20 comentarii

 1. m-ai injurat?

  0

  0

 2. Vrei sa ne cunoastem? :!!

  0

  0

 3. @zoso: N-a reuşit :))

  0

  0

 4. Si eu thy uby Arhi ;)) :))

  0

  0

 5. Acuma regulile de promovare a bloagelor sunt altele, zic.

  E greu să mai vii cu ceva nou. Trebuie să scrii bine, chiar foarte bine, în primul rând. După aia, trebuie cumva să te faci remarcat în comunitate. De obicei prin comentarii deştepte şi de bun simţ, printr-un punct personal de vedere (care nu merge cu gloata).

  Eu intru mereu pe blogul unui comentator deştept. Niciodată la ăla care înjură şi crede că soarele răsare în fundul lui. Dacă-mi place ce scrie, mai intru şi altă dată.

  În altă ordine de idei, Thailanda, yay, dude!

  0

  0

 6. De acord cu Maddame :)

  0

  0

 7. #7

  partea a 3 e mai interesanta ca 1 si 2;-)

  0

  0

 8. E cam trist totusi. Adica, de ce nu lăsaţi voi să plece leprele din ţară, şi preferaţi să renunţaţi voi? Nu vă cunosc pe niciunul dintre voi, dar lucrând la un post de televiziune am tot auzit una, alta despre bloggerii mai arişti, Arhi, zoso, etc. Făcând parte din cei care nu au viziunea unui cal înhămat la căruţă, chiar trebuie să plecaţi cu coada între picioare când, din câte observ, sunteţi oameni apreciaţi aici, în România?
  Sau, poate nu o vedeţi ca pe o laşitate, ci ca pe o evoluţie. Bine, România nu o fi cel mai propice loc să evoluezi, iar viaţa e prea scurtă să încerci să schimbi ceva atât de mare, copleşitor chiar, precum mediocritatea poporului. Dar, să fim serioşi, fiecare popor are minusurile sale, doar că alţii le ignoră sau le ascund foarte bine’ iar când un român deştept şi isteţ ajunge în mijlocul său, le vede şi observă că doar că a schimbat Loganul nou cu un Golf din ’93…

  0

  0

 9. Alex, eu cre’că Arhi vrea Thailanda pentru climă :D

  Iar în momentul când alegi să trăieşti în altă ţară din veniturile tale, nu înseamnă că pleci cu coada între picioare. Fii serios acum, dacă ai avea o sursă constantă de venit care să-ţi ofere flexibilitate maximă, nu ai alege să trăieşti într-un loc frumos, verde şi cald pentru tot restul vieţii? Ai sta în Bucureşti, că aici eşti văzut bine?

  0

  0

 10. #10

  imi place cum te-au filmat ,iti suge burta………la canadianu te-ai referit?

  0

  0

 11. #11

  apropo, ala din spatele tau baga la mat in toate episoadele interviului….apropo 2) de ce plm nu fac pizza fara crusta aia?

  0

  0

 12. Bani se pot câştiga şi aici, poate nu din blogging – n-o fi un venit prea constant, dar hai să renunţăm la ideea că în România nu poţi duce un trai mai mult decât decent, că nu mai e aşa. Au venit nenumărate companii de afară, cu bani şi tot tacâmul, s-au „importat” nenumărate posturi bine plătite. Loc este. În fine, nu vreau să precipit atmosfera pe aici, e o cu totul altă discuţie şi nu cred că ăsta e locul potrivit.
  Mai în glumă, totuşi, dacă te duci să trăieşti în paradis, chiar va mai fi paradis peste un an, doi?

  0

  0

 13. Era vorba de dxn, cred. Din pacate pentru el, nu a reusit sa-si pastreze cititorii pe care ii primise de la arhi, nici prin clasica metoda de injurat alti bloggeri.
  Ce vrei, unii au noroc in viata, altii dupa ce mor… 8|

  Bre nenea arhi, te stiam suparat pe romanica, si na.. e normal sa vrei sa pleci, dar totusi: atat de departe nenica? Daca vrei sa nu mai ai de a face cu romani, n-ai nimerit-o, ca pe acolo se invarte si Tantareanu. ;-)

  0

  0

 14. #14

  Thailanda nu e o tara unde sa traiesti. Adica, au locuri frumoase si mancare buna, dar e saracie. Iar stilul de viata e foarte diferit de Romania. Integrarea pare mai grea.

  0

  0

 15. interviul 4 cand apare?

  0

  0

 16. destul de interesant. Faptul ca nu folosesti termeni din dex si ca nu ti-ai scris replicile pe o foaie..fac „interviul” mult mai interesant.

  0

  0

 17. Arhi l’a injurat pe zoso sa ajunga cunoscut. Intrebarea mea e Zoso pe cine a injurat sa ajunga cunoscut? :)

  0

  0

 18. pe mircea badea;-)

  0

  0

 19. Tailanda…sa vorbesti cu mosu ala plin de bani al carui nume imi scapa, sa-ti pun el o vorba buna la cateva masaje tailandeze pe acolo :? :?

  0

  0

 20. #20

  Thailanda e patria prostitutiei. Nu cred ca un barbat insurat chiar isi doreste sa locuiasca acolo.

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]