Ce înseamnă UNPR?

UNPR este un partid atât de răspândit, încât nici propriii parlamentari nu știu exact cum se numește.

Reporter: Ce înseamnă UNPR? Alin Bucur: Ăăă, Uniunea Naţională… (n.r. – 20 de secunde de tăcere apăsătoare) Reporter: Dacă nu ştiţi, nu contează… Alin Bucur: Contează! Uniunea Naţională… (n.r. – încă 10 secunde de tăcere) Pentru Progresul… Progresistă a României. Reporter: E Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Restul le găsiți aici.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Uniunea Nationala a Pruritului Rectal

  Thumb up 0
 2. Ce fata de bovina are bucur asta…

  Thumb up 0
 3. #4

  Uniunea Nationala a Prostilor din Romania

  Thumb up 0
 4. #6

  In anotimpul cald, primavara- vara,fac baie doar cand ploua. Ies gol in curte,si ma spal ca la dus. Fac si economie la apa in felul asta.

  Thumb up 0
 5. Asta e un partid de curve politice. Aaa… stai. Toti sunt curve

  Thumb up 0
 6. #8

  Am si eu o intrebare , cine e Alin Bucur, am auzit eu de unul Bucur, dar parca ala era cioban :))

  Thumb up 0
 7. Uniunea Nationala a Piz*elor Rase

  Thumb up 0
 8. #10

  alin bucur manifesta simptomele evidente ale deficientei mentale usoare (DMU IQ – 50/55-70 cf. DSM IV-TR). in multe situatii parintii nu pot accepta situatia copilului cu dizabilitati si incearca sa compenseze fortand nota, in cazul de fata tatal acestuia, folosindu-se de avutia acumulata in ultimii 25 de ani pentru a-i cumpara o diploma universitara fiului (care nu-si aminteste exact ce specializare a absolvit), insarcinandu-l ficitiv cu unele afaceri (precum conducerea unui club de fotbal la nivel de comuna) cand de fapt platea din greu specialsiti care sa se ocupe de lucruri din umbra si cumparandu-i un loc in parlament. aici trebuie sa las explicatia pe seama colegilor psihiatri!

  Thumb up 0
  • #11

   baa, s-a trecut demult la DSM V si oricum in Europa se foloseste ICD . Ce dreaq…

   Thumb up 0
 9. #12

  Având în vedere ritmul cu care UNPR racolează parlamentari nu m-ar mira ca peste un an să dea PSD-ul afară de la guvernare şi să guverneze singuri. :))

  Thumb up 0