Întrebare de seară

Dacă NCH, proprietaurul ziare.com, care fură agregă conținut de atâția ani, fără jenă, cere 3 milioane de euro pe gunoiul ăla, eu, care aduc plusvaloare în online de 8 ani și practic, împreună cu zoso, am modelat tot ce înseamnă blog și social media în România, pot cere 1 milion, tot de euro?

Zic și eu…

42 comentarii

 1. #1

  De cerut poti, desigur. E o tara (aproape) libera :)

  0

 2. de undeva trebuie inceput…go for it , pe bune

  0

 3. Arhi, cere fara numar :)

  0

 4. Ma duc maine sa-mi schimb numele in Arhire si dupa aia vin cu banul. Sau sa-mi schimb numele in Zarhiso si-mi dati al doilea la 1/2 pret ? ^^

  0

 5. Valoarea pe care o are blogul este implicit si valoarea ta. Tu ce crezi? Valorezi 1 milion de euro?

  0

 6. Pai ala nu valoreaza atat cu interese politice cu tot.

  Cat de valoarea blogurilor e greu sa spui. Adica sunt o gramada de articole, o gramada de comentarii(pai ce, sutele de mii de comentarii de parca ar fi pe gratis) iar multe din ele sunt mai mult sau mai putin utile internatiunii.

  Dar avand in vederea ca imi dau cu parerea despre un agregator care-l pot face si eu intr-o ora(ca platforma si continut) si un blog cu continut orginal… Nu-i greu de presupus care pe care.

  0

 7. #12

  ma rooog… mai mult zoso aseaaa

  0

 8. Cere si ti se va da,
  Fura si iti va apartine, fiule.

  0

 9. #14

  Daca afirmatia ca tu si cu zoso ati ” modelat tot ce înseamnă blog și social media în România” este adevarata, cred ca ar trebui sa platiti despagubiri poporului roman

  0

  • au fost si unii care s-au revoltat, acum ii cunosti drept hateri si piscotari

  • #16

   Tot vina voastra e.
   Cand ai o asemenea responsabilitate, nu dai avertismente.
   Capu’, securea. harsst !

   0

 10. Cere si ti se va da ! :) eu cred ca meriti !

  0

 11. #18

  Dupa paranghelia de sambata ai sanse sa te cumpere Guţă şi Minune.
  Pe zoso de ce nu l-ai tras in poze ?

  0

 12. modestule :)

  0

 13. #20

  Mult, mult. Pai de banii aia il cumpar pe Bourceanu.

  0

 14. #22

  Eu nu inteleg de ce ar cumpara cineva un blog. Indiferent de suma. Blogul este ceva personal. Are valoare atat timp cat este in posesia si controlul creatorului. E ca si cum mi-as cumpara un DVD cu Jenna Jameson pe carcasa, dar filmul e cu Fuego facand laba sub brad. Asta e, l-am cumparat, m-a pacalit ambalajul. Dar a doua oara nu ma mai uit la el.

  0

  • de aia esti chilot si nu afacerist. :) s-au vandut bloguri la greu, in romania si restul lumii. si o duc foarte bine

 15. #24

  Te cumpar eu, dar in rate… multe rate…

  0

 16. Raportat asa, tu poti cere macar un amarat de milion. Insa in loc sa il vinzi mai bine ii faci abonament lunar cu 10 mii de coco lui Freige. Ii spui simplu „nu dai 10 mii pe luna adaug „ma cac, m-am cacat” in filtrul de la mesaje”. La banii lui nici nu o sa clipeasca.

  0

 17. Prost nu e ala care cere. :-)

  0

 18. #27

  de ce să ceri tu un milion pe ziare.com când proprietarul de drept cere 3 milioane? Recunoaşte că nu e decât o manevră mârşavă de-a ta să-l faci să mai lase la preţ ca să poţi să cumperi ieftin!:)))))))

  0

  • mortal:)))

  • #29

   manevră mârşavă de-ale tale, nu „de-a ta”. Si hai sa-ti zic de ce:

   Daca era o singura manevra, formularea corecta era „manevra ta marsava”. Dar cum ai mers pe alta formulare, presupunem ca este vorba de mai multe manevre. Formularea corecta devine „manevra de-ale tale”. Adica o manevra DINTRE manevrele tale. Pentru ca el are mai multe si este vorba de una DINTRE ele.

   Scuzati incoerenta si stupizenia mesajului. Silva nagra… Nu, nu, nu!!! Nu mai vreau minusuuuri :(((((

   0

  • #30

   Minusul asta asa rapid doar de la Arhi putea sa vina :))

   0

 19. Usurel, usurel ar fi loc si de mai bine. :)

  0

 20. nu cred ca poti fiindca valoarea blogului esti tu, mintea ta, si continuitatea articolelor. Daca n-ai mai scrie si ar incepe altcineva sa scrie pe acelasi domeniu, presupun ca s-ar pierde mare procentaj din trafic. So, nu cred ca poti sa-l vinzi asa usor si pe aceeasi suma

  0

  • #33

   N-are nicio treaba, Arhi isi ia banii, de atunci incolo, este strict treaba noului proprietar cum foloseste bunul cumparat …

   0

 21. #34

  Uite cum se umple rromanica de milionari…:-)

  0

 22. #35

  Aproape ca nu mai poti sa cumperi un blog fara sa iti ceara bloggerul bani pe el …

  0

 23. Daca ai vinde blogul cu 1 mil de euro, sigur te-ai retrage pe ceva insula, apoi ai scrie numai articole „fluffy” (la cat ai fi de relaxat) si ai pune poze cu tine la plaja cu ceva cocktailuri in mana, crezi ca asta vrem noi sa vedem aici?

  0

 24. vrabia malai viseaza…

  0

 25. e o diferenta ca de la cer la pamant. Blogul e ceva personal si reda gandurile autorului. Ziare.com era o mizerie și inca este care fura tot ce prinde. Vine iarna, e nevoie de covrigi calzi.

  Pe ziare.com il doare la basca pe cititor cine e seful. Cine scrie, cine e femeia de servici etc.
  Pe blog in schimb, daca tu vinzi maine cu 1 ron (un ron) blogul, noul proprietar poate sa il inchida dupa 3 luni. Va muri incet si dureros.

  0

 26. Eu vreau sa te cumpar doar pe tine ! Uuuh, be my male biatch :D :D :))))))

  0

 27. #41

  Io va dau 3 lei la toti, voi imi dati ce vreti! Nu sunt fitzos, iau ce oferiti, io dau 3 lei!

  0

 28. Nu-i fraier cine cere …

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]