Jandarmeria așteaptă evenimente în septembrie

Pentru că domnii de la jandarmeria română sunt puși pe achiziții de măști de gaze și, probabil și alte chestii, livrabile până la sfârșitul lunii. Țineți aproape, că vin vremuri spectaculoase.

52 comentarii

 1. 25 bucati ar fi cam una la pluton ,o sa o poarte sefu care sta in duba ,mai in spate

  0

 2. #4

  Si noi ce ne luam , arme de airsoft , paintball?! :))

  0

  • #5
   Arhi

   alea de paintball ar fi bune, dar mi-e ca te imousca lunetistii daca scoti asa ceva

  • #6

   Sticle de ulei, cu sigiliul desfăcut. Zi-mi unul care stă calm și relaxat chiar dacă e zmolozit tot de ulei.

   0

  • #7

   Acum realizez de fapt efectele. Priză la pulan nu, ulei pe vizieră=vizibilitate din plută, patinaju’ patinaj.
   Sînt genial, dă-mă-n plm!

   0

  • „Merge si cu ulei dar e mai bine cu vasilina”
   Bombonel.

   0

  • Grija mare cu idelie astea, sa nu fie vreun fumator prin preajma si sa arunce chibritul pe jos

   0

  • #10

   E un scenariu de film, @C, relax.
   Totul a început de cînd, băiet fiind, aveam un prieten care hotărîse s-o omoare pe mă-sa injectîndu-i bășină-n venă.

   0

 3. #11

  am și eu o întrebare… ăstora cine le dă amenzi pentru actele întocmite?

  Doar în screenshot-ul ăla eu văd 2 contravenții distincte ce se pot lăsa cu amenzi, câte o amendă pentru fiecare
  a) interfața site-ului este concepută fără diacritice,
  b) textul anunțului este scris și el fără diacritice.

  baza legală pentru aplicarea amenzilor: Legea 183 /2006, privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documentele în formă electronică, art. 3 și art. 6
  Articolul 3
  (1) Autorităţile şi instituţiile publice, precum şi notarii publici au obligaţia de a utiliza codificarea standardizată a setului de caractere româneşti în activitatea de elaborare a documentelor în formă electronică, dacă acestea sunt redactate în limba română.

  Articolul 6
  (1) Nerespectarea obligaţiilor prevăzute la art. 3-5 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei (RON) la 5.000 lei (RON). Sancţiunea se aplică notarului public sau, după caz, conducătorului autorităţii ori instituţiei publice respective.
  (2) Prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică în mod corespunzător.

  0

 4. #12

  Aveti pe facebook pe rezist.tv filmulet cu jandarmerita batuta..e de azi. spor!

  0

  • #13

   fuge la antrenamentul de crăpat țeste cu pulanul.

   0

 5. #14

  e demoralizator ca atuncea cind a intrat una cu gogosi cu ciocolata in sala in timp ce faceam la bicicleta

  0

 6. #18

  Am vazut ca Androneasca i-a cerut demisia lui Dragnea cu subiect si predicat, asta clar e interesant, pentru ca ea e unul din membrii vechi de partid, e greu sa spui ca lupta cu partidul cand toti o stiu in partid. Sunt curios sa vad raspunsul lui Dragnea. Se pare ca incep sa se ascuta cutitele in partid.

  0

  • #19

   Deci astia nu au greata in a nenoroci pe viata niste oameni, mint cu dovezile in fata, isi bat pla de UE si tu ai impresia ca le pasa de o vaca?

   Nu mai puneti botul la d-astea.

   0

  • #20

   Vaca asta a fost înlăturată din oamenii buni ai partidului încă de când a vrut să fie ministreasă la învățământ și i-a luat altcineva fața când s-a numit guvernul.
   La mine mai greu e să-mi amintesc care dintre ele: Grindeanu, Tudose sau Dăncilă!:)))))
   nu mai e nici Abramburica în partid ce-a fost odată.! probabil că după cestia asta nu va mai fi deloc în partid!

   0

  • #21

   @mofo – nu am zis ca le pasa de ea, insa e prima oara cand (inca) un membru vechi al PSD ii spune lui Dragnea sa isi dea demisia. Pentru luptele din partid o voce din asta face mai mult decat 20 de mii de oameni cu luminite, care pentru PSD sunt zero.
   Stiu ca Androneasca e din echipa lui Ponta, insa faptul ca a facut declaratia asta inseamna ca lupta intre socialisti se ascute si se aspreste.
   Da, nu se schimba decat liderul, tot socialistii vor conduce Romania in cam 70% din timp pentru viitorii 50 de ani, ca nu mai exista opozitie si doar o sa mai iasa singuri de la guvernare cate 12-18 luni ca sa revina iar curati si pe cai albi.

