Iubesc poliția și pe politisti

Ieri a fost o zi de consolidare a iubirii mele pentru organele de represiune ordine și disciplină cetățenească.

Primul act de iubire s-a consumat pe centură, unde tipul din imagine îmbrățișa porumbul, în BMW-ul proprietate și nimeni nu îi băga în seamă, iar 100 de metri mai încolo, sub pod, erau 5 (cinci) mașini de poliție, trase frumos, la umbră, să nu se încingă prea mult rețeaua neuronală a organelor.

Al 2 lea act s-a consumat la intrarea în Măgurele, unde era tras pe dreapta un logan de poliție, iar o distinsă curvă centuristă era băgată cu capul înăuntru, pe geamul din dreapta, cu piciorușul stâng ridicat în aer, iar domnul polițist de la volan râdea, și râdea, și râdea, vesel nevoie mare. Colegele curve rezemau în continuare bolovanii, așteptând clientela selectă din zonă.

Păi dacă nici noi nu avem organe de ordine, atunci cine?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. #1

  Pai si poze cu don’soarele???? :))

  • #2

   fii serios, niste balabuste. o sa le fac intr-o zi

  • #3

   Protejat, sper…

  • #4

   Google maps nu le-a prins?

   Ia aratati-mi si mie niste curve de-astea, prin Google, ca eu nu am vazut nicodata de-astea, care cer bani.

 2. #5

  Nu vă lăsați păcăliți, mașina nu e în porumb! E doar o iluzie creeată din cauză că poza e mișcată! Haterii spun că poza ar fi făcută chiar de proprietaru’ inconfundabilului blog!

 3. #7

  Aha, deci acolo a aterizat Zoso cand fugea de servicii…

  In cazu’ asta nu-i vina politiei bre, ei erau chemati sa blocheze drumul nu sa faca constatari.

  • #8

   Serviciile alea erau de gen feminin? Intreb pentru ca nu reiese din materialul original.

 4. #9

  Ce spuma calului ai in geam in stanga?

 5. #12

  cum ce. sa puna mana de la mana si fie sa-l rasturane cum trebuie, fie sa stranga de un litru de motorina sa ii ajunga omului sa iasa de pe centura

 6. #14

  Prostituția nu mai e infracțiune, dar e în continuare contravenție. Asta nu înseamnă că nu se mai pedepsește, înseamnă doar că s-a schimbat pedeapsa.

 7. #15

  Nici nu vreau sa ma gindesc ce ai face tu daca ai fi politist. Saoarma-ti place, de dormit in timpul programului da, interpretat legile da, arta negocierii da. Restul ar aparea in Cancan 🙂

 8. #16

  daca era numai 5 masini de politie nu prea avea ce sa-i faca

 9. #17

  Balaure – nici inainte nu se omorau ei cu pedepsitul de curve. Ce rost ar fi avut ? ( se intorceau peste cateva ore in acelasi loc).

 10. 6.22 benzina? aideplm

 11. #24

  Vad ca ai si tu abtipild de ala cu „Politia Mondiala” Ai vreo treaba cu „organu'” sau vrei sa te scoti pe la parcarile ilegale?!

 12. #26

  Politistii canadieni sint mai buni:
  Un sofer vede un autobuz scolar cum conduce ciudat pe autostrada. Decide sa-l urmareasca cu masina si sa-l filmeze. Pune filmul pe youtube. Cind politia a fost contactata despre incident raspunsul a fost simplu: Au nevoie de filmul original pentru a penaliza soferul autobuzului dar!!! si cel care a filmat va fi penalizat pentru doua infractiuni: viteza prea mare si folosirea unui celular cind conducea….