Întrebare generalistă

Știți vreo firmă de mutat de încredere, care face mutări și în țară, distanțe gen peste 500 km și cam cât costă? E vorba de mobilă și electrocasnice dintr-un apartament simplu, de 2 camere. M-ar interesa si niste preturi, daca i-ati folosit.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

41 comentarii

 1. #1

  Asadar, dupa articolul „Terapia se muta la castel”, urmeaza in scurt timp „Arhi se muta la Timisoara”. Sau direct la castel? :D

  0

  0

 2. #3

  Iti recomand eu una,sau mai bine spus, la cine sa apelezi! Fa-te disparut de acasa pret de cateva ore, lasa usa larg deschisa, si fac pariu ca daca ai persoane date cu autobronzant prin zona iti lasa casa gata de varuit, ma rog, te muta cu totul!

  0

  0

 3. #4

  http://www.move-it.ro/
  Am avut placerea de a lucra cu ei, au venit dimineata, in 2-3 ore au impachetat tot in cutiile lor, bagat la masina, seara eram in cealalta parte a tarii si dupa alte 2 ore aveam cutiile in noua casa.
  Sunt foarte OK oamenii.

  0

  0

 4. #6

  te muti la tara?

  0

  0

  • #9

   daca sunt cautari google, ma pricep si eu. as dori ceva recomandat, cu preturi estimative

   0

   0

  • #10

   Pff stai sa intreb. Nu sunt google, sunt firme ce au fost folosite de cunostinte. Dar de pret nu am intrebat. Stupid me

   0

   0

  • #11

   multumesc si scuze. tocmai stersesm un comentariu care imi daduse link la cautarea de google…

   0

   0

 5. #12

  Vezi aici : mutam.eu

  Eu am apelat la ei si au fost prompti !

  0

  0

 6. #14

  bah arhi ce nu-ntelegi? nu-ti da nimeni pret pt ca eati priceless

  0

  0

 7. #16

  Cu CityMovers au lucrat la BitDefender cand ne-am mutat din Militari la Muncii. Mi s-au parut ok tipii care mutau(adica muncitorii. ca astia sunt importanti, ca sunt cei care au grija de ce si cum muta), pentru ca am interactionat destul de mult cu ei in weekendul mutarii.
  Despre preturi, n-am nici cea mai vaga idee, dar cred ca au un numar de telefon pe site si pot sa-ti dea un pret estimativ in functie de ce ai nevoie sa muti. Presupun ca asta o sa fie valabil cam pentru toate firmele de mutat, in special daca vrei interurban.

  O alta solutie ar fi sa inchiriezi un camion potrivit ca dimensiuni si sa chemi prietenii si/sau cititorii sa te ajute sa incarci/descarci ce-ai in el. Daca e vorba de Bucuresti, dai o sticla- doua de Terapia Gold si ma ofer cu mare placere sa ajut. Numa sa fie in weekend.

  0

  0

  • #17

   in numele lui allah, care a despartit marea neagra pe la pontul euxin, nu vede nimeni ca nu e vorba de mine?!

   0

   0

 8. #18

  Daca tot veni vorba. O mutare din Braila in Brasov. De la un apartament situat la etaj 7, la o casa. Se muta doar citeva chestii grele- frigider, masina spalat, canapea mare si a dracului de grea + 2 fotolii la fel de grele si cred ca un sifonier( inca nu sunt sigur) plus toata imbracamintea, carti si ustensilele din bucatarie. Pret? Time:Imediat dupa sfirsitul anului scolar in curs.

  0

  0

 9. #20

  am eu un unchi la tara, are un gumiş si un cal. e chiar atent, pune paie in caruta, asa ca nu ai treaba. te poti intelege cu omu’, 50 lei sau vodca si bere.

  0

  0

 10. #21

  arhi intrebarea nu era generala, si medicul e generalist?

  0

  0

 11. #22

  Si ce te face sa pleci din Bucuresti Arhi?

  0

  0

 12. #24

  deja credeam ca te muti la Tm

  0

  0

 13. #25

  deci unde te muti, Arhi ?

  0

  0

 14. Chiar te muti din Bucuresti?

  0

  0

 15. #27

  Arhi, te muti in Bucuresti?

  0

  0

 16. #28

  zi-mi de unde pana unde, si o data aproximativa. poate pot sa te ajut

  0

  0

 17. #29

  eu inteleg ca lumea vrea sa te muti, chiar daca tu nu vrei. :)

  0

  0

 18. #30

  Dar nu-i cam mult 500 de km? Lasă şi tu la 450.

  0

  0

 19. #31

  Si uite cum o intrebare serioasa este tratat intr-un mod neserios de comentatori. Urat.
  Nu de alta, dar nic unul nu a intrebat ce te-a facut sa iei hotararea sa te muti? este definitiva? Muti si frigiderul? Nu vinzi si tu din lucruri la un „blog sale”? Vrei pretul final sau numai pe ala total?

  0

  0

 20. #34

  Siii…. cind ziceai ca te muti? Unde???

  0

  0

 21. #35

  Zi orasele, etajele,ziua si iti bag un pret.
  Daca vrei sa vezi cum isi fac treaba arunca un ochean aici: http://cristi.mirea.eu/2013/03/cum-e-si-cu-mutarea/

  0

  0

  • #36

   nu le stiu, dar din ce vad, omul e din constanta, ar trebui ca, pe langa mutatul si transportul 500 km dus/intos, sa i se mai plateasca si drumul constanta bucuresti. dus/intors. nu prea ar fi convenabil pentru nimeni.

   0

   0

 22. #37

  băi frate, prost stau arhicititorii cu memoria şi geografia… Măgurele nu-i la 500 de km, nici la 50 măcar, şi omul zice clar că nu se mută el!

  0

  0

 23. #38

  Eu m-am mutat din Bucuresti in Londra cu http://www.globalrelocation.ro/ acum 3 luni. Directorul este danez parca si impune standarde foarte ridicate. Mi-au depozitat bunurile timp de 10 zile si mi-au transportat vreo 20 de cutii buc-lon cu 450 euro. Au fost foarte corecti si punctuali si ii recomand cu incredere.

  0

  0

 24. #39

  Transport: max. 1RON + TVA / km. Se tarifeaza dus-intors.
  Include incarcat + descarcat.
  Preferabil sa fie impachetate in cutii sau la palet.

  Tariful de mai sus e pentru maxim 2tone de incarcatura.
  Cu factura si contract.

  0

  0

 25. #41

  Allied Pickfords, probabil cei mai buni in bransa. http://www.alliedpickfords.ro/allied-en/

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]