Cum să înmatriculezi o mașină pe firmă

Iei întâi actele, mergi la…

Dacă mai știți, acum ceva vreme v-am întrebat de o firmă care să mă ajute să îmi înmatriculez mașina adusă de mine din Germania, pentru că, după ultima experiență avută pe la înmatriculări Pipera, am zis că mai degrabă mă spânzur de partea inghinală decât să mai trec pe acolo.

Și, după recomandarea voastră, am găsit Delta Înmatriculări. Care s-a ocupat de mine la modul că am fost, practic, de 3 ori la ei. O dată când am dus actele, o dată la RAR și ultima oară când am ridicat plăcuțele de înmatriculare și actele. Și cam aia a fost tot.

Și credeți-mă, a fost nasol, eu am avut-o înmatriculată pe firmă, firmei i-a expirat sediul social, ANAF a declarat-o inactivă, trebuia mutat sediu, refăcute actele, o întreagă scălămbăială juridică cu mizeriile alea de femei și oameni de la anaf, cu care efectiv nu m-a fi descurcat, în limitele legii și fără să fiu condamnat pentru lovituri și alte violențe.

Drăguța de Ana Popa, cea care a avut grijă de mine, s-a ocupat de toate, fără să mă deranjeze altfel decât cu vreun telefon în care să mă anunțe pe unde suntem dpdv al actelor și ce mai e de făcut.

Nu, acesta nu este un articol plătit, ei nici nu știu de existența acestui site. Doar am considerat că trebuie să scriu de bine cu același patos pe care îl folosesc când scriu de rău. Oamenii, în 99% din cazuri, dacă sunt mulțumiți de ceva, nu lasă reviewuri sau articole. Despre ce să scriu, dacă e de bine, nimănui nu îi pasă, nu?

Și de asta internetul e plin doar de chestii rele, de opinii despre cât de prost e un lucru sau un serviciu și rar, câte un rătăcit, care scrie de bine doar așa, din suflet.

Așa că, domnișoara Ana, dacă citiți, vreodată, să știți că ați făcut un bătrânel foarte fericit și mulțumit. Păcat că nu am ajuns să ne facem un selfie la despărțire, m-a luat prea repede colega de la recepție :mrgreen:

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  Selfie, batrane? Lasa tinerele pentru cei care inca pot :))

  0

  • #2

   Tu ai va’ ce desht are-n selfie-uri?

   0

 2. #3

  Și eu tot cu ei am lucrat, mă bucur că ți-ai rezolvat problema în felul ăsta. Măcar am făcut economie de niște sinspse

  0

 3. #4

  Referitor la costuri cum a fost ?

  0

 4. #5

  Dacă faci un research pe piață, costurile sunt mai mult decât ok față de ce livrează.

  0

 5. #6

  Daca tu crezi ca nu stiau de existenta acestui site/blog,esti nai naiv decat pari.
  Asta nu inseamna ca le neg profesionalismul.

  0

 6. #8

  Batranel :))))))

  0

 7. #9

  Daca la cei 50 de ani ai tai te simti batran, cum vei fi la 60?

  0

 8. #12

  Eu zic ca pentru selfie poti sa mergi oricand la ei pe motiv ca… nu stiu, gasesti tu unul, si ne imburi si pe noi c-o poza a unui suflet cald care sare sa ajute batraneii la anaghie.

  0

 9. #13

  Cetin, costuri totale? Daca se poate..

  0

 10. #14

  Ei, uite.. ne mai certam, ne mai suparam, dar pentru asta te citesc! (aproape as fi zis ca te iubesc)
  Bravo, sa laudam cand e de laudat si sa apreciem oamenii care isi fac treaba!

  0

 11. Absolut toate mașinile pe care le-am avut pana acum, începând cu 2008 le-am înmatriculat cu ei. Mașini personale sau pe firma. Serviciile sunt complete. Singurul lucru care îmi era peste mana, era ca împuternicirea către ei trebuia sa o faci la un notar din Ștefan cel Mare.

  Le-ar prinde bine și o relație la un notar de prin sect 5, 6.

  Tariful este mai mult decât decent. La o mașină au fost ei la identificare. Am lăsat mașina la ei și s-au ocupat de tot. Asta cred ca a fost prin binevointa agentului, nu cred ca oferă ca și servicii. (Exista riscul sa o lovească).

  La ultima mașină, costuri, aprox 400 lei.

  0

  • #16

   La mașina pe firmă nu e nevoie de împuternicire de la notar. Eventual declarație simplă, semnată și stampilata.

   0

  • #17
   Arhi

   yep

 12. #18

  +1 pentru Delta. Eu am inmatriculat cu ei masina non-UE. Nu am avut nici cea mai mica bataie de cap. Totu’ brici!

  0

 13. #19

  „femeile si oamenii de la ANAF” … quite an interesting choice of words there 🙂

  0

 14. #20

  Stiu ca e putin off-topic, dar poate ma poate ajuta cineva cu o firma serioasa care spala interioare de masini (igienizare cu aburi si tot tacamu), v-as fi foarte recunoscator

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.