19 comentarii

 1. Cartierul minune din al nostru drag oras, s-au gasit… :)

  0

 2. Pentru cine nu stie: piata Chiliei este o zona rezidentiala din Constanta populata in proportie de 99% de prietenii nostri dragi….tiganii!

  0

  • @sagi ai dreptate cu acel 99%, oricum piata Chiliei de azi nu mai este ce era acum 7 – 8 ani, acum poti merge linistit pe acolo pana in ora 5 – 6 seara … spre deosebire de cartierul Palas unde daca vrei sa intrii ziua pe acolo „treci granita” pe proprie raspundere … acolo inca este un mica Vest Salbatic

   0

 3. #4

  marketul?…poate markerul?

  0

 4. @gigi lulu – asta ai inteles tu din tot articolul? un typo?

  0

  • Radu » deh, sunt ditai 2 mm intre R si T pe tastatura, omul trebuia sa sublinieze ca stie exact cum ii zice la markăr.

   0

  • sau „maker”… ori „marken”

   0

  • @Arhi – Mi se pare aberant sa citesti un articol doar pentru a-i gasi greselile. Mai bine nu mai citesc..

   0

 5. numa mafioti cu sabii pe acolo :)))

  0

 6. #10

  in plm, cum vedem si noi poza mai MARE ?

  0

 7. nu merge sa dai click

  0

 8. repetati dupa mine: nu mai pune articole la 2 noaptea :))

  0

 9. Nu am inteles mesajul. Aia din Chiliei vor sa-i taie pe nushcine sau ala care a scris vrea sa-i taie pe tuciurii din Chiliei? :))

  0

  • Pancreasule, io n-am vazut tigan care sa vorbeasca corect romaneste, tu ai vazut exemplare care sa scrie?
   Dupa scris, e un roman care vrea sa taie halitori de gaini moarte (nu ca noi le-am halii vii…)

   0

 10. #17

  Nici zonele rau famate nu mai sunt ce-au fost odata. Acum 15-20 de ani erau niste zone prin care nu aveam curaj sa merg ziua, acum merg si noaptea. Stolurile au plecat in tarile calde si s-au imputinat focarele de infractionalitate de pe la noi.

  0

  • #18

   poate nu mai esti tu ce ai fost si intre timp ti-a ajuns niste sange si prin coaie

   0

 11. Ce te astepti la unul din cele mai inapoiate „orase” din tara? cu drumuri de Afganistan si un primar drogat. Toate scursurile sunt aici, mi-e rusine ca m-am nascut in constanta. Nu exista cinema, opera, teatru sau macar o cofetarie la care sa te duci cu mandra din dotare. Exista niste chestii dar iti bati joc de tine si n-are rost. De parcuri nici nu se pune problema, in 5 minute ai taiat in lung si-n lat unul. Noi construim mall-uri cu spatii goale, avem carciumi inchise in centru, este o adevarata aventura sa gasesti un local care sa serveasca supa cu taitei. Un oras sarac, prost, ff murdar si cu cele mai mari taxe si impozite din Romania.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]