7 comentarii

 1. #1

  Să nu te mai recunosc. Ți-ai ras barba?

 2. #2

  Ai si poza cu el inainte?

 3. #3

  Tu zici, dar să vezi unele specimene prin companiile de top ale planetei…sunt situații în care e exploatată la maxim anti-discriminarea.
  Adică ai par pe picioare de nu se vede pielea…vii în fustă la birou, că plm.
  Sau ai sutien D și vrei să fii văzut că bărbat…
  Ceva tatuaje 500 prea multe? Sună aproape normal! Dacă știi programare… te-ai scos! Nici măcar nu mai poți fi concediat o dată ce i-ai convins să te angajeze!

 4. #4

  Segnor dar n-ai si tu tatuaj?

  Eu n-am dar stiam asa ca exista o empatie, ca poate ”compasiune” e prea mult spus, intre cei tatuati.

 5. Cum nu are serviciu? Nu canta la carlas Dreams aia?

  • Numai că ăla de la visul lui pește n-are scris în frunte „King without a crown” deasupra unei svastici și nici „pain” în loc de mustață. Și-o fi făcut upgrade.

 6. #7

  Cred ca l am vazut ieri facand autostopul

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]