Jandarmeria angajează

Au dat-o afară pe jandarmerița eroină, pentru că a stat să ia bătaie și, în locul ei, angajează 700 de moldoveni vânjoși.
Cursurile principale vor fi Cum să bați gravide și bătrâni fără să lași urme, Cum să calci în picioare oameni fără apărare, cum să lovești peste față oameni care ridică mâinile în semn de non violență și cursul principal Cum să dai cu gaz după care să îl pui pe fraier să îți plătească și gazul, și salariul.

Între timp, dacă nu știați, în românia jandarmii îți dau amendă dacă treci pe lângă ei ridicând mâinile, pentru ultraj.

20 comentarii

 1. #1

  De fapt este o „arta” sa bati pe cineva fara sa lasi urme si iti trebuie multa „practica” pana sa stapanesti acest procedeu.

  0

  • #2

   Se vede si in unul din filme cum jandaru’ bate la ficat un protestatar ghemuit linga roata unui autoturism.

   0

 2. #3

  Cat de procuror militar prost sa fii sa iesi sa spui ca au acte ca munitia si gazele folosite de jandarmi au certificat de calitate si garantie. Cei 400 sa stie ca s-a folosit doar gaz de calitate. Daca e vreunul care nu scuipa sange sa se duca la OPC ca face obiectul garantiei. Ala care a murit poate fi fericit acum. Nu i-a dat cu falsuri jandarmii.

  0

  • #4

   De unde dracu sa stie militeanu de chimie, cit de ”sanatoase” sint clorul si arsenicul pentru organism?

   0

 3. #5

  Eu dacă am antecedente, am șanse? Lua-le-as mortii-n…

  0

 4. #6

  Daca mai au buget, sa investeasca si in niste cursuri de patinaj artistic. S-ar putea sa ajute

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2117027031664169&id=100000706797528

  0

 5. #7

  E un afis bun. Avem nevoie de 700 de capete patrate.

  0

 6. #8

  dragnea are mult mai multi dulai decat ceausescu. dulai care ne costa. si mielusei depresivi!

  0

  • #9

   Eu as propune, daca as fi mare membru in USR, desfiintarea jandarmeriei si concedierea tuturor fara posibilitatea de a mai fi angajati la stat timp de 10 ani. Sa vada si ei cum e munca adevarata, la privat. Si nu vom duce lipsa de „dulai” ca sint alte 7 militii care pot suplini lipsa.

   0

  • #10

   va fi multa curatenie de facut dupa regimul psdragnea. esential este sa vina crahul financiar inainte sfarsitul regimului.

   0

 7. #11

  Am auzit ca se da si test de IQ: cine ia mai mult de 60 puncte e respins.

  0

  • #12

   Bai frate, dac-ati putea voi sa scrieti un comment fara sa va luati de mircia badea!

   0

  • #13

   Si test de stomato;ogie… Cum fiecare jăndar are pulanul de chestor in rucsac, trebuie sa aibă dantura buna sa poata minca orice fel de cacat, precum si o limba fina sa nu zgîrie fundul ministreselor.

   0

 8. #14

  sunt 700 locuri în total la ambele școli de subofițeri: drăgășani și fălticeni
  care trebuie angajați în locu celor pensionați după 25 ani de operativ, conform noii legi de câcat a pensiilor militare a lu oprea și ponta din 2015
  iar copiii ăștia termină peste 2 ani
  iar cel puțin jumătate o să prindă la pază, nu la intervenție
  plus câțiva care n’or să termine, o să fie cam 600-650 promoția peste 2 ani

  0

 9. #17

  Cea mai proasta meserie, este la jandarmerie.

  0

 10. #19

  Boss, daca ai scris moldoveni e inutil sa mai adaugi si vanjosi.

  0

 11. #20

  Stai, deci a fost concediata jandarmerita?

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]