Internet: Neogen inca in neolitic

La piticu aici, o anume Maria Suciu se ofuscheaza precum o basicuta cu lichid precum ca neogen este o firma responsabila, si cum ei au furnizat la politie IP-urile celor care uploadeaza continut pornografic ilegal, gen sex cu minori, si ca uite ce raguti si buni sunt ei.
Doamna sau domnisoara Suciu, in primul rand in fata legii sunteti solidari responsabili cu cei care urca acel continut pe site-ul dumneavoastra. Ca provider trebuie sa verificati tot continutul urcat acolo. Manual. Pentru ca nu sunteti youtube sa se uploadeze sute de mii de clipuri zilnic, si totusi youtube o face manual. Dar banuiesc ca e mai ieftin sa economisesti 500 de euro ca salariu pentru cineva care sa analizeze filmuletele si sa raspunda de ce iese pe site, nu?
E mai simplu sa dati mailuri la politie, cand vi se cere.
LE: Si zoso le explica faptul ca pedofilia e pedepsita de lege si de comunitate.

3 comentarii

 1. Nu mai intru de ceva vreme pe blogul pomenit si nici pe la cel de s-a julit prin munti insa, dupa mine, nu e normal sa inceapa ziarele si televiziunile sa te arate cu degetul in timp ce tu, mare furnizor de servicii, shezi pe coada si iti admiri traficul si popularitatea.
  Sigur, nimeni nu e perfect, serviciile on line vor sustine ca tind spre perfectionare, spre mai mult si mai bine insa asta e o parte a problemei in timp ce clipuri cu minore, cu gay and so on (au aparut pe la tine, la mine si la altii) apar nestingherite si la liber pe portal.
  Nu ma intereseaza de ce sau cum, scuzele chiar nu-si au rostul
  Nu faci fata, nu reusesti sa filtrezi ? Inchide nene , temporar serviciul. Pana reusesti sa pui la cale un sistem prin care sa opresti. Pentru ca politie si ip-uri in epoca in care netul geme de proxy-uri si de fake ip services…. Sa fim seriosi :)
  Asadar, o alta parte a problemei , pe scurt, tine de diferenta intre vorbe si fapte.

  0

 2. Si era sa uit :)
  Neogenul furnizeaza si servicii contra cost. Exista sectiuni unde se gasesc site-uri platite ale firmelor, sectiuni de… si de…. si care, din cauza imbecilitatii celor care ar trebui sa fie responsabili risca sa ajunga in categoria cu felinare rosii a serviciilor care fac parent advisory.
  so, oamenii platesc corect, cinstit, serviciile si se trezesc, pe banii lor, ca atunci cand isi acceseaza serviciul se aprinde beculetsul cu „unsafe site” sau „offensive content” doar din cauza extensiei neogen.ro. Dupa care, probabil, o piarista isi va cere scuze si va produce ceva explicatii labarite.
  Mijto, nu ?

  0

 3. mai stii discutiile din blogaria, in care neogen nu vroia sa aloce buget pentru nimic, dar vroia user generated content?

  pentru superviseri nu, sa angajeze oameni sa creeze ei ceva nu vor, la advertising s-au batut cu pumnul in piept fac marea cu sarea, dar n-am auzit sa fi miscat ceva.

  oh, si „haideti sus, ca daca mai stati mult la restaurant ma ruinati”. parca eram cu tine si cu sebi la masa cand a fost aruncata duma asta :))

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]