23 comentarii

 1. #1

  part 2? unde e?

  0

 2. #2

  da tu tot ne amgesti cu toate bunaciunile pe care le vezi, dar nu prea vii cu imaginea frate. Pai cu ce ma incalzeste pe mine ca aia e buna cand tu nu i-ai dat cu mana peste camera la ala care filma ca sa prindem si noi cititorii un cadru cu bunaciunea din discutie.

  :)

  0

 3. you were so purple..

  0

 4. inca 2-3 interviuri si devii un mic dalai lama

  0

 5. „Acest om traieste in anii `60 cand nu se inventase televizorul color”
  :)) Ai tu o treaba cu nea Geo :)

  0

 6. poze, nene, poze…

  0

 7. :)) Oricum era minoră şi legea nu permite distribuirea de materiale cu minore, criminali informatici ce sunteţi.:))

  0

 8. Cata dreptate….;-)

  0

 9. :) atat? nu mai e?

  0

 10. #10

  ori is eu moarta de oboseala ori e un pic plictisitor interviul><

  0

 11. #11

  BAI VOI AVETI VIATA???? NEVESTE ..PRIETENE ??? Ceva…cik exista chestie numita FEMEIE….DE CATE ORI II DATI IN CAP MAI BLOGARILOR???? LABARILOR:??

  0

 12. #12

  Bianca, si mie mi se pare plicticos. Uite la tipul de deasupra, deja s-a apucat de laba cat s-a uitat la el

  0

 13. #13

  8|

  0

 14. Pot sa garantez eu ca este o bunaciune. Si nici nu este minora. :D

  0

 15. #15

  claudiu, stii cum e vulpea :)) cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt minori

  0

 16. :)) Aia da. La terasa, cu o bunaciune minora, pe caldura aia. Draguta treaba. Oricum, mai sunt si bloggeri care au ceva de spus, dar care nu sunt cunoscuti, din simplul fapt ca exista prea multe prejudecati.
  :?

  0

 17. Lasati fata in pace! Nu e minora si e ca si maritata :-) Da’ sigur ca daca sinteti ambitiosi va puteti propune sa schimbati status-ul

  0

 18. Provocare pentru bloggeri: Credeti ca aveti ceva de spus, mai interesant? Dati un semn la marketing@viatalaserviciu.ro si poate facem urmatorul interviu cu voi. „Bunaciunea” :) nu e garantata pentru interviu, dar vedem cum facem.

  0

 19. Arhi, p-ala din fundal, de se intinde ca martie-n post, voi l-ati pus sa faca figuratie sau s-a nimerit si el in cadru? Din cauza lui, m-am uitat de doua ori la interviu, ca sa te aud si pe tine o data cu atentie.

  0

 20. #20

  simona, chiar nu stiu, nevasta-mea presupune ca e piticu urmarindu-ma, gelos fiind pe succesul nebun de care ma bucur

  0

 21. #21

  Bun interviul :D . Semeni cu Rafa Benitez ;-)

  0

 22. #22

  deci intai te speli si porma te duci la baie? E bine de stiut in caz ca va trebui sa dau mana cu tine candva :D

  0

 23. Exact ca nevasta ta credeam si eu, dar cum il stiu nevricos, am zis ca ca daca nu vrea sa se stie ca a facut figuratie in clipul tau? Acu’ Piticu trebuie sa faca cinste, ca l-am adus si pe el in prim-plan!:))

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]