Intrebare mortala

Avand in vedere ca IPS Teoctist tocmai a raposat, de ce tot ii zic astia prefericit? Oare pentru ca, in sfarsit, a scapat?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. He’s not that happy now, is he? :D

  0

  0

 2. Se zice preafericitul pentru ca preatristul suna de cacat
  PS: Fericirea e la fiecare in diferite forme, asculta Vama Veche – Fericire….

  0

  0

 3. Fotografii cu Patriarhul Teoctist in Catedrala sunt la http://www.fotoblog.ro . Mai multe fotografii vor fi zilele acestea.

  0

  0

 4. #4

  Dati-mi voie sa incep sa comentez cu un ras indelungat=))))))))).Ar fi o idee…dar iti amintesc ca toti cei din religia ortodoxa,dar si din cea catolica,sunt numiti preafericiti(ma refer la capii religiosi).Oricum,e o mare realizare faptul ca ai simtul umorului,nu crezi?

  0

  0

 5. preazambaret mi se spune

  0

  0

 6. #6

  Serios?Bravo!Ramai asa in continuare;):)

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]