Ce înseamnă România pe internet?

România e pe locul 5 în lume la viteza de internet. A devenit normal să avem speed teste de 800MBps, viteze pe care germanii de exemplu, nici măcar nu le concep.

Ce înseamnă pentru tine România pe Net, te întreabă Marcel Iureș, din backgroundul clipului?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

33 comentarii

 1. #1

  „Hai frate sa-i facem p-astia ca-s prosti!”

  0

  0

 2. #2

  Say cheese!!!!

  0

  0

 3. #3

  A.FREIGEDANK: Alo, Ticule,m-auzi? Alo? TICU A LU GIOCONDA: Baga-mi-as pula in ma-ta!!! Taci da-te dracu! AF: Ce-ai ma,cu mine vorbesti? TALG: A, nu scuze,ba,ma certam cu mama,scuze. AF: ia zi,ai rezolvat cu ce-am vorbit,cu treaba aia?.. TALG: Da,ma,esti nebun,am tot,sacii,tot… AF: Lanterna ai? TALG: Da,ma tot,ce dracu. AF: Auzi,io zic sa iei si-un topor,ca daca e sa dea drumu la caini.. TALG: Nu e ma,stai linistit,ca intram prin gradina,ca sa nu banuiasca nimic,eu tin de sase, si tu te urci pe cuibar.intram prin acoperis,ca la muzeu tata,ca vorba aia…(neinteligibil) AF: Da,ca la muzeu. Auzi,dar ce zici .. (neinteligibil) TALG: Nu,asa facem,acoperisu e de lemn,tabla o dau jos io. AF: Pai crezi ca (neinteligi bil) TALG: Si daca grohaie ceva porcii,ca cocina e chiar langa cuibar. AF: Da,baga-mi-as pula in ei. TALG: da,lasa,lasa ca vorbim.

  0

  0

 4. #4

  s-ar putea sa fie totusi 800Mb nu MB :)

  0

  0

 5. Romania pe internet inseamna RDS, nicidecum Vodafone cu ai lor 150-300 de MB.

  0

  0

 6. #7

  800 mbps cu niste servere dedicate de speedtest …alea nu fac nimic toata ziua, doar le interpelati voi din cand in cand, ca sa nu va simtiti prost ca dati 60 de lei pe GIGABIT de la rds degeaba.

  0

  0

  • o da, asa e. spre deosebire de restul, unde viteza e reala se clara

   0

   0

 7. #9

  dar e asa de greu sa verifice cineva textul si sa isi dea seama ca se spune corect bariere si nu barieri? asa de analfabet e si Iures?

  0

  0

  • #10

   Poate asta e o metodă mai nouă de măsurare a audienţei unei reclame – bagi intenţionat o greşeală ca să vezi câţi oameni reacţionează. Ca la cozonacul oltenesc cu „bullshit” şi stafide.

   0

   0

 8. #11

  875 Mbps la mine max – metro pe RDS

  0

  0

 9. #12

  Sentimental clip, musiu! M-a lovit in corason, o lacrima imi curge agale pe obraz si ma gandesc cu tristete la ziua cand voi fi nevoita sa renunt la serviciile Vodafone!
  Inca o relatie esuata :( ( parol ca nu din cauza me’)

  0

  0

 10. #13

  Arhi imi activeaza si mie cineva contul pe forum? Cred ca se fac 24 de ore..acceasi adresa de email ca aici; poti sa stergi msg asta daca e

  0

  0

 11. Stai un pic sefu’, nu e era locul unu in lume anu trecut??

  0

  0

 12. Eu stiam ca impreuna aducem tot internetul in Romania (torenti, alea alea)….

  0

  0

 13. Cum de n-au pus in spot si marea realizare cu salvatul cailor din Delta ? :)

  0

  0

 14. #24

  De cealaltă parte a …. internetului, viteza asta înseamnă și mult mai multe tentative de atac, spam ce trebuie filtrat (logurile de 800MB+ sunt ceva normal la sfarsit de săptămână), harddiscuri de rezervă; în general, muncă mai multă.

  0

  0

 15. #25

  Si cand te gandesti ca acum 10-12 ani lasai calculatorul o noapte intreaga, ca sa iei 3 melodii de pe net.

  0

  0

 16. #27

  Vitezele astea sint garantate sau e ceva de genul „pina la” ?
  Sint vete de download de pe servere externe sau doar din Romania?

  10mbs poate fi vindut sub frumoasa titulatura de pina la 300 mbs.

  Un ultim lucru, viteze de „pina la” sint oferite pe servicii DSL unde viteza este afectat de calitate firelor de telefon si de distanta. La un serviciu pe fibra optica …care ar fi limitarea care impune un „pina la”?
  Oare care e gradul de suprapunere al bandwidthului in Romania?

  0

  0

 17. #28

  eu am 10 Mbps la download si 1.5 Mbps la upload.
  Canada frate!

  0

  0

  • #29

   Fiecare are cit plateste. Eu am trafic nelimitat la 20Mbps download si 10 la upload.
   Tot in Canada.

   0

   0

 18. Pentru mine Romania pe Internet inseamna mai nou forumul SoftPedia! :D

  0

  0

 19. #32

  Degeaba ai viteza daca nu poti plati cu plastic la orice taraba ca in orice tara civilizata.

  0

  0

  • Moshule in orice tara cilivizata nu poti plati cu plastic la orice taraba, ba chiar la unele tarabe unde poti plati cu plastic ai o suma minima de plata gen 15 oiro, ca sa nu-si ia fiecare gicu o ciunga si sa plateasca cu cardu.

   0

   0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]