Intelectuali de Constanța

Mi-am adus aminte cu plăcere nemăsurată de ei. Sunt pline budele hypermacheurilor de ei, prin Constanța. Brigada durilor intelectuali, cei ce folosesc marketul cu o violență rar întâlnită.
Vă tăiem pe toți, bă!

Foto din Cora, toaleta de lângă Fornetti

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Cartierul minune din al nostru drag oras, s-au gasit… :)

 2. Pentru cine nu stie: piata Chiliei este o zona rezidentiala din Constanta populata in proportie de 99% de prietenii nostri dragi….tiganii!

  • @sagi ai dreptate cu acel 99%, oricum piata Chiliei de azi nu mai este ce era acum 7 – 8 ani, acum poti merge linistit pe acolo pana in ora 5 – 6 seara … spre deosebire de cartierul Palas unde daca vrei sa intrii ziua pe acolo „treci granita” pe proprie raspundere … acolo inca este un mica Vest Salbatic

 3. #4

  marketul?…poate markerul?

 4. @gigi lulu – asta ai inteles tu din tot articolul? un typo?

  • Radu » deh, sunt ditai 2 mm intre R si T pe tastatura, omul trebuia sa sublinieze ca stie exact cum ii zice la markăr.

  • sau „maker”… ori „marken”

  • @Arhi – Mi se pare aberant sa citesti un articol doar pentru a-i gasi greselile. Mai bine nu mai citesc..

 5. numa mafioti cu sabii pe acolo :)))

 6. #10

  in plm, cum vedem si noi poza mai MARE ?

 7. nu merge sa dai click

 8. repetati dupa mine: nu mai pune articole la 2 noaptea :))

 9. Nu am inteles mesajul. Aia din Chiliei vor sa-i taie pe nushcine sau ala care a scris vrea sa-i taie pe tuciurii din Chiliei? :))

  • Pancreasule, io n-am vazut tigan care sa vorbeasca corect romaneste, tu ai vazut exemplare care sa scrie?
   Dupa scris, e un roman care vrea sa taie halitori de gaini moarte (nu ca noi le-am halii vii…)

 10. #17

  Nici zonele rau famate nu mai sunt ce-au fost odata. Acum 15-20 de ani erau niste zone prin care nu aveam curaj sa merg ziua, acum merg si noaptea. Stolurile au plecat in tarile calde si s-au imputinat focarele de infractionalitate de pe la noi.

  • #18

   poate nu mai esti tu ce ai fost si intre timp ti-a ajuns niste sange si prin coaie

 11. Ce te astepti la unul din cele mai inapoiate „orase” din tara? cu drumuri de Afganistan si un primar drogat. Toate scursurile sunt aici, mi-e rusine ca m-am nascut in constanta. Nu exista cinema, opera, teatru sau macar o cofetarie la care sa te duci cu mandra din dotare. Exista niste chestii dar iti bati joc de tine si n-are rost. De parcuri nici nu se pune problema, in 5 minute ai taiat in lung si-n lat unul. Noi construim mall-uri cu spatii goale, avem carciumi inchise in centru, este o adevarata aventura sa gasesti un local care sa serveasca supa cu taitei. Un oras sarac, prost, ff murdar si cu cele mai mari taxe si impozite din Romania.

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]