iPhone problem follow up

Nu am reușit să găsesc o soluție la problemă, din păcate. Singura modalitate simplă, oarecum simplă, de rezolvare a problemei este să bagi cartela într-un telefon Sony Ericcson sau într-un Android cu CyanogenMod instalat și să introduci manual numărul, la setările pentru My Number. Astfel, va fi scris și pe cartelă, iar iPhone-ul îl va recunoaște imediat.

17 comentarii

 1. Poti sa explici de ce neaparat Sony Ericsson?

  0

  0

 2. habar nu am, asta am gasit pe net, NEAPARAT sony ericsson. eu l-am bagat intr-un htc magic cu cyanogen instalat si a mers. pe htc desire, fara cianogen, nu am gasit setarea.

  0

  0

 3. deci fix-ul pentru iPhone e in android sau SE? Epic :)

  0

  0

 4. Daca tot vorbim de iphone,de zoso ce mai stii?

  0

  0

 5. #6

  Cyanogen e un android modat ..so yea …ze fix for the iphone lays within android :) Apple rulez!

  0

  0

 6. #7

  uite o nouă sugestie (eu așa am făcut): Settings -> General -> Siri -> My info.
  Spor

  0

  0

 7. #9

  haha ce tare nu iti merge iphoneu daca nu ai si un android langa =)))

  0

  0

 8. Tot la android se ajunge…

  0

  0

 9. #11

  Deci… cat de tare e asta? :D

  0

  0

 10. Pe Android stock (LG Optimus One):
  Contacts > Options> More > My Profile > Options> Edit Contact

  0

  0

 11. #13

  de cand ma plimb pe internet nu am gasit review nasol la ultimele modele de Sony. vesnica problema cu redare xvid, in rest e peste toate. daca vreti sa va convingeti luati random orice site de review multiplu al telefoanelor, chiar si unul mediocru care nu e platit de sus, si va veti convinge. am umblat in neo, mini, si mini pro si sunt fiabile. iphone bate tot la viteza si cam atat.
  am pus ochii pe: http://youtu.be/F92CvRflk18
  sunt neindemanatic si asta e ce imi trebuie. problema e ca nu-mi cumpara nici dracu HTC-ul, cu 30% discount luat de 3 luni…..

  0

  0

 12. #14

  Solutia data de Apple la problema gizmo ai incercat-o?
  I’ve been able to recreate the bug that we reported on yesterday. After placing my iPhone 4S SIM in my wiped iPhone 3GS, the 3GS turned on iMessage and began receiving and sending iMessages. It did this without prompting me for an password. After pulling the SIM out of the 3GS, the phone continued to receive and send iMessages. I followed Apple’s advice and toggled iMessage on and off and that removed the account.
  De aici: http://goo.gl/M55wA
  @amstel: ce htc ai? e blocat in retea? cat ceri pe el?
  @arhi? cyanogenmod nu este un android modat, este android mai pur decat android sense. Cu alte cuvinte: HTC preia androidul publicat de google si ii baga bloatware la greu (facebook integrat, twitter, open office, si alte cacaturi care ocupa memoria), cu alte cuvinte il cam strica. Cyanogen pe de alta parte publica un android curat care se instaleaza si pe telefoanele HTC. Dintre cele doua, cyanogenmod este mai android decat Android Sense al lui HTC. Scuze de off topic.

  0

  0

 13. V-a dat teapa Steve Jobs

  0

  0

 14. #16

  Asa va trebuie…:))

  0

  0

 15. Uite ca m-am enervat tare cu faza asta si o sa le scriu tembelilor alora de la apple sa corecteze bug-ul asta…asta echiar nesimtire porceasca…

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]