Înghețată cu aroma de rahat

Asta e campania electorală gândită de geniile de la ALDE. Targetarea copiilor, la modul grosolan.

Vine vara, bine-mi pare,
Înghețata-i bună tare,
Când de ALDE-i oferită
și de copii e servită.

Deci cum? Copiii servesc înghețată? Cui, părinților sau geniilor de la terasa aia? Nu cumva e exploatarea omului de către hienă? Și dacă de fapt autorul versurilor e tăntălău, înseamnă că copiii linge înghețăți?

Problema aici este că eu cunosc oameni sănătoși, altfel, la cap, care consideră că Tăriceanu e o soluție și că e un om potrivit pentru președinția româniei.

Cum? Cum?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. „Problema aici este că eu cunosc oameni sănătoși, altfel, la cap, care consideră că Tăriceanu e o soluție și că e un om potrivit pentru președinția româniei.”

  Tariceanu este antieuropean convins si un mincinos ridicol. Nu trebuie sa sapi prea mult sa-ti dai seama.

 2. #2

  Vezi ca ai uitat sa traduci ultimele doua cuvinte din engleza…
  Cum Tariceanu, cum…!

 3. #3

  ”Problema aici este că eu cunosc oameni sănătoși, altfel, la cap, care consideră că Tăriceanu e o soluție și că e un om potrivit pentru președinția româniei.
  Cum? Cum?”

  Probabil ca au castigat enorm de mult de pe urma privatizarii platformei continentale sau inca mai exista mult oameni care cred ca n-a fost nimic neregula cu asta, ca si cu alte cazuri asemanatoare ce se incadreaza perfect in expresia lui Roman de ”industria e un morman de fier vechi”.
  E vreo diferenta reala intre Tariceanu, Vosganian si Boc?

  • dude, aseara l-am auzit pe dragnea vorbind despre cum se scurg gazele românești afara din cauza lui ciolos

 4. #5

  Nici mita electorala nu mai e ce-a fost. Inainte era un pui, ceva faina, ulei, o galeata. Niste mici, bere. Acuma o inghetata? Plm, la alegerile viitoare or sa dea un pahar cu apa…

 5. #6

  Nici nu ma gandeam ca “Tariceanu” si “oameni sanatosi la cap” pot coexista intr-o fraza.

 6. #7

  Nimic nu bate o caldare.
  #oldschool

 7. imi vine sa vomit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]