Întrebare

Am nevoie de o recomandare de chirurg cardiac bun, care să aibă și cabinet propriu și să nu își facă programările la fundeni, după care să te cheme și la cabinet.

Și dacă tot suntem aici, poate știți și ceva pe FIV.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

54 comentarii

 1. #1

  Pt FIV: genesys-fertility.ro , vezi ca astia scot cate 2-3 puradei la fertilizare.

  Thumb up 0
  • #2

   NU! Doctorul Vithoulkas (sau cum se scrie exact) e un bisnitar, iar clinica din Grecia face totul pe sub mana, fara chitante/facturi pe sumele platite. De asemenea embrionii dispar subit, ti se fertilizeaza un numar de x ovule pe hartie si in realitate nu e nici pe departe adevarat.
   Majoritatea FIVurilor facute acolo sunt recomandate din start persoanelor sanatoase, de-asta au procent asa bun de reusite, femeile respective erau sanatoase si nu aveau nevoie de FIV.
   Scriu asta din postura de sot de femeie cu FIV facut in Grecia si esuat, care mai apoi a obtinut o sarcina normala pe cale naturala (doctorii care au vazut analizele au spus clar ca FIVul nu era necesar, problemele mentionate de doctor la vizitele initiale nefiind atat de probleme pe cat erau valori marite/micsorate dar se incadrau bine de tot in limitele admise).

   Recomand clinica Luna (pe Floreasca) pentru discutii inainte de FIV sau alte decizii de genul (dna. Doctor Lutescu, dna. Doctor Gussi) , si apoi clinica Gynera pentru proceduri.

   Nu va mai luati dupa reclamele din ziare, domnul Vithoulkas de la clinica Genesys a fost agent de vanzari in Romtelecom o buna parte din viata, el stie bine sa vanda servicii, nu e doctor pentru probleme adevarate.

   Thumb up 0
 2. #3

  Iti recomand eu. Romania la Monza sau Italia la Novarra. Ambele testate pe familia mea. Daca vrei sa iti dau mail, nu publica si cum ajung acasa detaliez. Nume, sume, tot tot.

  Thumb up 0
  • #4
   Arhi

   asa il cheama pe doctor, Monza? ca daca e clinica, nu ma intereseaza.

  • #5

   Suit yourself. Catalin Badiu si Marco Diena.

   Thumb up 0
  • #6
   Arhi

   asa da.

  • Catalin Badiu este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi cardiologi din Romania. Opereaza atat la stat (spitalul Universitar), cat si la privat. Daca te hotarasti asupra lui, te pot pune in legatura. AI mail-ul meu!

   Thumb up 0
  • #8

   Hai ca sa nu mai plimb maslina: http://www.cardioteam.it. inca ma furnica sira spinarii cand imi aduc aminte, desi au trecut 12 ani. nu am cuvinte. Gheorghe Cerin, seful echipei de cardiochirurgie de la San Gaudenzio din Novara si Marco „Demiurgul” Diena. Iar CC Badiu este si el un Diena in devenire, cu 15 ani de practica la Munchen, intors sa lucreze aici la Municipal si la Monza. Scuza-ma ca insist, am inteles din prima ca Monza nu-ti convine.

   Thumb up 0
  • #9

   Catalin Badiu recomand. Clinica La Monza nu este ieftina, deloc, dar in departamentele cardiologie si neurochirurgie, stralucesc.

   Thumb up 0
  • #10

   Buna ziua va rog spuneti mi despre echipa de cardiochirurgi de la sp monza bucuresti si novara ca sotul ate de facut o operatie la valvola aorta si s f speriata are programare la dr Cerin pt control saptamana viitoare..va multumesc..astept un raspuns va rog…

   Thumb up 0
  • #11

   Arhi, da-i te rog doamnei mailul meu. Multumesc.

   Thumb up 0
 3. #12

  Domnul doctor Brădișteanu de la Spitalul Floreasca. El l-a operat pe Borcea. Îți dai seama că e bun.

  Thumb up 0
 4. #17

  Patisi ceva cu inima Segnor?!!

  Thumb up 0
 5. #23

  Daca e vorba de chirurgie cardiaca, Dr. Cebotaru: https://www.spitalulmonza.ro/medic/dr-theodor-cebotaru/ . Operatie complexa, complicata si mai mult de alte conditii pre-existente; mers in multe locuri, batut la multe usi, discutat cu multi chirurgi „de top”, vazut tot spectrul de fanfaroni importanti de „la stat”. Concluzia: omul asta a fost singurul care a stiut sa faca treaba. Mai mult, a facut-o microinvaziv pe cord batand – la fundeni nu se stia de asa ceva. Totul a fost perfect, rapid, la obiect si foarte omeneste, fara elucubratii si egoism. E la Monza, si da, Monza e clinica, dar e de fapt spital, nu e ceea ce suntem noi obisnuiti sa se numeasca clinica, ci e clinica in sensul vestic al cuvantului, ca dotari e un fel de SF in comparatie cu ceea ce stiam eu de „la stat”. Nu o sa fie ieftin, ca nimic nu e ieftin in domeniul asta. Adica e mult mai ieftin decat o operatie in strainatate, dar fata de ceea ce suntem noi invatati sa platim pentru sanatate, pare mult. Daca te duci la el, bine, daca nu, iar bine, dar, ca sfat general, eu nu as mai calca in centrul de „excelenta” Iliescu decat daca nu as avea de ales (a se citi daca nu as avea bani de Monza), din prea multe motive ca sa le enumar. Bafta!

