Interviu cu Camelia Voiculescu

Având în vedere că Dorothea Ionescu Vânău de la Intact consideră normal ce s-a întâmplat cu Mirela Bugetara, și cei de la ZS s-au gândit că ar fi normal să facă un interviu cu Camelia Voiculescu, fiica turnătorului dovedit Felix și să îi ceară câteva impresii despre tatăl ei.

Fotografia nu o reprezintă pe doamna Voiculescu, dar, așa cum ne-a învățat doamna Dorothea Ionescu Vânău, nu asta e important, ci faptul că doamna Voiculescu e femeie şi are sani, iar noi trebuie să ne dăm seama de asta.

23 comentarii

 1. #1

  Bre, gluma e gluma, poate nu am fost eu atent, insa pana acum nu am vazut nici un fel de reactie dupa filmuletul tau, adica nimeni nu s-a sesizat, nimeni nu a urlat, nimeni nu a considerat gresit acel articol. Pur si simplu, tacere. Nu CRP, nu CNA, nu ziare, nu televiziuni… ce e aiurea in tara asta?

  0

 2. „in mod sigur da” :lol:

  0

 3. seems legit :)

  0

 4. #5

  ahahahaaaaaaaaaaaaaaa

  0

 5. Totusi cum or reusit sa stranga in ograda antenelor toate scarnaviile? Interviul la angajare consta in test de mancat rahat?

  0

 6. #7

  Si totusi – doamna din poza cine e? :)

  0

  • #8

   geretus » camelia voiculescu. cel putin pana la umeri

   0

 7. #9

  Gigi Contra, faceau astia aseara misto de filmuletul cu bugetara la B1 TV parca. Si au bagat bonus o alta stire trucata prezentata acum ceva timp la realitatea.

  0

 8. Frumoasa „matura”

  0

 9. Nu poţi lăsa adevărul să-ţi strice o ştire. Aici e vorba despre o poză. Deci, parcă tanti Cami Voiculescu s-a mai îngrăşat de ultima oară când am văzut-o :)

  0

 10. vocea lui z?

  0

 11. #15

  Voiculescu nu este dovedit cu nimic. Dosarul de securitate al acestuia este unul fabricat de turnatorul comunist Basescu.

  0

  • #16

   eddy » ataaat

   0

  • #17

   zi-le adevarul in fata eddy, ce stiu ei! daca au iq-ul mai mare de 90 se cred destepti. mare lucru, de parca asta ar conta si nu sa te descurci in viata.

   0

 12. eddy rulează.

  0

 13. #19

  Cetine, ai dovezi pentru afirmatia: „doamna Voiculescu e femeie”?

  0

 14. #20

  Bai, ce matura banciu din nou la b1 cu ei pe jos…

  0

  • Maria » e ca şi cum ai spune că măturătorul de la colţ nu dă doi bani pe ţiriac.

   0

 15. #22

  http://www.sperantapentrutine.ro/ajuta-l-sa-ramana-in-viata/emanuel-un-bebelus-care-stie-doar-ce-este-durerea.html

  …ajutor pentru copilasul nostru!…nascut cu o boala rara si fara leac…dati mai departe..va rugam!!!
  Fiti binecuvantati!

  0

 16. #23

  As vrea sa ii scriu d-nei Camelia Voiculescu…va rog sa ma ajutati cu o adresa . Va multumesc !

  0

Citește și...

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]