23 comentarii

 1. #1

  part 2? unde e?

 2. #2

  da tu tot ne amgesti cu toate bunaciunile pe care le vezi, dar nu prea vii cu imaginea frate. Pai cu ce ma incalzeste pe mine ca aia e buna cand tu nu i-ai dat cu mana peste camera la ala care filma ca sa prindem si noi cititorii un cadru cu bunaciunea din discutie.

  :)

 3. you were so purple..

 4. inca 2-3 interviuri si devii un mic dalai lama

 5. „Acest om traieste in anii `60 cand nu se inventase televizorul color”
  :)) Ai tu o treaba cu nea Geo :)

 6. poze, nene, poze…

 7. :)) Oricum era minoră şi legea nu permite distribuirea de materiale cu minore, criminali informatici ce sunteţi.:))

 8. Cata dreptate….;-)

 9. :) atat? nu mai e?

 10. #10

  ori is eu moarta de oboseala ori e un pic plictisitor interviul><

 11. #11

  BAI VOI AVETI VIATA???? NEVESTE ..PRIETENE ??? Ceva…cik exista chestie numita FEMEIE….DE CATE ORI II DATI IN CAP MAI BLOGARILOR???? LABARILOR:??

 12. #12

  Bianca, si mie mi se pare plicticos. Uite la tipul de deasupra, deja s-a apucat de laba cat s-a uitat la el

 13. #13

  8|

 14. Pot sa garantez eu ca este o bunaciune. Si nici nu este minora. :D

 15. #15

  claudiu, stii cum e vulpea :)) cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt minori

 16. :)) Aia da. La terasa, cu o bunaciune minora, pe caldura aia. Draguta treaba. Oricum, mai sunt si bloggeri care au ceva de spus, dar care nu sunt cunoscuti, din simplul fapt ca exista prea multe prejudecati.
  :?

 17. Lasati fata in pace! Nu e minora si e ca si maritata :-) Da’ sigur ca daca sinteti ambitiosi va puteti propune sa schimbati status-ul

 18. Provocare pentru bloggeri: Credeti ca aveti ceva de spus, mai interesant? Dati un semn la marketing@viatalaserviciu.ro si poate facem urmatorul interviu cu voi. „Bunaciunea” :) nu e garantata pentru interviu, dar vedem cum facem.

 19. Arhi, p-ala din fundal, de se intinde ca martie-n post, voi l-ati pus sa faca figuratie sau s-a nimerit si el in cadru? Din cauza lui, m-am uitat de doua ori la interviu, ca sa te aud si pe tine o data cu atentie.

 20. #20

  simona, chiar nu stiu, nevasta-mea presupune ca e piticu urmarindu-ma, gelos fiind pe succesul nebun de care ma bucur

 21. #21

  Bun interviul :D . Semeni cu Rafa Benitez ;-)

 22. #22

  deci intai te speli si porma te duci la baie? E bine de stiut in caz ca va trebui sa dau mana cu tine candva :D

 23. Exact ca nevasta ta credeam si eu, dar cum il stiu nevricos, am zis ca ca daca nu vrea sa se stie ca a facut figuratie in clipul tau? Acu’ Piticu trebuie sa faca cinste, ca l-am adus si pe el in prim-plan!:))

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]