Întrebare pentru specialişti

După cum se vede, pe home page de la arhiblog, textul e afişat cu php_the_excerpt. Din păcate, chestia asta nu lasă să se interpreteze nimic din css, html sau orice altceva, drept pentru care nu se văd linkuri, em-uri sau strong-uri. Iar eu aş vrea să le lase, pentru frumuseţea sitului.

Există vreo posibilitate de a rezolva problema asta? Nu, php_the_content nu e o soluţie, mulţumesc.
LE: Dacă tot mi-am pus mintea la contribuţie, am găsit singurel un plugin care îmi rezolvă durerea. Mulţumesc pentru interes.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. Alta solutie nu vad decat sa folosesti ceea ce nu vrei, php_the_content si sa ii adaugi un word limit http://bavotasan.com/tutorials/limiting-the-number-of-words-in-your-excerpt-or-content-in-wordpress/

 2. asta pentru ca m-am plans eu de excerpt-urile plain text, nu?:D [smug]

 3. cauta daca are vreun strip_tags si scoate.

 4. Arhi, daca ai putea fi un pic mai explicit, te-as putea ajuta.
  Ce-am inteles din ce ai scris: pentru afisarea continutului pe prima pagina, folosesti the_excerpt().
  1. Nu interpreteaza css-ul, adica daca tu ii definesti un atribut unui element, nu e afisat pe prima pagina?
  2. Nu interpreteaza html? Asta nu inteleg, cat timp functia returneaza HTML.
  Daca revi cu niste detalii, o sa fie mai usor.

 5. ahahahaha da, e la tine in blogroll :P:)

 6. dumnezeu stie ce mai tin eu in blogrollul ala…

 7. Arhi, un id de messenger sa un cont de Skype exista?

  • nu folosesc nici una, nici cealalta. mail, daca vrei, admin la arhiblog punct ro

 8. #14
 9. nu stiu daca e ok, pentru ca daca imi ia si [img], nu am facut nici o branza, mai bine pun the_content

 10. #19

  [OFFTOPIC]
  Salut Arhi, ti-am trimis un mesaj de la Contact, nu stiu daca merge, e prima oara cand folosesc ala, deci zic si aici, sa-mi spui daca ai primit

  • inainte de a face petitii pentru cainii din china, intereseaza-te cam cum sunt tratati cainii de la adaposturile de la Glina

 11. Am citit acum pe net cate ceva.. E foarte trist ce se intampla.. oamenii au minti bolnave, pnm. Eu nu stiu cum as putea fi de ajutor, altfel decat sa informez lumea de ce se intampla in jur. N-am o casa unde sa tin un caine sau alta posibilitate. Nici o casa n-am de fapt, abia am 18 ani.

 12. @Bogdanelul inainte sa faci petitie pentru caini te invit la mine pe strada sa vezi cum ma trateaza cainii pe mine… Fara bat si 5 – 10 pietre nu intri pe strada.

 13. @iHacks da tati, si eu veneam la 12 noaptea acasa si cainii faceau roata in jurul meu, pe orice traseu m-as fi dus. Urasc ca sunt atatia pe strazi si ca nu s-a gasit inca o modalitate de a scapa de ei. Dar ce se intampla in China e inuman si imoral si scarbos pur si simplu. Poate tu nu ai vazut clipul, dar uite ti-l dau eu ca sa te convingi.

  http://vimeo.com/10152570

 14. În Romania e trist că bieţii câini sunt omorâţi fără să fie mâncaţi. Măcar chinezii îi omoară aşa cum noi omorâm porcii şi vacile. Ce-aş hali un hamburger la ora asta!