Ioana Staniloiu protestează împotriva tăierii porcilor

Singura femeie din românia recunoscută doar prin faptul că face sex cu un fost politician, și, mai recent, pentru că salvează crabi din mega image, Ioana Stăniloiu, să sperăm că a anunțat că se va dezbrăca la parlament ca protest față de tăierile de porci bestiale ce se petrec în românia, în anul 2016. Pentru crabi nu se dezbracă, pentru că trebuie ținuți la gheață și e frig.

47 comentarii

 1. #1

  Pai i-am salvat la alegeri, sunt in parlament, muuuuuult mai in siguranta decat cetatenii de rand.

  0

  • #2

   Nu si Remus… De data asta a ramas pe afara….

   0

  • iata, acum intelegeti motivul…

  • #4

   Mie îmi place Remus. Are o agendă, bună-rea cum e, pe care totuși încearcă în mod constant (The Importance of Being Earnest ha ha) să o pună în practică. Dezmățul porcicid din preajma Crăciunului nu e pe gustul meu, dar nu judec.
   A propos, grammar nazis pe latină avem pe aici?
   Mea mater, mea pater, lupus est suum matrem.

   0

  • Homo homini lupus est

   0

  • et matrem meam, et morietur

  • #7

   Ad labam in cercum

   0

  • @Maithun:

   Ia zi dragă, ești vegetarian dă îți pute tăierea porcului? :)) Eu am tăiat porcu de curând, i-am dat și cu barosu în cap(un fel de anestezie locală)- bine, nu eu personal i-am dat, dar am fost și io implicat. Voi sunteți niște ipocriți, majoritatea lumii care domne vă e milă de animale, dar pe de altă parte mâncați carne. Poate am să mă fac și eu vegetarian vreodată, nu știu. Dar mi se pare o ipocrizie să te plângi de tăierea porcilor sau a altor animale, dar pe de altă parte să cumperi carne de la magazin , gata am balată. Carnea aia de unde apare? Din cer, cade din cer? Carnea aia este carnea animalelor care nici măcar n-au șansa de a trăi în libertate un an, ci trăiesc în boxe supraglomerate, nu au nici măcar iluzia că ar putea scăpa de hăitași, ci sunt ucise direct, pe întuneric, în abatoare unde totul miroase a sângele altor animale din familia lor. Deci nu mai fiți ipocriți. A, în caz că ești vegetarian ai dreptu să protestezi impotriva , dar dacă mănânci și tu carne, ciocu mic. La fel cu vânâtoarea celebră anuală a alui Țiriac. Câți dintre cei care se dau cu curu in sus la televizor că ,,vai ce genocid”, ,,vai ce barbari”, ,,holocaustu mistretilor” etc- cati dintre ei sunt vegetarieni? Aproape niciunul. Deci să lăsăm ipocrizia

   0

  • #9

   I-ai dat cu barosu-n cap?
   Pentru ce ai fost la ocnă boss

   0

  • #10

   Ău, se oțărî Freige! Eu, ipocrit? :)) Pur și simplu nu mi-a plăcut niciodată să asist la asomarea porcului în bătătură, atâta tot. Și ai dreptate, nici la abatoare nu e mai plăcut, am colindat cam toate abatoarele mari din țară și e oribil.
   #soylentgreenispeople

   0

  • #11

   Cel mai frumos abator din ţară mi se pare cel din Timişoara. Ăla vechi, construit pe la 1900 ş-un pic. Zici că e un palat, o minune arhitectonică. La intrare are un grup statuar cu vaci din bronz. Ce forme, ce curbe, ce eleganţă! Dacă nu l-aţi văzut până acum, nu vă apucaţi să-l beşteliţi doar din hatereală. E păcat de el, păcat de aşa clădire.
   Dacă o să fac vreodată pasul ăsta, acolo vreau să mă însor. O să fac nunta la vechiul abator din Timişoara.

   0

  • #12

   @maithun: chapeau bas pentru franchete. Si e #soylentgreenismadeofpeople.

   0

  • Canis merga, atat stiu. Si da, e pentru politicieni si pentru publicul aTrei

   0

 2. #14

  Eu vreau sa stiu in ce padure sta saraca legata…sa nu(i) inghete….crabu.

  0

 3. #15

  *comentariu elevat legat de sabie, editat de arhi

  0

  • #16

   neshe hateri, astia de baga bipuri prin media si prin bloguri.

   0

  • #17

   Da, bai nea Vici, cenzura pa blogu’ nostru, auzi la el!

