Invidia, bat-o vina

Ieri, la pescuit pe canalul Dunare-Marea Neagra. Prin fata mea trece un impingator bulgaresc. Sus la comanda, un nene capitan, intolit la patru ace, mandru nevoie mare.

Eu pe mal, tocmai scoteam din apa doi guvizi odata. Si in clipa in care ii scoteam din ac, ma uitam inspre dom`capitan, cu asa o invidie, gandindu-ma ca el are in fata toata marea, libera, el liber..

Si, in acelasi timp i-am surprins privirea lui, care se uita la mine cu asa o pofta de a sprijini si el cu curul pietroiul ala unde stateam eu, si sa prinda vreo doi guvizi, sa uite de responsabilitati, de oameni, de termene.

Doi nefericiti, invidiind fericirea celuilalt.

[tags]pescuit, momente[/tags]

2 comentarii

  1. asa sa ne-ajute dumnezeu, amin!:))

    0

  2. Brrr… Misto tablou.

    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]