Ce înseamnă de fapt ONU? Și pentru cine?

ONU a făcut apel către Turcia să încheie starea de urgenţă care durează de mai bine de 20 de luni şi a condamnat Ankara pentru arestările în masă, concedierile arbitrare şi alte abuzuri care în unele cazuri au devenit „pedepse colective”, scrie Reuters.

Turcia s-a șters rapid la fund cu cererea lor, i-a făcut fasciști și lucrurile au mers mai departe.

Eu am o curiozitate.
În afară de momentul când SUA au decis că trebuie să aducă libertatea în Serbia și Bosnia și i-au bombardat mai rău decât Hitler Varșovia, iar ONU a decis că Hai, dacă ați decis să îi bombardație, e clar că și noi cerem bombardamente acolo, există vreun SINGUR moment în istorie în care vreo decizie a ONU a contat undeva sau i-a păsat cuiva?

Nu de alta, dar această așa zisă organizație mondială este complet depășită, complet degeaba, doar niște unii care mănâncă salarii uriașe complet degeaba.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. #1

  Astept cu nerabdare opinia lui Francisc

  0

  0

  • #2

   in paralel cu opinia lui tim :)

   0

   0

  • La pariu ca Francisc e psihologul lui Tim :))

   0

   0

  • #4

   Eu de cateva saptamani ma intreb daca nu cumva Francisc e chiar Tim, ca pe ultimul nu prea l-am mai vazut de multa vreme :))

   0

   0

  • specialitatea romanilor – sa faca misto

   0

   0

 2. #6

  de fapt onu e organizatia statelor care au pact de nonagresiune cu usa, usa fiind majoritarii contribuitori ca in orice organizatie capitalista dicteaza in ce alte tari trebuie adusa pacea sau in ce altele e deja destula pace.

  0

  0

  • #7

   Partial ai dreptate, dar de exemplu, implicarea ONU in Siria a fost blocata de Rusia si China. Problema este cu dreptul de Veto pe care il are orice stat. Adica daca ONU considera ca Jong Un e un dissctator care nu respecta deloc drepturile omului si vrea sa impuna niste sanctiuni drastice, se poate opune oricand Rusia sau sa zicem Filipine.

   0

   0

  • #8

   Drept de veto parca au doar alea din consiliul de securitate, adica GB, SUA, Rusia, China si Franta.

   0

   0

 3. #9

  Din motive obeictive Francisc nu poate comenta azi asa ca voi scrie si comentariul lui „Bla bla bla bla bla bla bla”

  0

  0

 4. #11

  Cred ca numai noi romanii le-am baga in seama.

  0

  0

 5. ONU e dovada clara ca hipsterii au aparut de foarte multi ani. Dupa razboi, sa fiee paciiee, sa ne unim, sa fim cu totii, impreuna, egali, ce bine si frumos, basim norisori roz, energii pozitive la toata planeta, fara numar. Un mare buboi care va plesni, ca toate celelalte.

  0

  0

 6. #13

  Presupun ca totodata s-au sters la fund si cu cererea de aderare la UE…

  0

  0

 7. #15

  Decat a bombardat Hitler Londra poate. Varsovia a ocupat-o pe silent fara rezistenta.

  0

  0

 8. #21

  ONU nu e doar despre razboaie. Vezi ca sunt vreo 17 organizatii comune. :) Au actiuni umanitare in primul rand fara de care nu vrei sa stii cati morti ar exista in urma secetelor, epidemiilor si chiar al razboaielor. Tabere de refugiati, cataclisme, etc… sunt primii care apar. Apoi au actiuni culturale, spitale, educatie in zone din Pizdeea. Apoi au rol de mentinere a pacii ce este mai important decat crezi. Si dupa ce doua factiuni zic stop joc si pace, daca nu stai intre ei sa-i delimitezi si sa-i pazesti oricand poate sa reinceapa razboiul. Consiliul de securitate din ONU e cam degeaba, aici e buba mare ca e degeaba pt ca nu e respectat cand cei grei de la masa se incoarda. In rest ONU este extrem de important.

  0

  0

  • Confetti.

   0

   0

  • #23

   zi-le domnu’ @7, invata-i cum se facea la sarmisegetuza

   0

   0

  • #24

   M-as oferi si eu consilier de educatie in Pizdeea.

   0

   0

 9. #25

  ONU este ca si asa zisã „uniune europeanã”: O Cocinã de Porci deprãvati, pederasti, paraziti, comunisti, maoisti, trotchisti, curve, lesbiene si alt rãhat mondial de gunoi globalist-multiculturalist-curist! Jos cu „ONU si Uniunea Europeanã”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0

 10. #26

  De fapt, cred ca UNO face in majoritatea cazurilor cam ce decid „granzii” din consiliul de securittate.

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]