19 comentarii

 1. Cartierul minune din al nostru drag oras, s-au gasit… :)

  0

  0

 2. Pentru cine nu stie: piata Chiliei este o zona rezidentiala din Constanta populata in proportie de 99% de prietenii nostri dragi….tiganii!

  0

  0

  • @sagi ai dreptate cu acel 99%, oricum piata Chiliei de azi nu mai este ce era acum 7 – 8 ani, acum poti merge linistit pe acolo pana in ora 5 – 6 seara … spre deosebire de cartierul Palas unde daca vrei sa intrii ziua pe acolo „treci granita” pe proprie raspundere … acolo inca este un mica Vest Salbatic

   0

   0

 3. #4

  marketul?…poate markerul?

  0

  0

 4. @gigi lulu – asta ai inteles tu din tot articolul? un typo?

  0

  0

  • Radu » deh, sunt ditai 2 mm intre R si T pe tastatura, omul trebuia sa sublinieze ca stie exact cum ii zice la markăr.

   0

   0

  • sau „maker”… ori „marken”

   0

   0

  • @Arhi – Mi se pare aberant sa citesti un articol doar pentru a-i gasi greselile. Mai bine nu mai citesc..

   0

   0

 5. numa mafioti cu sabii pe acolo :)))

  0

  0

 6. #10

  in plm, cum vedem si noi poza mai MARE ?

  0

  0

 7. nu merge sa dai click

  0

  0

 8. repetati dupa mine: nu mai pune articole la 2 noaptea :))

  0

  0

 9. Nu am inteles mesajul. Aia din Chiliei vor sa-i taie pe nushcine sau ala care a scris vrea sa-i taie pe tuciurii din Chiliei? :))

  0

  0

  • Pancreasule, io n-am vazut tigan care sa vorbeasca corect romaneste, tu ai vazut exemplare care sa scrie?
   Dupa scris, e un roman care vrea sa taie halitori de gaini moarte (nu ca noi le-am halii vii…)

   0

   0

 10. *hali

  0

  0

 11. #17

  Nici zonele rau famate nu mai sunt ce-au fost odata. Acum 15-20 de ani erau niste zone prin care nu aveam curaj sa merg ziua, acum merg si noaptea. Stolurile au plecat in tarile calde si s-au imputinat focarele de infractionalitate de pe la noi.

  0

  0

  • #18

   poate nu mai esti tu ce ai fost si intre timp ti-a ajuns niste sange si prin coaie

   0

   0

 12. Ce te astepti la unul din cele mai inapoiate „orase” din tara? cu drumuri de Afganistan si un primar drogat. Toate scursurile sunt aici, mi-e rusine ca m-am nascut in constanta. Nu exista cinema, opera, teatru sau macar o cofetarie la care sa te duci cu mandra din dotare. Exista niste chestii dar iti bati joc de tine si n-are rost. De parcuri nici nu se pune problema, in 5 minute ai taiat in lung si-n lat unul. Noi construim mall-uri cu spatii goale, avem carciumi inchise in centru, este o adevarata aventura sa gasesti un local care sa serveasca supa cu taitei. Un oras sarac, prost, ff murdar si cu cele mai mari taxe si impozite din Romania.

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (