Am impresia că marile lanțuri de magazine au făcut comenzi prea mari cu ocazia covidului și au fost prinse, cumva, pe picior greșit.

Am luat de 2 ori, în 2 zile diferite, de la Carrefour, inimi, pipote și gâturi, ca să îi fac lui Yuri o mermeleală cu orez, de gust. În ambele cazuri, le-a pus î frigider, unde am 2 grade și am vrut să le fac a 2 a zi. Când le-am deschis, cea mai mare duhoare de mort posibilă, și acum, când mă gândesc, îmi vine să vomit.

Am luat de la Kaufland de 3 ori (trei) carne gată făcută pentru hamburgeri. Același scenariu, pus în frigider maxim 10 ore, că le pun seara, când mă întorc de la shopping, a doua zi, gust de acru și lapte brânzit.

Nu înțeleg ce se întâmplă, nu mi s-a mai întâmplat așa ceva decât când luam produse de la Cora, cu muște moarte în interior. Carnea normală nu are nimic, e ok, chiar gustoasă. Dar astea…praf.