Digi-Mobil

Ar fi bine să fii atent pentru că, de la 1 aprilie, se termină roamingul gratuit dintre RDS și Vodafone. Adică dacă ai opțiunea de roaming activată, vei plăti bani.

Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil. Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea Plus150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea Plus150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus)

Nu mai știu cu cât se vinde un GB pe piața liberă, probabil cu vreo 0,0000000000000001 cenți. E tristă că la clientul final ajunge de 1 milion de ori mai scump.

Și s-a cam terminat cu bătutul în piept gen Eu am net ieftin de la RDS pe mobil. Pentru că o să ai net în centrul orașelor, direct de la Digi. În rest, o să ai nevoie. Și da, eu am 2 abonamente de Digi mobil.