  Thumb up 0
  • #24

   +1 Pentru Cebotaru. E un om extraordinar și un profesionist desăvîrșit. A operat-o pe mama și totul a decurs excepțional.

   Thumb up 0
 6. #25

  Szeged dacă pacientul e de prin vest.

  Thumb up 0
  • #26

   Pentru FIV era recomandarea, detalii la adresa de mail.

   Thumb up 0
 7. #27

  FIV:
  – in Bucuresti la dl dr Tutunaru (clinica Genesys);
  – in Timisoara la dl dr Dorneanu (clinica Gynatal).

  Cardiochirurgie:
  – Dr. Bradisteanu Stefan (Floreasca).

  Thumb up 0
 8. #28

  La Fundeni e vorba cumva de Ciudin? Intreb pentru ca am o ruda careia i se recomandase acest doctor pentru o problema la inima

  Thumb up 0
 9. #29

  Gynera e clinica cu cea mai ridicata rata de succes a FIV-ului. O recomand pe dr. Anghelescu.

  Thumb up 0
 10. #30

  Confirm Gynera cu dr. Anghelescu- triplete

  Thumb up 0
  • #31
   Arhi

   auzisem ca se pun doar 2 embrioni

  • #32

   Pai si daca ies 2 gemeni dintr-un ovul, fac 3…

   Thumb up 0
  • #33

   Se pun doar 2 embrioni, insa in cazuri rarisime unul din ei se poate diviza.

   Thumb up 0
  • #34

   Al treilea e minune, bo$$

   Thumb up 0
  • #35

   A mai fost o minune acum 2000 de ani.

   Thumb up 0
  • #36

   Prima oară da … asta e recomandarea dar daca nu iese din prima se pun restul de blastocisti .. depinde de multe

   Thumb up 0
  • #37
   Arhi

   cat ati platit pentru procedura 2?

  • #38

   Din ce imi aduc aminte ( cam acum 4 ani) parcă câteva sute de euro ( pana in 5 ).

   Thumb up 0
 11. #39

  Victor Costache – Polisano Sibiu – operatie minim invaziva pt valva .. foarte ok

  Thumb up 0
 12. #40

  Prima oară da … asta e recomandarea dar daca nu iese din prima ….

  Thumb up 0
 13. #41

  Care a fost istețul care a denumit HIV-ul pentru pisici și fertilizarea in vitro pentru oameni la fel?

  Thumb up 0
 14. #42

  Pentru Fiv – Wellborn sau Medlife!
  Daca ar fi sa aleg strict…poate Wellborn Dr Bolintineanu ca la Medlife este cam pe repede inainte Dr Albu!

  Thumb up 0
 15. #43

  Avand in vedere ca recent am descoperit ca ma lasa motorul si m-am interesat pe la multe usi:
  – Dr. Zoltan Galajda – Angiomedica, Bucuresti
  – Dr. Costache – Polisano, Sibiu

  Medicul meu curant, Dr. Bogdan Mut are clinica si in Timisoara si la Angiomedica este Medic coordonator sef. Multa bafta!

  Thumb up 0
 16. #44

  Noi am fost la clinica privata de FIV din Mures (fivmures.ro) acum 4 ani si rezultatele sunt superbe 🙂 – gemeni, baiat si fata.

  Thumb up 0
 17. #46

  Mama s-a operat la spitalul SRI din Balotești. Recmand. Spital curat, specializat doar pe cardiologie și sistem circulator. Contrar zvonurilor, nu „se intra” pe pile , ci cu trimitere de la medicul de familie. Dr cardiolog Butușină și cardiolog chirurg: Daniel Mihălcescu. Daca ai nevoie de mai multe detalii spune-mi.

  Thumb up 0
  • #47
   Arhi

   la spitalul SRI din Balotesti nu l-au operat pe tata, care se stingea pe picioare, pana nu i-am dat bani. noi nu ii dadeam pentru ca nu stiam ca e conditionata operarea de plata banilor in avans. ne-a zis o asistenta, de fapt ne-a certat, ce asteptati, vreti sa moara in salon? 2 saptamani de diverse motive inventate. asa ca multumesc, dar nu

  • #48

   am fost si pe acolo, e relativ ok, s-au schimbat multe de tot. mai-mai ca nu te lasa sa intri cu bani la tine in spital, chiar n-am auzit sa se mai dea vreo atentie pe acolo.

   Thumb up 0
 18. #49

  In 2014 când s-au operat maică-mea nu i-am cerut nimeni nici un ban. Nu va contrazic, spun doar ce s-a întâmplat atunci. Poate ați dat de vreun medic șpăgar, eu știu…

  Thumb up 0
  • #50
   Arhi

   nu era un medic, era THE medic. anyway, irelevant, pe acolo nu ne vor calca picioarele niciodata

 19. #51

  Pentru FIV – am fost la Wellborn, dr. Deliana Predoi. Am 2 baieti gemeni.

  Thumb up 0
 20. Ca idee Arhi, zi-ne si noua care e treaba cu clinicile, poate e bine de stiut.

  Thumb up 0
 21. n-ai zis si presupun ca vrei in Bucuresti. Daca vrei la Tg Mures …. ai mail-ul meu. sa zicem ca in functie de problema putem programa la oricine.

  Thumb up 0
 22. #54

  Fiv la medlife, Dragos Albu.

  Thumb up 0