iPhone problem follow up

Nu am reușit să găsesc o soluție la problemă, din păcate. Singura modalitate simplă, oarecum simplă, de rezolvare a problemei este să bagi cartela într-un telefon Sony Ericcson sau într-un Android cu CyanogenMod instalat și să introduci manual numărul, la setările pentru My Number. Astfel, va fi scris și pe cartelă, iar iPhone-ul îl va recunoaște imediat.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. Poti sa explici de ce neaparat Sony Ericsson?

  Thumb up 0
 2. habar nu am, asta am gasit pe net, NEAPARAT sony ericsson. eu l-am bagat intr-un htc magic cu cyanogen instalat si a mers. pe htc desire, fara cianogen, nu am gasit setarea.

  Thumb up 0
 3. deci fix-ul pentru iPhone e in android sau SE? Epic 🙂

  Thumb up 0
 4. Daca tot vorbim de iphone,de zoso ce mai stii?

  Thumb up 0
 5. #6

  Cyanogen e un android modat ..so yea …ze fix for the iphone lays within android 🙂 Apple rulez!

  Thumb up 0
 6. #7

  uite o nouă sugestie (eu așa am făcut): Settings -> General -> Siri -> My info.
  Spor

  Thumb up 0
 7. #9

  haha ce tare nu iti merge iphoneu daca nu ai si un android langa =)))

  Thumb up 0
 8. Tot la android se ajunge…

  Thumb up 0
 9. #11

  Deci… cat de tare e asta? 😀

  Thumb up 0
 10. Pe Android stock (LG Optimus One):
  Contacts > Options> More > My Profile > Options> Edit Contact

  Thumb up 0
 11. #13

  de cand ma plimb pe internet nu am gasit review nasol la ultimele modele de Sony. vesnica problema cu redare xvid, in rest e peste toate. daca vreti sa va convingeti luati random orice site de review multiplu al telefoanelor, chiar si unul mediocru care nu e platit de sus, si va veti convinge. am umblat in neo, mini, si mini pro si sunt fiabile. iphone bate tot la viteza si cam atat.
  am pus ochii pe: http://youtu.be/F92CvRflk18
  sunt neindemanatic si asta e ce imi trebuie. problema e ca nu-mi cumpara nici dracu HTC-ul, cu 30% discount luat de 3 luni…..

  Thumb up 0
 12. #14

  Solutia data de Apple la problema gizmo ai incercat-o?
  I’ve been able to recreate the bug that we reported on yesterday. After placing my iPhone 4S SIM in my wiped iPhone 3GS, the 3GS turned on iMessage and began receiving and sending iMessages. It did this without prompting me for an password. After pulling the SIM out of the 3GS, the phone continued to receive and send iMessages. I followed Apple’s advice and toggled iMessage on and off and that removed the account.
  De aici: http://goo.gl/M55wA
  @amstel: ce htc ai? e blocat in retea? cat ceri pe el?
  @arhi? cyanogenmod nu este un android modat, este android mai pur decat android sense. Cu alte cuvinte: HTC preia androidul publicat de google si ii baga bloatware la greu (facebook integrat, twitter, open office, si alte cacaturi care ocupa memoria), cu alte cuvinte il cam strica. Cyanogen pe de alta parte publica un android curat care se instaleaza si pe telefoanele HTC. Dintre cele doua, cyanogenmod este mai android decat Android Sense al lui HTC. Scuze de off topic.

  Thumb up 0
 13. V-a dat teapa Steve Jobs

  Thumb up 0
 14. #16

  Asa va trebuie…:))

  Thumb up 0
 15. Uite ca m-am enervat tare cu faza asta si o sa le scriu tembelilor alora de la apple sa corecteze bug-ul asta…asta echiar nesimtire porceasca…

  Thumb up 0