20 comentarii

 1. m-ai injurat?

  Thumb up 0
 2. Vrei sa ne cunoastem? :!!

  Thumb up 0
 3. @zoso: N-a reuşit :))

  Thumb up 0
 4. Si eu thy uby Arhi ;)) :))

  Thumb up 0
 5. Acuma regulile de promovare a bloagelor sunt altele, zic.

  E greu să mai vii cu ceva nou. Trebuie să scrii bine, chiar foarte bine, în primul rând. După aia, trebuie cumva să te faci remarcat în comunitate. De obicei prin comentarii deştepte şi de bun simţ, printr-un punct personal de vedere (care nu merge cu gloata).

  Eu intru mereu pe blogul unui comentator deştept. Niciodată la ăla care înjură şi crede că soarele răsare în fundul lui. Dacă-mi place ce scrie, mai intru şi altă dată.

  În altă ordine de idei, Thailanda, yay, dude!

  Thumb up 0
 6. De acord cu Maddame 🙂

  Thumb up 0
 7. #7

  partea a 3 e mai interesanta ca 1 si 2;-)

  Thumb up 0
 8. E cam trist totusi. Adica, de ce nu lăsaţi voi să plece leprele din ţară, şi preferaţi să renunţaţi voi? Nu vă cunosc pe niciunul dintre voi, dar lucrând la un post de televiziune am tot auzit una, alta despre bloggerii mai arişti, Arhi, zoso, etc. Făcând parte din cei care nu au viziunea unui cal înhămat la căruţă, chiar trebuie să plecaţi cu coada între picioare când, din câte observ, sunteţi oameni apreciaţi aici, în România?
  Sau, poate nu o vedeţi ca pe o laşitate, ci ca pe o evoluţie. Bine, România nu o fi cel mai propice loc să evoluezi, iar viaţa e prea scurtă să încerci să schimbi ceva atât de mare, copleşitor chiar, precum mediocritatea poporului. Dar, să fim serioşi, fiecare popor are minusurile sale, doar că alţii le ignoră sau le ascund foarte bine’ iar când un român deştept şi isteţ ajunge în mijlocul său, le vede şi observă că doar că a schimbat Loganul nou cu un Golf din ’93…

  Thumb up 0
 9. Alex, eu cre’că Arhi vrea Thailanda pentru climă 😀

  Iar în momentul când alegi să trăieşti în altă ţară din veniturile tale, nu înseamnă că pleci cu coada între picioare. Fii serios acum, dacă ai avea o sursă constantă de venit care să-ţi ofere flexibilitate maximă, nu ai alege să trăieşti într-un loc frumos, verde şi cald pentru tot restul vieţii? Ai sta în Bucureşti, că aici eşti văzut bine?

  Thumb up 0
 10. #10

  imi place cum te-au filmat ,iti suge burta………la canadianu te-ai referit?

  Thumb up 0
 11. #11

  apropo, ala din spatele tau baga la mat in toate episoadele interviului….apropo 2) de ce plm nu fac pizza fara crusta aia?

  Thumb up 0
 12. Bani se pot câştiga şi aici, poate nu din blogging – n-o fi un venit prea constant, dar hai să renunţăm la ideea că în România nu poţi duce un trai mai mult decât decent, că nu mai e aşa. Au venit nenumărate companii de afară, cu bani şi tot tacâmul, s-au „importat” nenumărate posturi bine plătite. Loc este. În fine, nu vreau să precipit atmosfera pe aici, e o cu totul altă discuţie şi nu cred că ăsta e locul potrivit.
  Mai în glumă, totuşi, dacă te duci să trăieşti în paradis, chiar va mai fi paradis peste un an, doi?

  Thumb up 0
 13. Era vorba de dxn, cred. Din pacate pentru el, nu a reusit sa-si pastreze cititorii pe care ii primise de la arhi, nici prin clasica metoda de injurat alti bloggeri.
  Ce vrei, unii au noroc in viata, altii dupa ce mor… 8|

  Bre nenea arhi, te stiam suparat pe romanica, si na.. e normal sa vrei sa pleci, dar totusi: atat de departe nenica? Daca vrei sa nu mai ai de a face cu romani, n-ai nimerit-o, ca pe acolo se invarte si Tantareanu. 😉

  Thumb up 0
 14. #14

  Thailanda nu e o tara unde sa traiesti. Adica, au locuri frumoase si mancare buna, dar e saracie. Iar stilul de viata e foarte diferit de Romania. Integrarea pare mai grea.

  Thumb up 0
 15. interviul 4 cand apare?

  Thumb up 0
 16. destul de interesant. Faptul ca nu folosesti termeni din dex si ca nu ti-ai scris replicile pe o foaie..fac „interviul” mult mai interesant.

  Thumb up 0
 17. Arhi l’a injurat pe zoso sa ajunga cunoscut. Intrebarea mea e Zoso pe cine a injurat sa ajunga cunoscut? 🙂

  Thumb up 0
 18. pe mircea badea;-)

  Thumb up 0
 19. Tailanda…sa vorbesti cu mosu ala plin de bani al carui nume imi scapa, sa-ti pun el o vorba buna la cateva masaje tailandeze pe acolo 😕 😕

  Thumb up 0
 20. #20

  Thailanda e patria prostitutiei. Nu cred ca un barbat insurat chiar isi doreste sa locuiasca acolo.

  Thumb up 0