Iraq: Opriti uciderile planificate!

Inca un roman a murit in razboiul altora. Urechiatul ministru al apararii recunoaste ca a murit pentru ca lupta intr-o cutie de conserva romaneasca, din al doilea razboi mondial, absolut incapabila sa reziste armamentului modern. Desi saracul om a murit din motive de mina artizanala.
Domnilor, puteti sa dormiti noaptea stiind ca trimiteti romani la moarte sigura? Puteti dormi cand stiti ca „de-ai nostri” mor pentru ca altii sa plateasca 50 de centi pe litrul de benzina?
Dumnezeu sa-l ierte, daca exista asa ceva. Dar nu cred. O entitate superioara nu ar permite existenta atator jeguri umane.
Muriti, leprelor!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Fratele meu e militar. Voia s? plece

 2. #2

  Oh, yeah; am auzit si eu despre spaga. Ce faza sinistra: sa dai bani ca sa castigi un ban in plus, pe care nu-l poti agonisi in tara ta… dar si un loc mai in fata la randul pt moarte.
  Acum ar fi de intrebat nea Baselu’: mai face fite??? Acum un an, cand s-a propus retragerea din Iraq, a sarit ca urzicat. Oare i-ar conveni sa se afle el in prima linie? Cred ca nu?

 3. #3

  @ Arhi: cu riscul de a parea mistic: Dumnezeu exista. Chiar daca noi nu prea pricepem modul in care actioneaza el.

 4. #4

  Exist? Dumnezeu?
  Exist? dovezi ale existen?ei lui Dumnezeu? Vei g?si mai jos c

 5. #5

  Nu va suparati,dar nu stim prea multe despre modul in care actioneaza el,deoarece nu ne preocupa acest lucru.De cate ori ati citit din Biblie,Cuvantul lui Dumnezeu,pana acum?

 6. #6

  Alte cateva dovezi concrete ar putea fi uluitorul nostru creier,structura corpului uman si imensitatea si diversitatea vietii pe pamant.Ar fi putut aparea toate acestea din intamplare sau evoluand dintr-un animal care nici macar nu poate gandi sau vorbi?Judecati la rece!

 7. #7

  M-am cam plictictisit sa fac monologuri:))Voi nu mai comentati nimic?:)

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]