Se întâmplă și lucruri bune în viață

Legat de acest strigăt de ajutor, avem și un update:

Salut Cetin,

Revin cu vesti mai bune:
Mailul atasat primit de la dept. de dermato-oncologie al Universitatii de medicina din Viena ne informeaza ca avem un caz rar de tumoare, dar care nu este melanom malign.
O a doua analiza facuta la un laborator privat din Bucuresti de un anatomopatolog cu experienta sustine diagnosticul (ce-i drept avand ca indiciu parerea celor de la Viena).

Procedura chirurgicala este al doilea hop pe care ne straduim sa-l trecem… in prezent facem demersurile in aceasta directie (nu putem rezolva la AKH Viena -e o poveste mai lunga, dar incercam in Romania sau in alt spital din afara).

Am considerat ca trebuie sa te anunt si sa-ti multumesc pentru sprijin. Doi dintre cititorii tai au facut eforturi pentru a contacta doctori din tarile in care locuiesc (Alin Ciobanu si Nea Zapada).
De asemenea dna Monica Althamer m-a sprijinit cu sfaturi si traducerea de documente medicale.
Le-am transmis recunostinta pentru implicarea lor neconditionata, voluntara… Mai e loc de speranta cand dai peste astfel de oameni.

Multumesc inca o data!

O seara frumoasa,
Aurelian

Iată, viața poate fi și frumoasă.

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]