7 comentarii

 1. #1

  Vai de pelinelu lui!
  Pe mine ma bucura ca mazare o sa fie trist in dimineata asta. O sa ii treaca repede dar macar prima ora de kiting o sa fie putin mai aiurea.

  0

  • #2

   Nici lui Mazare nu stiu cat de bine o sa-i fie, si nu stiu cat de repede o sa-i treaca…. Daca ajunge in orice aeroport al unei tari care are acord de extradare cu Romania…. Cam nashpa pentru el…

   0

  • Mazăre va sta bine cat o să producă cash și o să de-a cui trebuie pe acolo. Că după, o să găsească madagascarenii cererea de extrădare printr-un sertar. Oricum asta ca să vedeți ce influenta avem noi in lume, și cum ne tratează toți când ai miniștrii și diplomați incompetenți, mincinoși și prosti, numiți în funcție de gradul de rudenie.

   0

 2. #4

  Ce ar face unii numai ca să nu stea cu nevasta (nevestele?) și copiii!

  0

 3. #5

  Vai saracu borcica..
  Cacat, abia asa se intoarce si el la niste futaiuri si trabucuri linistite.
  Sau credeti ca o fi vreun Iuliu Maniu prin beciurile Aiudului?

  0

 4. #7

  A furat da a si facut. Cu el ne-am pregatit de Liga Campionilor.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]