  E pt caramida porotherm….eu recomand tuturor casa pe structura de lemn ….merita..so much more

  0

  0

  • #4

   tibi, eu mi-am facut casa si am studiat profund problema. cati constructori de case de lemn vin cu lemn uscat 20 de ani, ca sa nu actioneze in timp si sa te trezesti in 2 ani cu geamurile cazand?

   0

   0

  • #5

   Nu trebuie 20 de ani …
   Am lucrat la o firma a unui neamtz care asta facea in Germania.
   El de meserie e dulgher, stie sa iti explice pana la nivel de atom ce se intampla cu toate materialele de constructii: lemn, ciment etc.
   Aici nu a avut succes…din varii motive.
   Insa ai dreptate, in lucrul cu lemnul trebuie foarte mult profesionalism.
   Tocmai de aceea, avea in plan sa importe lemnul deja uscat din Germania ( iesea la acelasi pret cu lemnul de aici, doar ca venea uscat asa cum trebuie – dureaza vreo juma de an uscarea).

   0

   0

  • #6

   marius, au facut misto de tine. eu am bagat 60 000 euro in casa, m-am interesat si cum se fac suruburile, nu doar ce e cu lemnul. lemnul lucreaza in timp, jumatate de an e fix pula.

   0

   0

  • #7

   arhi, chiar si betonul lucreaza in timp

   0

   0

  • #8

   da. la fel ca lemnul, in cativa ani se usuca si isi reduce dimensiunile

   0

   0

  • #9

   Sa inteleg ca nemtzalaii aia care isi tot fac case pe structura de lemn iau tzeapa ?

   0

   0

  • #10

   nu, aia folosesc lemn de calitate. crede-ma, nu stiu ce ai construit tu, dar eu, la inceput, asta am vrut, casa de lemn. dupa care am cercetat cam toata piata si tot ce era de stiut si m-am lasat pagubas.

   0

   0

 4. #11

  Daca scriam eu ghidul despre cum sa-ti faci o casa acum 1 an, nu mai aveai nevoie de nicio aplicatie! :P
  @tibi orice material are avantaje si dezavantaje, nu generaliza fara sa explici de ce si cum!

  0

  0

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]