Ironia sorţii

Descoperitorul acidului lisergic-dietilamină, pe scurt LSD, un drog halucinogen care a ucis milioane de multi oameni în toată lumea, a murit în Elveţia, la vârsta de 102 ani.
Nu-i aşa că Dumnezeu te răsplăteşte întotdeauna după merit şi roata se întoarce?
PAHLIZZZZZZZ

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. #1

  hai dom’le…chiar milioane? Sa ne pastram simtul realitatii. Chiar as fi curios sa stiu cum a omorat LSD-ul toate milioanele alea.

  Thumb up 0
 2. merjem in cazu asta sa-l dezgropam pe Nobel sa-l crucificam! clar!

  Thumb up 0
 3. nu bre, ca nu am nimic cu omul. zic ca ironie, un om care a inventat o chestie letala, moare la o varsta dubla decat media universala:))

  Thumb up 0
 4. Si ala cu bomba de la Hiroshima tot asa a murit la o varsta respectabila…

  Thumb up 0
 5. si nu a regretat nici un moment moartea celor de la hiroshima, spunand ca s-a facut dreptate. sper sa arda la foc molcom

  Thumb up 0
 6. Trebuie sa intelegem ca Dumnezeu are un mod ciudat de a se distra…

  Thumb up 0
 7. a ucis milioane de oameni, dar macar au murit fericiti 😀

  Thumb up 0
 8. #10

  absolut corect

  Thumb up 0
 9. milioane ?

  Thumb up 0
 10. #12

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. e o licenta poetica, pentru a sublinia ironia.

  Thumb up 0
 11. #13

  :))ffff ironic.la mine in oras mor la 30 de ani oameni care nu au baut,fumat,nu s-au drogat,au trait o viata sanatoasa,etc si in boscheti vezi betivi si drogati care ating 70-80 de ani fara probleme…nu o sa-l inteleg vreodata p boss,dar hei! nu ai ce ii face…

  Thumb up 0
 12. nici eu nu inteleg pe THe Boss…nu-mi ramane decat sa accept 😉

  Thumb up 0
 13. Arhi, gandeste-te ce bine se perpeleste omul in iad, intors pe dos si pe fata cu tridentul de catre toti dracii. Sau poate nu, pentru ca le-a dat niste LSD si sunt fericiti acum :))

  Thumb up 0
 14. #16

  „spunetzi nu drogurilor”
  shhhhhhht liniutza :))

  Thumb up 0
 15. #17

  ia lasati voi milioanele alea de oameni…da’i incolo, si’au facut’o cu mana lor. Singura concluzie pe care putem s’o tragem din chestia asta e ca Dumnezeu nu exista, nu e nimeni acolo sus care te priveste cand iti dai in cap, nu exista rai/iad,ingeri/demoni/diavol. Deci, impacati’va cu ideea ca atunci cand muriti inseamna ca s’a terminat…pe bune. NU te mai duci nicaieri, ti’ajunge, ti se sting luminile. >>endl

  Thumb up 0
 16. #18

  102 ani sanatos, in termeni relativi? Sau chinuit pana-n ultima secunda? Asta n-am vazut precizat 😀 Asa ca nu va mai bucurati atat de performanta lui. Oh vai ca nu exista Dumnezeu ca nu exista Iad ca bla bla bla. In timpul vietii fac ce vreau, dupa vad eu daca platesc sau nu. 😀

  Thumb up 0
 17. #19

  parca si Kalashnikov mai traieste (n. 1919)

  Thumb up 0
 18. A trait el aici 102 ani dar dincolo are milioane de prieteni pentru milioane de ani. Daca are pile se reincarneaza si mai descopera o dracie 🙂

  Thumb up 0
 19. Sincer … oamenii nu prea mor de la LSD 🙂 Mai mult decat atat nu creeaza dependenta … singurul caz „mai tragic”, din cate am citit eu in cei 23 de ani ai mei, a creat 24 de ore de panica :))!

  Thumb up 0
 20. dovada vie ca drogurile nu omoara 🙂
  haha sper sa traiesc si eu 102 ani

  Thumb up 0
 21. #23

  exagerezi in mod OBSCEN
  milioane, inteleg ca e vb de o licenta poetica;
  omul era chimist de meserie, si a experimentat INTAI pe el, apoi a spus altora, care au facut acelasi lucru pe ei insisi, si NIMICA.
  cel mult poate fi vb de o psihoza preexistenta, care poate fi developata de lsd, dar si de alte substante (si e o lista intreaga de asa ceva, unele din ele legale)
  ps:
  o mica problema de logica:
  toxicitatea maxima la lsd se manifesta in cazul ALTOR mamifere – ELEFANTII.
  tu STII ca lsd ul e toxic
  sa mai trag vreo concluzie?

  Thumb up 0
 22. Ce reiese din aceasta minunata ecuatie este de fapt ca, pana la urma, cea mai mare pedeapsa nu este sa mori… ci sa te chinui incercand. 😀

  Thumb up 0
 23. Milioane sau nu, ideea e sa spuneti NU drogurilor!

  Thumb up 0
 24. #26

  LSD-ul este o substanta secretata de creier in momente cheie. El a incercat sa refaca artificial substanta asta pe post de medicament. Doar ca exact ca si adrenalina, are efecte total nasoale cand persoana e calma / linistita. Cum zice si „je”, intai a experimentat pe el (dupa care a experimentat si o varietate de shrooms din mexic :)) ) si si`a exprimat regretul cand hipiotii din anii 60 l`au transformat in drog (aia fumau, prizau, injectau si haleau cam tot ce gaseau :)) )
  Deci omul a fost bine intentionat, si mi se pare ca a si luat niste premii pentru activitatea lui in chimie 😉

  Thumb up 0
 25. #27

  si nobel la fel:))

  Thumb up 0
 26. #28

  Cică la ora de chimie vine profa şi spune: Pentru că-i eram dator un banc lui Arhi… nu, nu asta spune, parcă aşa era: Dragi copii astăzi o să învăţăm despre oxigen… bla bla… el este ungaz, fără el nu putem trăi… bla bla… el a fost descoperit acum o sută de ani de Lavoisiere… La care Bulă: da’ doamna profesoară, până acum o sută de ani cum respirau oamenii?!? Aşa şi tu despre LSD… dacă citeai o bere în timp ce-ţi căuta goguţ despre „acidu’ lu’ peshte” aflai că omul căuta otrava din pâinea de secara, pâine ce a omorât în chinuri groaznice aproape trei sate, fi’n’că lsd e, în doze mari, nu numai dătător de „bad trip”, da’ şi vasoconstrictor, aşa că oamenii mureau de la cangrene, da’ apucau să povestească o droaie de baliverne (parcă era unu’, Bosch, Hyeronimus sau cam aşa ceva, de-o pictat de ziceai că e influenţat de aşa ceva). No, că secara era de fapt infestată cu o ciupercă parazită (cunoscută drept cornul secarei) ce fabrica substanţa respectivă. Şi pe deasupra chimistu’ nost’ o incercat substanţa pe pielea lui (pe dinăuntru chiar) da’ tot fi’n’că din lipsă de dealeri cu experienţă o gustat o doză cam măricică (de vreo 25 de ori necesaru’ lui pentru „bad trip”)… No, am zâs.

  Thumb up 0