– Orice credincios care se respectă, merge la biserica din cartier cu mașina.

– Orice credincios care se respectă și merge la biserica din cartier cu mașina, dorește să parcheze neapărat în fața intrării în biserică.

– Orice credincios care se respectă și merge la biserica din cartier cu mașina și dorește să parcheze neapărat în fața intrării în biserică, ascultă manele la maxim, pe boxele din gioarsa aducă din germania, cu care se deplasează.

– Dacă nu faci gluma cu aprinsul lumânării de la bricheta proprie, cu 5 minute înainte de înviere, ca să vezi câți fraieri iau lumină de la tine, ești degeaba.

– Dacă ești polițist, rolul tău e să te uiți la hoții de buzunare cum acționează și să ai grijă ca nu cumva să pățească ceva, din cauza vreunui cetățean mai vânjos. Eventual amendează-l pe păgubaș, pentru tulburarea liniștii publice. De aia avem poliție, nu ca să ne facem dreptate singuri.

– Toți suntem total interesați de pozele pe întuneric pe care le faci luminii de la lumânare. Da, ești o artistă, nimeni nu a mai pozat până acum așa ceva cu telefonul. Like and share!

– Dacă după ce iei lumina, nu te duci cu ea la restaurant sau în club, ești total degeaba. Ia cu tine ouă și cozonac de casă. Comesenii vor muri de invidie, cozonacul cu care au venit ei e mai urât, iar ouăle lor nu au culoarea aia care ți-a ieșit ție.

– Agheazma its a must și se consumă pios, în fața ouălor, mielului și cozonacului. După ce te-ai muit cu alți 1000 de retarzi ca tine, ca să ajungi să o smulgi din mâinile reci ale preotului.

– După ce ai primit vestea învierii, dacă stai la curte, eventual în pantelimon, e obligatoriu să dai drumul la muzică și să chiui fericit. Așa ar fi vrut și Isus. Claxonul de la mașină e opțional, dar binevenit.

Completări?

moise