24 comentarii

 1. #1

  What. The. Fuck? :-)))

 2. #2

  Nici vorba, asta din clip a avut mai multa voita decat Mendy si a dat si mai multi pumni decat francez. Nu reneg calitatile de boxer ale lui BU-TE, dar adversarul lui a fost sub asteptari, pe deasupra a lasat sa se arate faptul ca nu a venit decat pt a-si lua banii si pa. Imi pare rau pt BU-TE, dar … asta-i realitatea.
  Inclusiv iesirea in strada de dupa meci a fost regizata…

  • #3

   pai, macar e bine ca nu renegi calitatile de boxer ale lui bute. daca le renegai, era de porc. asa, fiecare e liber sa renege orice, dar e bine si sa nu renege.

 3. Fix așa a fost, doar că la meciul lui Bute a fost și Udrea. 🙂

 4. ăsta e boc cu criza :))

 5. #6

  Mi-au cazut bale pe mousepad, fucking lol 🙂

 6. ala sigur o luat etnobotanice :))

 7. Trebuia sa piarda Bute, poate atunci erau si romanii fericiti. Din pacate a castigat 🙁

  • Nu e vorba de fericiri, noi fiind hoți înnăscuți avem ochiul format la smenuri.

  • #10

   La anul cere Mendy revansa, dar numai dupa ce termina astia INCA 15 km de autostrada.

  • #11

   oscar » nu rade, auzi ca da drumul la 13 kilometri. ura!

 8. #12

  Era soldat in US Marines, ce stii tu? :))

 9. La televizor am vazut inregistrarea meciului Bute-Mendy dar cred ca aia au gresit meciul, acesta prezentat de tine este de fapt cel corect :)) deoarece este mult mai spectaculos. Oricum felicitari lui Bute pentru pastrarea centurei de campion

 10. #14

  Una noua, auzita: „În cinstea victoriei de sâmbătă, Elena Udrea lansează youbute.com”

 11. Francezul a fost destul de slabut iar Bute nu a avut un adversar pe masura. Totusi, valoarea romanului nostru e incontestabila!

 12. @Arhi, cum fac rost de o invitatie Google + ?

 13. Primu pumn in figura e demential.

 14. #21

  Dupa meciul lui Bute, am vazut o gramada de cunoscatori intr-ale boxului. Unii ziceau ca Mendy a fost prea slab, altii se intrebau de ce Bute nu se duce spre adversarul lui, ca sa-i care pumni, altii ziceau ca a costat prea mult organizarea galei, altii ziceau ca Mendy a picat prea usor de la un pumn lejer. Eu cred ca e timpul ca romanii sa nu se mai priceapa la toate, ca s-a vazut cum le stiu pe toate cand au picat bacul de anul asta si ar fi fost la fel si in alti ani, daca de vreo 30 de ani nu s-ar copia la bac. Eu imi permit sa am aroganta de a-l compara pe Bute cu Sugar Ray Robinson, cel putin din punct de vedere al carismei, doar ca Ray Robinson era putin mai agil decat Bute. Si cine zice ca pumnul ala de KO a fost unul „usor”, nu cred ca a primit nici macar o manusa de box in cap, dar mai un pumn de la un boxer, iar eu pot sa marturisesc ca am primit si pot sa spun ca doare al dracului de tare.

 15. =))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))) Ahahahahah e mortal clipul !!!