8 comentarii

 1. :)):)):)) Catelul ala s-a postat bine acolo, e protejat. :)):)):))

  0

  0

 2. Postul asta arata ca dracu in opera si explorer, in firefox se vad pozele mai bine, dar nu se vede scrisul complet. fa-i ceva. :)
  Am dat si eu o tura la pranz prin scumpa noastra Constanta, arata minunat. La tomis erau niste fanatici ce urlau despre credinta si isus.. excelent show, bleah.

  0

  0

 3. #3

  Postul se vede oribil indiferent de browser, ai o problema cu tema folosita.

  0

  0

 4. lasa ca merge, cine vrea sa vada pozele, le vede oricum

  0

  0

 5. pai nu se vad pozele arhi, daca dau click pe o poza imi da refresh la post, atat.

  0

  0

 6. 3 sedii

  0

  0

 7. Eu spun ca ar trebui ca aceia care au talente de desenatori, sa aiba un loc special amenajat , nu sa picteze toate blocurile.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]