4 comentarii

 1. #1

  Salutari, cititor fidel aici si la colega brasoveanca, dar mai putin comentator. La articolul de mai sus insa as zice ca gresesti – au inceput sa apara o gramada de situatii similare (profe + pustani) in ultima vreme prin vest, si invariabil profele ajung la parnaie – sau cel putin excluse.

  Pe o nota personala, mie mi se pare un bullshit complet si ca pustanii (sau parintii lor) sunt usor snowflakes – ce n-as fi dat la 14-15 ani sa ma abuzeze profa de info si de engleza din liceu. Dar…asta e. Si stiu, partea a 2-a a comentariului nu e politically correct, copiii pot fi influentati negativ de astfel de experiente, etc.

  • #2

   #metoo aș fi vrut să mă abuzeze profa de engleza …

 2. #3

  Pai a fost invers cu profesoara aceea de arta si Cordel.

 3. #4

  Pe o nota personala imagineaza-ti ca ajungi sa faci sex cu vreo sefuta, chiar una mai tanara sau care sa arate exact ca profa aia de info ale caror abuzuri nu te-ar fi deranjat. Ce faci cand aia vrea chestii pe care nu ti le doresti in relatie? Ce faci cand tu te trezesti ca ai idei care nu i-ar conveni? Cum o sa fie relatia cu colegii? Cum ar fi sa ai tratament preferential la munca? cum te-ar afecta toate astea pe termen lung? . Acum pune toata presiunea asta pe umerii unui pustan de 15-18 ani care incearca sa isi creioneze o personalitate, sa se formeze ca adult capabil, demn de respect dar care crede ca viitorul lui depinde de ce cred profii despre el si implicit de cat de bine presteaza pentru profa asta.