Se întâmplă și lucruri bune în viață

Legat de acest strigăt de ajutor, avem și un update:

Salut Cetin,

Revin cu vesti mai bune:
Mailul atasat primit de la dept. de dermato-oncologie al Universitatii de medicina din Viena ne informeaza ca avem un caz rar de tumoare, dar care nu este melanom malign.
O a doua analiza facuta la un laborator privat din Bucuresti de un anatomopatolog cu experienta sustine diagnosticul (ce-i drept avand ca indiciu parerea celor de la Viena).

Procedura chirurgicala este al doilea hop pe care ne straduim sa-l trecem… in prezent facem demersurile in aceasta directie (nu putem rezolva la AKH Viena -e o poveste mai lunga, dar incercam in Romania sau in alt spital din afara).

Am considerat ca trebuie sa te anunt si sa-ti multumesc pentru sprijin. Doi dintre cititorii tai au facut eforturi pentru a contacta doctori din tarile in care locuiesc (Alin Ciobanu si Nea Zapada).
De asemenea dna Monica Althamer m-a sprijinit cu sfaturi si traducerea de documente medicale.
Le-am transmis recunostinta pentru implicarea lor neconditionata, voluntara… Mai e loc de speranta cand dai peste astfel de oameni.

Multumesc inca o data!

O seara frumoasa,
Aurelian

Iată, viața poate fi și frumoasă.

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]