IqAds suge major

Dacă vrei să găsești cele mai mari gunoaie din reclamele de pe internet, e suficient să intri pe IqAds.ro. Am impresia că e un fel de test între advertiseri „Bă, avem o reclamă super-împuțită, merge să o dăm undeva? Bă, nu, că e nașpa rău. Atunci hai să o dăm pe IqAds„.
Uite cum îmi face mie fereastra de la browser când am nenorocul de a trece cu mausul peste porcăria aia de la Qfort, care ea în sine e un jeg de reclamă. Dați refresh, dacă nu apare același ad din prima.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  de ce nu te dai si tu pe browsere mai bune: Opera, Chrome.

  Lasa Firefox si IE deoparte

  Thumb up 0
 2. se pare ca nu mai face asa.am incercat si pe opera si pe IE si nu mai scutura

  Thumb up 0
 3. o sa te iubeasca eloa oral…

  Thumb up 0
 4. Printre capetele luminate din agentiile romanesti se cheama interactivitate, draga.
  Pe o alta nota, inchipuie-ti cat de misto a fost cand ascultam muzica in casti, destul de taricel; si mai era si muzica din aia…calma, ca sa zic asa.
  Astept cu interes maxim reclama care o sa dureze si mai mult, o sa fie si mai mare si care o sa inchida restul programelor deschise, ca sa se asigure ca beneficiaza de atentia mea netarmurita si nestramutata.

  Thumb up 0
 5. Eu sunt de parere ca FF ruleaza. Cel putin asta e parerea mea.

  @ arhi: intradevar, reclama aia este tampita rau, prima data cand am intrat pe site sa ma uit la niste reclame(eh..ma plictiseam la munca), nu stiam ce se intampla, de ce imi face monitorul asa. apoi am vazut tampenia mai jos. Si am vazuto si pe alte siteuri, nu doar la iqads.

  Thumb up 0
 6. #6

  zoso, o sa mi-o suga grasa aia.

  Thumb up 0
 7. nu ar trebui sa lasi javascriptul sa iti miste ferestrele. poti sa blochezi asta cu niste pluginuri, cam prin toate browserele.

  Thumb up 0
 8. #8

  thestick, eu pot, dar nu ar trebui sa fac asta. ar trebui sa nu fiu agresat de reclame. ar trebui multe. dar momentan nu se poate

  Thumb up 0
 9. omg, ce porcarie. la mine se facea browserul mic cand duceam mausul acolo … asa ca nici macar nu se vedea reclama. bine gandit!

  Thumb up 0
 10. Mie îmi face toată fereastra browserului mică de vreo 120×100 şi duduie de vreo 3 ori, apoi mă lasă să-l maximizez. Trebuie să închid cu grijă siteul ca să nu mai trec peste ea din nou. Prima oară am crezut că am luat vreun virus. Cred că asta se întâmplă pentru că ţin fereastra de Firefox maximizată. Dacă n-ar fi maximizată cred că s-ar mişca la fel ca la tine.

  @Cel in cauza: Îţi las ţie toată Opera şi rămân eu la Firefox.

  Thumb up 0
 11. Traiasca Adblock zic eu 🙂

  Thumb up 0
 12. #12

  BBc, nu e in regula adblockerul. toti avem situri, toti vrem sa avem reclame vizibile, iar unele din ele sunt chiar utile. dar, di cauza unor nesimtiri ca cea de mai sus, suntem obligati sa il folosim.

  Thumb up 0
 13. @ARHI Sunt de acord cu tine, dar cum au inceput sa apara reclame care pot trece de adblock (si sunt o gramada), asa stiu ca le pot bloca pe cele enervante gen rollup si genul de mai sus 🙂

  Thumb up 0
 14. Arhi, cred ca ti-ai incarcat prea mult bateriile in Cehia 🙂

  Thumb up 0
 15. #15

  Au aia bere buna

  Thumb up 0
 16. Eu cand trec prin dreptul ei , imi miscoreaza de tot fereastra. Suspecta reclama 😀

  Thumb up 0
 17. #17

  Ii si pe antena3.ro de … ceva vreme buna 🙂

  Thumb up 0
 18. ce tare treaba :)) penibil programatorul in cazul asta…

  Thumb up 0
 19. Numa experti prin netu nostru mioritic …

  Thumb up 0
 20. Man, eşti pe un site cu şi despre reclame. Este ca şi cum te-ai plânge că ai luat sculament de la curve că nu ştiai că e obligatoriu prezervativul.

  Thumb up 0
 21. Si pe mine ma enerveaza la culme cacaturile astea de reclame „agresive”!!!

  Thumb up 0
 22. arhi, eu iti fac un site care iti muta de 100 de ori pe secunda pozitia browserului prin javascript, astfel incat sa nu il poti inchide in vecii vecilor. aici e problema, din javascript.

  Thumb up 0
 23. #23

  the stick, sunt de acord, dar o reclama nu ar trebui sa faca asta, nu? cel putin conform standardelor IAB and shit

  Thumb up 0
 24. o reclama si-ar da click singura pe ea, daca ar putea, asa ca e destul de greu sa stabilesti ce ar putea sau nu sa faca. adevarul e ca e enervanta, dar de la o vreme, vad ca is din ce in ce mai intrusive, asa ca nu ma mira.

  Thumb up 0