4 comentarii

 1. #1

  Salutari, cititor fidel aici si la colega brasoveanca, dar mai putin comentator. La articolul de mai sus insa as zice ca gresesti – au inceput sa apara o gramada de situatii similare (profe + pustani) in ultima vreme prin vest, si invariabil profele ajung la parnaie – sau cel putin excluse.

  Pe o nota personala, mie mi se pare un bullshit complet si ca pustanii (sau parintii lor) sunt usor snowflakes – ce n-as fi dat la 14-15 ani sa ma abuzeze profa de info si de engleza din liceu. Dar…asta e. Si stiu, partea a 2-a a comentariului nu e politically correct, copiii pot fi influentati negativ de astfel de experiente, etc.

  Thumb up 6
  • #2

   #metoo aș fi vrut să mă abuzeze profa de engleza …

   Thumb up 1
 2. #3

  Pai a fost invers cu profesoara aceea de arta si Cordel.

  Thumb up 1
 3. #4

  Pe o nota personala imagineaza-ti ca ajungi sa faci sex cu vreo sefuta, chiar una mai tanara sau care sa arate exact ca profa aia de info ale caror abuzuri nu te-ar fi deranjat. Ce faci cand aia vrea chestii pe care nu ti le doresti in relatie? Ce faci cand tu te trezesti ca ai idei care nu i-ar conveni? Cum o sa fie relatia cu colegii? Cum ar fi sa ai tratament preferential la munca? cum te-ar afecta toate astea pe termen lung? . Acum pune toata presiunea asta pe umerii unui pustan de 15-18 ani care incearca sa isi creioneze o personalitate, sa se formeze ca adult capabil, demn de respect dar care crede ca viitorul lui depinde de ce cred profii despre el si implicit de cat de bine presteaza pentru profa asta.

  Thumb up 4