Interviu cu Camelia Voiculescu

Având în vedere că Dorothea Ionescu Vânău de la Intact consideră normal ce s-a întâmplat cu Mirela Bugetara, și cei de la ZS s-au gândit că ar fi normal să facă un interviu cu Camelia Voiculescu, fiica turnătorului dovedit Felix și să îi ceară câteva impresii despre tatăl ei.

Fotografia nu o reprezintă pe doamna Voiculescu, dar, așa cum ne-a învățat doamna Dorothea Ionescu Vânău, nu asta e important, ci faptul că doamna Voiculescu e femeie şi are sani, iar noi trebuie să ne dăm seama de asta.

23 comentarii

 1. #1

  Bre, gluma e gluma, poate nu am fost eu atent, insa pana acum nu am vazut nici un fel de reactie dupa filmuletul tau, adica nimeni nu s-a sesizat, nimeni nu a urlat, nimeni nu a considerat gresit acel articol. Pur si simplu, tacere. Nu CRP, nu CNA, nu ziare, nu televiziuni… ce e aiurea in tara asta?

  0

 2. „in mod sigur da” :lol:

  0

 3. seems legit :)

  0

 4. #5

  ahahahaaaaaaaaaaaaaaa

  0

 5. Totusi cum or reusit sa stranga in ograda antenelor toate scarnaviile? Interviul la angajare consta in test de mancat rahat?

  0

 6. #7

  Si totusi – doamna din poza cine e? :)

  0

  • #8

   geretus » camelia voiculescu. cel putin pana la umeri

   0

 7. #9

  Gigi Contra, faceau astia aseara misto de filmuletul cu bugetara la B1 TV parca. Si au bagat bonus o alta stire trucata prezentata acum ceva timp la realitatea.

  0

 8. Frumoasa „matura”

  0

 9. Nu poţi lăsa adevărul să-ţi strice o ştire. Aici e vorba despre o poză. Deci, parcă tanti Cami Voiculescu s-a mai îngrăşat de ultima oară când am văzut-o :)

  0

 10. vocea lui z?

  0

 11. #15

  Voiculescu nu este dovedit cu nimic. Dosarul de securitate al acestuia este unul fabricat de turnatorul comunist Basescu.

  0

  • #16

   eddy » ataaat

   0

  • #17

   zi-le adevarul in fata eddy, ce stiu ei! daca au iq-ul mai mare de 90 se cred destepti. mare lucru, de parca asta ar conta si nu sa te descurci in viata.

   0

 12. eddy rulează.

  0

 13. #19

  Cetine, ai dovezi pentru afirmatia: „doamna Voiculescu e femeie”?

  0

 14. #20

  Bai, ce matura banciu din nou la b1 cu ei pe jos…

  0

  • Maria » e ca şi cum ai spune că măturătorul de la colţ nu dă doi bani pe ţiriac.

   0

 15. #22

  http://www.sperantapentrutine.ro/ajuta-l-sa-ramana-in-viata/emanuel-un-bebelus-care-stie-doar-ce-este-durerea.html

  …ajutor pentru copilasul nostru!…nascut cu o boala rara si fara leac…dati mai departe..va rugam!!!
  Fiti binecuvantati!

  0

 16. #23

  As vrea sa ii scriu d-nei Camelia Voiculescu…va rog sa ma ajutati cu o adresa . Va multumesc !

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]