   0

  • #18

   asta ar fi bun de titlu „tinerii frumosi si liberi care si-au luat arhiblogul inapoi”

   0

 4. #19

  *neshte

  0

 5. Normal că e de acord dacă nu a fost salvat.

  0

 6. Porcu, capra ne dă nouă: lapte, carne, brânză, uouo

  0

  • #23

   Pateu

   0

  • #24

   In Alta ordine de idei, creca’ o opareste Cernea pe duduia cu barba aia neingrijita. La 5 cunilibmi, iese dupa Bepanthen.

   0

 7. #25

  As da in staniloiu asta de i-ar sta inima pe loc.

  0

  • e o coada destul de lunga…

  • #27

   – poti sa lasi sacosa si sa vii mai tarziu;

   0

  • #28

   Zici ca e coada de la Gospodina…domnle…cine e al „doilea Petreus”???

   0

  • #29

   nush, ma gandesc ca nu sta capra, nu pune gura pe carne si te-ar pune sa promiti ca salvezi pestii vii de prin supermarketuri dupa aia. mai bine te abtii. n-are rost sa-ti urci nebuna-n cap pentru un futai plictisitor.

   0

  • #30

   are crabi

   0

  • #31

   Cand eram eu tanar era o vorba, do not put your dick in crazy (engleza, sa nu fie cenzurata).

   0

  • #32

   Jordane, ” the dick doesn’t know book”, mot-a-mot, asa…

   0

 8. #33

  Ar merge la o carja.

  0

 9. #34

  Prima pare din timpuri prevegane: ce sorici avea pe ea, nebuna ?! :)

  P.S. voua pantofii din a 3-a vi se par de origine vegetala ?

  0

 10. Odata cu intrarea intr-un binemeritat con de uitare/ignorare/irelevanta a blanosului, afirmatia „Singura femeie din românia recunoscută doar prin faptul că face sex cu un fost politician” isi va pierde valoarea de adevar in 10, 9, 8, 7…
  Adica miss Stani pare mult prea profesionista si focusata pe ce vrea de la viata ca sa isi piarda cu un washed-up has-been. Primele dati, inainte sa vad ca e doar moarta dupa bagare in seama, eram sincer convins ca a a pierdut un pariu, ceva, de iese cu RC.

  0

 11. #36

  Ii e frica de abator in perioada asta ca de dracu.
  Cica Dl. Remus Cernea, in aceasta campanie a avut probleme destul de mari sa vorbeasca cu oamenii, ca ei il invitau in graijd sau spre niste paie, ademenindu-l cu un mar.
  Foamete mare, ignatul in floare, si Remusel e bun de sorici, si are si par destul sa il parlesti..

  0

 12. #37

  I-as da o pedala, ei.

  0

  • #38

   Vezi din greseala sa nu-i dai lui ca din spate seamana la par….

   0

 13. Prea târziu … :)))

  Iar legat de plăcuța pe care o ține la piept…,,salvați porcii României” ? Adică să salvăm parlamentarii, pe colegii ei, pe ea și bărbacsu? La asta se referă plăcuța aia nu? Parlamentul a ajuns un bordel

  0

 14. #40

  De ce nu ai postat asta sâmbătă înainte sa tai porcul?Poimâine trebuie sa il tai si pe al socrului,ce dracu ma fac eu cu remușcările?Tin sa o asigur pe delicata domnișoara ca am mâna ușoară,iar de anul viitor o sa las porcu liber pe câmp si o sa il vanez cu o lance,sa mă simt si eu Țiriac ce plm.Sa’ru manusitili domnita.

  0

 15. Dar mie nu-mi vine să cred că a intrat din nou în parlament Cernea cu curva asta proastă. Chiar îi votează cineva p-ăștia? Ciudat

  0

 16. #42

  Eu am o intrebare.Activitatea asta e o salvare individuala sau in grup.

  0

 17. #43

  Ce fete de psihopati au! Aia pare genul care urla la oameni si le zice d-alea cu „sunt cetatean european si am drepturi” si ala zici ca si-a pierdut postul de asistent la politehnica.

  0

 18. trebuie sa fie lihnita rau sa se pupe cu cernea si sa pretinda si ca ii place.

  0

 19. #46

  dar de ce au facut poza aia in parlament ? ala nu a terminat mandatul ? nu trebuia sa fie deja la constanta la spectacol ? sa prinda cercuri ?

  0

 20. #47

  Crazy eyes give her away.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]