Te iubesc în mii de feluri. De Valentine’s day

valentines

Miturile vehiculate prin media, tradițională sau socială, spun că femeile nu au nevoie de dovezi fizice de dragoste. Adică, dacă îi dovediți partenerei de viață/pat/chiuvetă/șifonier/masă/sub masă că o iubiți, nu mai e nevoie să îi luați vreun cadou de zile tip Valentine’s Day, pentru că iubirea ar fi mai mare de atât.

În teorie, pare adevărat. Dacă îmi aduc aminte bine, unul din primele cadouri de Valentine’s Day pe care l-am făcut a fost o inimioară de pluș de 2×2 cm, înfiptă într-o bucată de sârmă roșie, cu sclipici. Nu vreți să știți ce impresie emoționantă am făcut și de câtă…mhm…emoție am avut parte.

Pe de altă parte, domnilor, știți prea bine că perioada asta din an, februarie-martie, sunt 2 luni de foc și sunt absolut convins că v-ați pregătit din timp, așa că procurarea unui cadou cu semnificație doar pentru jumătatea voastră nu ar fi o problemă.

Nu fiți zgârciți și nu vă bazați doar pe marea (sau media) voastră iubire. Banii nu aduc fericirea, dar să știți că o întrețin foarte bine. Iar romantismul se întreține și mai bine cu niște dovezi de atenție, din când în când. Ascultați de un bătrân trecut prin viață, că știe ce spune.

Dacă totuși nu ai nicio inspirație, stai liniștit, eMAG te ajută. În perioada 9-15 februarie, eMAG are campanie VDay, cu reduceri la multe mii de produse și, pentru cei ca voi, un TAB special cu cadouri romantice numai pentru îndrăgostiți.

Ah, și încă ceva.
Știu că aveți impresia că dacă ați luat niște trandafiri, i-ați rupt fâșul. Să știți că în 99% din cazuri, femeilor nu le plac trandafirii, ci cu totul alte chestii, mult mai ieftine. De exemplu alei mele îi plac lăcrămioarele.

Pe de altă parte, fă rost Cetine de lăcrămioare în februarie…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

46 comentarii

 1. „Pe de altă parte, fă rost Cetine de lăcrămioare în februarie…”

  Offf, te inteleg perfect! Aceasi dilema o am si eu gen… ghiocei, zambile si alte flori d-astea de primavara intr-un loc unde mai mereu este vara.

  0

  0

 2. #2

  Stimate domnule senior, cu respect va aduc in atentie urmatorul link: https://www.floridelux.ro/lacramioare.html.
  Daca nici noi nu ne ajutam intre noi in perioada asta….

  0

  0

 3. #12

  Iar au reduceri la lubrifiant?

  0

  0

 4. #13

  Freigedank, ce-mi oferi de nean’tu Valentin?

  0

  0

 5. #16

  Cetine, fuga pe la Hornbach sau Brico si vezi daca au acolo in ghiveci :)
  #nabelea

  0

  0

  • #17

   celalalt e maestru in hornbach. eu sunt cu ikea

   0

   0

  • #18

   La Therme am auzit că au lăcrămioare. Stau persoanele care nu-s acceptate de bodyguarzi şi vând în faţă, pe trotuar, lăcrămioare.

   0

   0

 6. #19

  eu nu inteleg de ce emag nu reduce preturile de tot, ca oricum baga cate un black friday la cateva saoptamani

  0

  0

 7. #21

  Nu l-am întrebat de unde ia lăcrămioarele în februarie dar abia aștept și țopăi ca un copil de bucurie când le primesc.
  A,și eu îi fac surprize lui.Imi place cum îi arată ochii când se bucură.

  0

  0

 8. #26

  Eu sunt norocos, nefastei ii plac trandafirii. Ea nu este atat de norocoasa ca eu sunt un porc si magar si nu-i dau flori. asa ca s-a invatat si isi cumpara singura si eu le decontez

  0

  0

 9. #28

  Eu nu vreau să primesc buchet de flori, că în 3-4 zile se scofâlcesc. Mie să mi se ofere flori la ghiveci. Dar nu d-ăla de plastic ordinar, ci ghiveci frumos din ceramică. Și floarea să fie de la 100 lei în sus.

  0

  0

  • #29

   Are freige relatii la florarese… A stat cu fiii in celula doar

   0

   0

  • Eu le prefer p-alea de se scofalcesc, tot ucigasa de flori sunt. La mine nu rezista nicio planta in ghiveci, nici macar cactusii.
   D-aia prefer eu ciocolata. :-)

   0

   0

 10. #31

  eu pot sa imi iubesc prietena doar in 3 feluri, hai 4 sau 5 daca se pune separat si cu mana si intre tate

  0

  0

  • #32

   cu mana între tate? wut?

   0

   0

  • #33

   cu mâna ȘI între țâțe!

   0

   0

  • #34

   de ce nu cu mana SI in gura? :)))

   0

   0

  • #35

   @Cetin cred ca ai vrut sa zici „de ce nu si cu mina PESTE gura? ”
   Avem totusi o reputatie de pastrat.

   0

   0

 11. #36

  De ce, cad bursele asiatice si vine valul de criza peste noi?

  0

  0

 12. #37

  Care economii , lumea merge pe credite. Si alea trebuiesc retrase ? :D

  0

  0

 13. #39

  de sanatate

  0

  0

 14. De unde stii, „conecta-tu-le”?

  0

  0

 15. #44

  sa faca saitu ala odata ca se misca in re- lu- –a-re. -. e ste u. nch – in.

  0

  0

 16. Sefu, e vreo 3 in ore mici si am intrat pe site de curiozitate. Mi s-au bulbucat ochii de parca eram ursu’ pacalit de vulpe, dadui de un zid rosu pe site. Revin cand mi se micsoreaza pupilele.

  0

  0

 17. #46

  Deci, Cetine, de unde luam lacramioare? Cei de ti-au dat link…nu le au pentru aceste…frumoase zile care vor veni…

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.