Iubirea e în aer

Dacă de asta e nevoie ca să poți fi stăpânul lumii, eu mă lipsesc. Nu pot să pup pe gură un chinez mic și bătrân.

Via Peschetta

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. #1

  o reclama buna.

  Thumb up 0
 2. Mai stapani sunt chinezii decat americanii . Vremea americaniadei sa dus

  Thumb up 0
 3. Dar un negru? 😛

  Thumb up 0
  • Radu » nu pot sa ma pun in pielea unui chinez mic si batran :)))))

   Thumb up 0
 4. naaah, cea mai misto e aia cu Papa :D…trolling de mare arta!

  Thumb up 0
 5. Fie şi tânăr, şi frumos, că oricum nu-l pup !!! Fuuuuu… Atâtea fete frumoase sunt pe mapamond !!!

  Thumb up 1
 6. #10

  Treceam adeseori pe langa magazinul Beneton din Termini, Roma, gandindu-ma ca odata si-o data tot o sa intru sa vad daca gasesc ceva ce mi-as putea cumpara. Dar de azi sunt sigur ca ala e un magazin unde nu am sa pun piciorul niciodata.

  Thumb up 0
  • De ce ? Scopul campaniei Benetton cu aceste fotografii http://bit.ly/s6Dbe4 este de a combate ura. Tu ai ceva împotriva ei ?

   Thumb up 0
  • #12

   1. Fotografiile nu au nimic de a face cu a combate ura, ci cu a crea vâlvă şi a produce publicitate gratuită. Dupa cum vezi, Arhi a scris despre asta ca de altfel toată media, obţinând rezultatul scontat.

   2. Daca vrei pace, pregateste-te de razboi. Prefer sa trăiesc in ura decât să sărut alt barbat.

   3. Asta e o campanie gay din care nu stiu ce pot intelege copiii care vad doi bărbaţi sarutându-se, nu o campanie impotriva urii.

   4. Da, am mai multe motive impotriva ei, dar nu pot să pierd timpul unuia căruia ii plac barbatii care se sărută. Prefer să continui să te urăsc.

   Thumb up 1
  • #13

   corect, aia cu merkel si sarkozy e cea mai gay

   Thumb up 0
  • Homofob – level infinity. :))))) Să mor de ştiam că a fi ghei se învaţă, ba chiar se învaţă din poze. Ok, nu mă încântă maxim să văd doi tipi pupându-se, dar să ajung să îi urăsc din pricina asta..oricum, Rromânia, patria rromânilor maxim de dezgheţaţi şi iubitori de glie, neam şi dumnezău.

   Thumb up 0
 7. Mi se pare doar mie sau parca ar fi un poster pt gay parade, nu o campanie unhate?:Ca totusi pe Angel Merkel nu poti s-o incadrezi la categoria femei)))))))))

  Thumb up 0
 8. Ce trolling trist 🙁

  Thumb up 0
 9. #17

  M-ar fi surprins daca era vorba de alt brand, Benneton este recunoscut pentru campanii care nasc reactii puternice…dar reclama asta chiar nu imi place deloc.

  Thumb up 1
 10. love si all arround 🙂

  Thumb up 0
 11. #19

  chinezul se gandeste „nothing is impossibru!”

  Thumb up 0
 12. Aia cu Papa a fost retrasa.Deja cei de la Vatican au luat masuri in privinta asta.

  Thumb up 0
 13. Se pare, Cetin, ca nu esti moldovean. Astia batranii se mozoleau pe bot, de cate ori se intalneau. Stiu ca si bunicu-miu, fie-i tarana usoara, se pupa in bot cu alde de-ai lui, desi in general era extrem de hetero 😀

  Thumb up 0
  • dojo » da, rusii au obiceiul de a se pupa pe bot. mon dieu, tare scarboasa chestie

   Thumb up 0
  • Io era sa pic in nas, cand i-am vazut pe iesenii nostri luandu-se in buze. Partea mea de familie dinspre moldoveni (si ardeleni, dar nu de ei e vorba) ii reprezentata de indivizi ‘nalti ca bradul, deci iti imaginezi ce mutre faceam cand ii vedeam pe astia pupandu-se in bot. Mai incercau matusile de acolo sa ma pupeze in sistemul asta si le intorceam foarte brutal obrazul. Chiar nu-mi place ideea de a pupa in dinti pe nimeni, in afara de consort. La fel de aiurea mi se pare sa-ti pupi copiii pe gura, dar probabil is io mai defecta

   Thumb up 0
 14. @Viktor, ghei? 😀

  Thumb up 0
  • Eu nu, deşi viaţa cred că ar fi mai simplă, women being so fucking crazy. :)) Oricum, în genere ăstia care urăsc visceral şi iraţional homosexoşii au tendinţe reprimate. Un bărbat sigur pe sexualitatea lui nu e deloc deranjat de poponauţi, atât timp cât nu e agresat vizual. Numa zic. :))

   Thumb up 0
 15. Obama asta recurge la tehnici neortodoxe pentru a mai primi cateva miliarde de la chinezi, ma intreb de ce ar fi in stare marinarul nostru?

  Thumb up 0
 16. Asteptam de mult asa ceva de la Benetton.

  Thumb up 0