7 comentarii

 1. #1

  Să nu te mai recunosc. Ți-ai ras barba?

  0

  0

 2. #2

  Ai si poza cu el inainte?

  0

  0

 3. #3

  Tu zici, dar să vezi unele specimene prin companiile de top ale planetei…sunt situații în care e exploatată la maxim anti-discriminarea.
  Adică ai par pe picioare de nu se vede pielea…vii în fustă la birou, că plm.
  Sau ai sutien D și vrei să fii văzut că bărbat…
  Ceva tatuaje 500 prea multe? Sună aproape normal! Dacă știi programare… te-ai scos! Nici măcar nu mai poți fi concediat o dată ce i-ai convins să te angajeze!

  0

  0

 4. #4

  Segnor dar n-ai si tu tatuaj?

  Eu n-am dar stiam asa ca exista o empatie, ca poate ”compasiune” e prea mult spus, intre cei tatuati.

  0

  0

 5. Cum nu are serviciu? Nu canta la carlas Dreams aia?

  0

  0

  • Numai că ăla de la visul lui pește n-are scris în frunte „King without a crown” deasupra unei svastici și nici „pain” în loc de mustață. Și-o fi făcut upgrade.

   0

   0

 6. #7

  Cred ca l am vazut ieri facand autostopul

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]