31 comentarii

 1. #1

  o reclama buna.

  0

 2. Mai stapani sunt chinezii decat americanii . Vremea americaniadei sa dus

  0

 3. Dar un negru? :P

  0

  • Radu » nu pot sa ma pun in pielea unui chinez mic si batran :)))))

   0

 4. naaah, cea mai misto e aia cu Papa :D…trolling de mare arta!

  0

 5. Fie şi tânăr, şi frumos, că oricum nu-l pup !!! Fuuuuu… Atâtea fete frumoase sunt pe mapamond !!!

  0

 6. #10

  Treceam adeseori pe langa magazinul Beneton din Termini, Roma, gandindu-ma ca odata si-o data tot o sa intru sa vad daca gasesc ceva ce mi-as putea cumpara. Dar de azi sunt sigur ca ala e un magazin unde nu am sa pun piciorul niciodata.

  0

  • De ce ? Scopul campaniei Benetton cu aceste fotografii http://bit.ly/s6Dbe4 este de a combate ura. Tu ai ceva împotriva ei ?

   0

  • #12

   1. Fotografiile nu au nimic de a face cu a combate ura, ci cu a crea vâlvă şi a produce publicitate gratuită. Dupa cum vezi, Arhi a scris despre asta ca de altfel toată media, obţinând rezultatul scontat.

   2. Daca vrei pace, pregateste-te de razboi. Prefer sa trăiesc in ura decât să sărut alt barbat.

   3. Asta e o campanie gay din care nu stiu ce pot intelege copiii care vad doi bărbaţi sarutându-se, nu o campanie impotriva urii.

   4. Da, am mai multe motive impotriva ei, dar nu pot să pierd timpul unuia căruia ii plac barbatii care se sărută. Prefer să continui să te urăsc.

   0

  • #13

   corect, aia cu merkel si sarkozy e cea mai gay

   0

  • Homofob – level infinity. :))))) Să mor de ştiam că a fi ghei se învaţă, ba chiar se învaţă din poze. Ok, nu mă încântă maxim să văd doi tipi pupându-se, dar să ajung să îi urăsc din pricina asta..oricum, Rromânia, patria rromânilor maxim de dezgheţaţi şi iubitori de glie, neam şi dumnezău.

   0

 7. Mi se pare doar mie sau parca ar fi un poster pt gay parade, nu o campanie unhate?:Ca totusi pe Angel Merkel nu poti s-o incadrezi la categoria femei)))))))))

  0

 8. Ce trolling trist :(

  0

 9. #17

  M-ar fi surprins daca era vorba de alt brand, Benneton este recunoscut pentru campanii care nasc reactii puternice…dar reclama asta chiar nu imi place deloc.

  0

 10. love si all arround :)

  0

 11. #19

  chinezul se gandeste „nothing is impossibru!”

  0

 12. Aia cu Papa a fost retrasa.Deja cei de la Vatican au luat masuri in privinta asta.

  0

 13. Se pare, Cetin, ca nu esti moldovean. Astia batranii se mozoleau pe bot, de cate ori se intalneau. Stiu ca si bunicu-miu, fie-i tarana usoara, se pupa in bot cu alde de-ai lui, desi in general era extrem de hetero :D

  0

  • dojo » da, rusii au obiceiul de a se pupa pe bot. mon dieu, tare scarboasa chestie

   0

  • Io era sa pic in nas, cand i-am vazut pe iesenii nostri luandu-se in buze. Partea mea de familie dinspre moldoveni (si ardeleni, dar nu de ei e vorba) ii reprezentata de indivizi ‘nalti ca bradul, deci iti imaginezi ce mutre faceam cand ii vedeam pe astia pupandu-se in bot. Mai incercau matusile de acolo sa ma pupeze in sistemul asta si le intorceam foarte brutal obrazul. Chiar nu-mi place ideea de a pupa in dinti pe nimeni, in afara de consort. La fel de aiurea mi se pare sa-ti pupi copiii pe gura, dar probabil is io mai defecta

   0

 14. @Viktor, ghei? :D

  0

  • Eu nu, deşi viaţa cred că ar fi mai simplă, women being so fucking crazy. :)) Oricum, în genere ăstia care urăsc visceral şi iraţional homosexoşii au tendinţe reprimate. Un bărbat sigur pe sexualitatea lui nu e deloc deranjat de poponauţi, atât timp cât nu e agresat vizual. Numa zic. :))

   0

 15. Obama asta recurge la tehnici neortodoxe pentru a mai primi cateva miliarde de la chinezi, ma intreb de ce ar fi in stare marinarul nostru?

  0

 16. Asteptam de mult asa ceva de la Benetton.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]