12 comentarii

 1. vlog godfather, daca dau click pe play zice „clock to play” pe care daca dau click, se apasa pause, pe care daca dau click ca sa play zice ….
  hu za fakiz za vlog dedi ? :??

  0

 2. Ai uitat-o pe fatuca aia, alice in tara minunilor, se chinuie si ea cu videobloggingul :%

  0

 3. #3

  chrys, nu vorbim de proiecte profesionale ale televiziunilor, ci de bloggeri. cand o-i ajunge eu cu vlogul pe mtv, atunci o bagam si pe alicia. pana atunci, nu

  0

 4. Nu oricine are talentul de a face videoblog. Conteaza mult dictia, accentul si vorbitul corect gramatical. Cunosc persoane care vorbesc bine, dar scriu rau si invers…Probabil ca-n 2-3 ani videoblogurile se vor inmultii cam cum s-au inmultit blogurile.

  0

 5. Chestia cu vlog-urile acum, este exact cum a fost cu blog-urile la inceput.

  Cand sunt putine, se cauta cel mai „versat”, cu cel mai atragator continut si efectuat pe temeiul replicii „all-inclusive” (toate intr-una singura).

  Cand sunt deja foarte multe, singurul lucru pentru a putea atrage vizitatorii este acela de a-ti plati reclama, sau, sa fii unul dintre veteranii vlog-urilor (long time ago).

  0

 6. #6

  un video blog un trebuie sa stea – pe un blog normal sau pe un site ca youtube?
  ca daca e pe o platforma de blog trebuie sa se numeasca video-blog- blog
  Mi-e somn >-)

  0

 7. Foarte realist, foarte ancorat în realitate, dar deşi pentru ceilalţi cititori trece neobservată, văd o oarecare infatuare. Hmmm, nu cred că este un element caracteristic pentru dvs. dar mi-a plăcut per total ce aţi zis. Bai dă uei (BTW), nici eu nu-l halesc pe Chirilă. Mi se pare că a eşuat şi ca actor şi ca cântăreţ, dar presa asta română îi face felaţie şi îl saltă în slăvi de parcă el a inventat mersul pe jos.

  0

 8. urmeaza si partea a 3-a?

  0

 9. offtopic: cafeneaua actorilor… ce vremuri… ce amintiri… ce scump… :!!

  0

 10. #10

  da cuaie, zici ca la cafeneaua actorilor vine numai patriciu si vantu. bou sa fie cine o mai calca acolo

  0

 11. #11

  Arhi!
  Imi plac nespus de mult oamenii cu diverse pasiuni, ba chiar mai mult ii admir…ca si asta a ta….dar nici la tine propozitiile nu au inceput…nici final…e cacealma totala. ,,Deci ce vad e impresionant” – e un blog amuzant…pe mine ma relaxeaza…,,blogerii de carton”…sursa de amuzament…blah blah…de ce nu mi-ai postat commentul? e prea real …e prea mult o oglinda a lumii tale…sau poate prea averosimil??? pakat ca blogul ar putea fii ok daca nu ai mai afisa in orice moment o infatuare agresiva si mereu deranjanata…..commentul care ti l-am lasat putea reprezenta un semn de intrebare pentr toti cei care te viziteaza…blogul asta e pentru tine o sursa infinta de laude si de aprecieri care iti confera o incredere sporita in propria persoana…normal ca fiecare avem nevoie de asta ..dar ai grija…dependenta e drumul cel mai scurt spre intuneric total….

  0

 12. si eu fac vlog doar ca mam lasat temporar ca.. nam timp

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]