Iraq: Opriti uciderile planificate!

Inca un roman a murit in razboiul altora. Urechiatul ministru al apararii recunoaste ca a murit pentru ca lupta intr-o cutie de conserva romaneasca, din al doilea razboi mondial, absolut incapabila sa reziste armamentului modern. Desi saracul om a murit din motive de mina artizanala.
Domnilor, puteti sa dormiti noaptea stiind ca trimiteti romani la moarte sigura? Puteti dormi cand stiti ca „de-ai nostri” mor pentru ca altii sa plateasca 50 de centi pe litrul de benzina?
Dumnezeu sa-l ierte, daca exista asa ceva. Dar nu cred. O entitate superioara nu ar permite existenta atator jeguri umane.
Muriti, leprelor!

7 comentarii

 1. Fratele meu e militar. Voia s? plece

  0

 2. #2

  Oh, yeah; am auzit si eu despre spaga. Ce faza sinistra: sa dai bani ca sa castigi un ban in plus, pe care nu-l poti agonisi in tara ta… dar si un loc mai in fata la randul pt moarte.
  Acum ar fi de intrebat nea Baselu’: mai face fite??? Acum un an, cand s-a propus retragerea din Iraq, a sarit ca urzicat. Oare i-ar conveni sa se afle el in prima linie? Cred ca nu?

  0

 3. #3

  @ Arhi: cu riscul de a parea mistic: Dumnezeu exista. Chiar daca noi nu prea pricepem modul in care actioneaza el.

  0

 4. #4

  Exist? Dumnezeu?
  Exist? dovezi ale existen?ei lui Dumnezeu? Vei g?si mai jos c

  0

 5. #5

  Nu va suparati,dar nu stim prea multe despre modul in care actioneaza el,deoarece nu ne preocupa acest lucru.De cate ori ati citit din Biblie,Cuvantul lui Dumnezeu,pana acum?

  0

 6. #6

  Alte cateva dovezi concrete ar putea fi uluitorul nostru creier,structura corpului uman si imensitatea si diversitatea vietii pe pamant.Ar fi putut aparea toate acestea din intamplare sau evoluand dintr-un animal care nici macar nu poate gandi sau vorbi?Judecati la rece!

  0

 7. #7

  M-am cam plictictisit sa fac monologuri:))Voi nu mai comentati nimic?:)

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]