12 comentarii

 1. Dr Marinela Gluck, o doctorita foarte buna, medic primar urologie. Eu am avut 12 pietre la rinichi in clasa a saptea si m-a scapat de toate fara operatii:)
  E doctor la policlinica Ana Aslan de pe strada spatarului nr.15, dar e si la o clinica privata. Din pacate nu mai gasesc numarul ei de telefon:(
  Poti sa suni insa la Ana Aslan si sa intrebi de nr. de la clinica privata – 211.42.79

  Santate! 🙂

 2. Am gasit hartiuta unde notasem adresa clinicii private: Cabinetul Dr. Jovin – Strada Paris Nr. 69, 021-312.116

 3. #3

  multumesc, o sa sun

 4. Eu am fost la Medsana in Cotroceni. Am facut o eco. de rutina doar. Dar mi-a placut ca era comunicativa si imi raspundea la intrebari.

 5. #5

  de fiecare data cand ma uit la comentarii imi aduc aminte de amicul cu ghiaurul :))

 6. #6

  Eu am fost la Uromedica, medic mai mult decat decent, receptiv la intrebari, si de treaba.
  http://www.uromedica.ro/

 7. Eu iti pot recomanda medicii de la Medicover. Nu am avut nevoie de urolog, dar mereu am vaut parte acolo de medici foarte buni si de servicii ireprosabile.

  http://www.medicover.com/roro/
  Medici urologi au la clinica de la Victoriei
  http://www.medicover.com/roro/Default.aspx?TabId=1898
  si la cea de la Unirii
  http://www.medicover.com/roro/Default.aspx?TabId=1030

  vezi ca exista si un tabel cu preturi asa ca iti poti face o idee cam cati bani iti trebuie la tine.

  http://www.medicover.com/roro/Default.aspx?TabId=3204

  bafta si sanatate multa!

 8. Daca vrei un urolog intr-adevar bun, incearca sa dai de Prof. Geavlete. Este seful clinicii de urologie de la Spitalul Sf. Ioan. Lucreaza si la o clinica cu sediul prin zona gurii de metro Tineretului.

 9. #9

  Daca vrei mai mult decat o consultatie de rutina, daca ai probleme mai grave, sau daca mai ai pietre si vrei sa le „spargi” recomand cu incredere Prof. Dr. Mihai Lucan de la Cluj, Clinica Lukmed.
  Sanatate!

 10. Dr.Gluck Marinela urolog bun??! Asta nu e altceva decat o curva notorie din sistemul medical ca multe altele. Suge pula unui medic radiolg arab pe nume Masoud A. Rahman, prieten coleg de munca cu barbatul acesteia la clinica Fundeni. Nr.de tel. al curvei Gluck Marinela este 0722.967.635

  • #11

   Cat de frustrat sa fii???? Sau pe tine te-a refuzat? =)))))))))))

 11. Dr.Gluck Marinela urolog bun??! Asta nu e altceva decat o curva notorie din sistemul medical ca multe altele. Suge pula unui medic radiolg arab pe nume Masoud A. Rahman, prieten coleg de munca cu barbatul acesteia la clinica Fundeni. Nr.de tel. este 0722.967.635