Întrebare pentru economiştii din Volksbank

Bruma mea de cunoştinţe în domeniul respectiv îmi spune că orice tranzacţie realizată având datele de identificare false este nulă şi neavenită. Pentru că oricât de mult ne-am chinui, Constanţa CHIAR NU E LA CLUJ.

Mă înşel?


Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. Habar n-am 😀

  Thumb up 0
 2. ti se pare … a mutat basescu constanta in judetu cluj … no big deal for him …

  Thumb up 0
 3. Te inseli. Ai stampila si datele de identificare ale casei de schimb valutar, ID tranzactie plus datele cumparatorului. Iar respectiva hartie este asemanatoare unui bon fiscal. Nu este un contract.

  Este doar o greseala amarata a celui care a proiectat software-ul sau a celui care a incarcat cu date (adresele punctelor de lucru ale bancii respective) – in acest caz un angajat al bancii.

  Thumb up 0
 4. s-ar putea sa existe un sat sau o comuna cu numele Constanta in Jud. Cluj ..

  Thumb up 0
 5. #5

  Deci looool

  Ms am ras ceva asa de seara …

  Thumb up 0
 6. eroare de tipar, în rest e ok 😉

  Thumb up 0
 7. Exceptand partea cu judetul, nici macar restul adresei nu este corect volksbank.ro/index.asp?pag=locatii_volksbank&oras=CONSTANTA Pe siteul lor nu figureaza nicio agentie pe Stefan cel Mare (e drept pe alte pagini de net am gasit si acea locatie, dar cum pe siteul oficial nu apare nimic probabil s-a desfiintat intre timp). Sunt curios macar daca tipa o exista si o fi angajata a bancii… Si inca o curiozitate: cand duc actele pentru a lua un credit, tot asa minutioasa e verificarea ca si in cazul comunicarii adresei unde pot fi contactati? Parca as vrea sa ma caute si pe mine prin Cluj, la o adresa inexistenta pt o datorie babana neachitata :))
  @Roberto Fiecare firma ar trebui sa fie obligata sa precizeze corect adresa. Altfel nu imi explic de ce pe orice factura sau bon fiscal mai apare, daca oricum poate fi trecuta la caterinca. Dupa cum vezi, nu e specificat nici numar de telefon, nici fax, nici adresa de internet, ci locatia e singura prin care poti ajunge sa ii contactezi in cazul aparitiei vreunei probleme cu o tranzactie. Gandeste-te ca exista si firme care nu au siteuri sau nu au listate telefoanele. In cazul de fata parca nu e tocmai placut ca atunci cand faci plangeri scrise si le expediezi prin posta, acestea sa ti se tot intoarca inapoi, ba ca nu exista localitatea in judetul respectiv, ba ca nu exista banca la adresa specificata.

  Thumb up 0
 8. Rezolvarea este evident simpla: Cei de la Volksbank vor muta Constanta la Cluj, cu tot cu Marea Neagra. E mai simplu decat sa angajeze personal capabil.

  @cti97 ce sat are sucursala bancara ?

  Thumb up 0
 9. @bobo

  Rovinari, de exemplu. =))

  Thumb up 0
 10. #10

  @dumitru. Legat de erorile de tipar: Am un prieten, de un an si jumatate are abonament la o societate de cablu, n-a platit niciodata, dar cu toate acestea n-a fost deconectat pana acum. Si asta din simplul fapt ca pe contract, o idioata de la ghiseu a trecut la adresa scara B, in loc de C. 😀 Cum cel de pe scara alaturata nu avea cablu la respectivii, probabil cei care au trecut sa-l deconecteze au crezut ca o alta echipa a facut treaba in locul lor cand au vazut ca nu mai porneste cablu din tablou catre apartament.
  Cu sumele si adresele nu te joci niciodata in documentele oficiale. Cu atat mai putin scuzabila eroarea cu cat vine din partea unei institutii la care securitatea ar trebui sa fie la un nivel destul de ridicat. Gandeste-te ce inseamna o eroare de tipar la numarul unui cont, ci nu la o adresa. Parca nu-ti mai vine sa spui au gresit si ei saracii, cand vezi ca ti-a disparut peste noapte agoniseala. 😀

  Thumb up 0
 11. @w@w@w, întîmplarea m-a pus pe burtă de rîs :))))

  Thumb up 0
 12. Tot e bine ca nu a aparut capitala Unirii, Alba Iulia, in jud Covasna sau Harghita, altfel sigur ar fi suferit un soc puternic unul din liderii unui partid de opozitie de la noi din tara. :))
  Si, Arhi, cum zici ca era in copilarie: Te duceai des cu prietenii din Tomis 3 sa te scalzi in Somes?

  Thumb up 0
 13. #14

  Eu zic ca nu e deloc intamplatoare mutarea orasului. La Cluj, Mazare ar fi mai aproape de Brazilia :)) Daca nu se mai duce Mazare la Rio, vine Rio la Constanta :)))

  Thumb up 0
 14. Deci sa inteleg ca trebuie sa renunt la braga si sa ma dau pe palinca? 🙁

  Thumb up 0
 15. #16

  palinca e bautura nationala din Coiciu si km5

  Thumb up 0
 16. #17

  E clara treaba: Guvernul trebuie sa redenumeasca o localitate clujeana in Constanta, pentru a mai avea vreo sansa sa treaca pe lista realizarilor din 2014 autostrada Cluj – Cta. 😀 Volksbank doar pregateste terenul, pentru a obisnui populatia cu ideea ca atunci cand spui Constanta te referi la inima Ardealului, altfel nu degeaba din toata adresa au trecut cu caps doar judetul :))

  Thumb up 0
 17. #18

  Asta e mana lui Boc, cred ca a vrut sa-i faca o gluma lui Basescu, sa mute litoralul la Cluj.

  Thumb up 0
 18. Ei, „c” cu „c” se aseamana, de aici si legatura intre Constanta si Cluj. 🙂

  Thumb up 0
 19. #20

  @Andi: Pai si pe Nuti au dat-o la o parte? 🙁 Vrem Plescoiul in Cluj !!! :)) Sau mai bine sa fie periferie a Constantei ca sa fie mai aproape de oamenii mari(i). 😉

  Thumb up 0
 20. #21

  :)))) Nu te inseli! Stiai ca sediul central al bancii in Cluj-Napoca se afla pe strada …. Bucuresti?:))

  Thumb up 0
 21. #22

  @Momo In contextul dat, asta e mai tare decat minunile Caracalului (Brutaria construita pe strada Foametei si inchisoarea pe strada Libertatii) 😀

  Thumb up 0
 22. Daca Popescu asa e trecut in buletin … atunci e o tranzactie valida…nu trebuie sa fie in conformitate cu realitatea…ci in conformitate cu ce scrie pe buletinu’ omului …

  Thumb up 0
 23. eh si tu acum, la Volksbank a lucrat si uun coleg care nu stia de sa deschida un calculator in clasa a 12-a, acum ai pretentii

  Thumb up 0
 24. #25

  de vina is aia care au facut programul. programatorii lu’ pulea.
  poate in sistem hexadecimal o fi cretin de corect :))
  m-as muta si eu in Halceni, New York

  Thumb up 0
 25. #26

  @robintel ..rovinari e sat exact la fel cum e si paraseala de petrosani..

  Thumb up 0
 26. cel care a intocmit buletinul de schimb a selectat gresit judetul. In ordine alfabetica, Constanta este dupa Cluj.

  Thumb up 0