   0

 7. 160€ o masca ? Ce naiba e așa scumpă?

  0

  • #23

   Nu e din aia comerciala.

   0

  • #24

   foarte scumpe mcg’urile
   cred că parandărătu e mare

   0

  • #25

   130 euro este spaga

   0

  • #26

   E cu mesaj vocal ca sa nu moara militienii sufocati: „inspira, expira, inspiră, expira…”

   0

 8. Astept cu nerabdare 1 Decembrie !
  Trecerea triumfala a trupelor de jandarmi pe sub Arcul de Triumf !

  0

  • #29
   Arhi

   si sticlele de ulei aruncate in cap

  • #30

   Ar merge niste oua puse la clocit, de pe acum, si folosite la nevoie. Sticlele de ulei sunt mari, greu de transportat si de aruncat. Dar 20 de oua puturoase se duc si 40-50 de metri, depinde de aruncator.

   0

 9. #31

  O întrebare retorică: câți dintre noi, dacă ar fi fost jandarmi și primeau ordinul „degajați piața, rupeți ficatu’ oricui mârâie” ar fi refuzat (ar fi trecut de partea protrstatarilor, și-ar fi dat demisia, pleca acasă, etc). În condițiile în care ar avea și familii de întreținut, etc.
  Hai, vreau un moment de sinceritate? Ce ați fi făcut?

  0

  • #32
   Arhi

   eu mi-as fi facut doar datoria legala. dar eu nu sunt o bruta animalica. daca mi s-ar fi cerut altceva, il scuipam in gura si plecam acasa

  • #33

   @Ionut – ma indoiesc ca ordinul a fost „intrati in multime si dati cu bastonul la cap si fata”. Gazele si intrat in multime clar sunt ordin, insa toti jandarmii aia care lovesc aleator cate un nevinovat sunt pur si simplu niste animale care lovesc pentru ca asa se simt ei bine, nu ca sunt obligati sa o faca. Logica mea e simpla – daca era ordin ii vedeai pe toti lovind, nu 1 din 20.

   0

  • #34

   Ordinul a sunat probabil cam așa: degajați piața victoriei, apoi fugăriți protestatarii pe străzile înconjurătoare, unde nu filmează televiziunile, și bateți tot ce mișcă. Unii jandarmi au făcut fix asta: au fugărit și au bătut tot ce-au văzut, inclusiv oameni care n-aveau nicio treabă cu protestele, un taximetrist, niște oameni în față la Mega etc. S-au descărcat și ei. Alții s-au mulțumit să îi înjure și să-i gonească sau doar să nu-i lase să revină în piață. Vezi diferența?

   Și ca să-ți dau un răspuns retoric, dacă armata ar fi făcut asta în 89 acum la al câtelea congres am fi ajuns?

   0

  • #35

   Ramai somer daca nu bati oameni care sunt în genunchi si se predau?

   0

  • #36

   Deci esti jandarm. Si in fata ta sunt niste protestatari, care stau in fund pe asfalt. Genul de oameni cu slujbe, 30-40-50 de ani. Primesti ordin sa ii dispersezi. Ce faci, incepi sa ii ridici de jos (the hard way) sau incepi sa dai cu picioarele in ei (ca oricum ei sunt niste animale, freaca menta la corporatii si stii ca te dispretuiesc)?

   0

  • Se ia prostul cartierului, repetentul scolii, se trezeste la 4 dimineata, se urca in duba, se tine cu capul in soare si putina apa calda de baut o zi intreaga, spre seara ii dai gaz in mana se dezleaga lantul. Explica tu aluia de flower-power. Fiecare cu neuronul lui.

   0

  • #38

   aham, deci jadarmii sunt singurii bugetari care-și fac treaba ca la carte în căcatul ăsta de țară, futu-le mamele lor de patrioți și employees of the month ce-s ei. Ei nu pot face o românească ca alți bugetari, gen ne facem că îi batem, îi gazăm mai slab, doar îi fugărim, etc.

   0

  • @7 – am ras cu lacrimi

   0

  • #40

   @Ionut, de-a lungul timpului, am cunoscut doi foști jandarmi. Unul dat afară din cauză că bea mai mult decît ceilalți, celălalt pentru că nu avea liceul făcut. Am auzit cîteva povești despre intervențiile violente.
   Majoritatea jandarmilor este formată din oameni simpli, care nici măcar nu știu să facă rău. În mod normal și lor le e frică de procese și probleme, dar cînd apare în scenă vreun „coios” care se bate cu cărămida-n piept că are relații sus și-i scapă de procese(vezi „Bărbatul în alb”, oamenii se cred in

   0

  • #41

   …tangibili și fac ce s-a văzut vineri.

   0

  • #42

   #M
   Nu rîde, aşa a fost si colectivizarea intr-o comubă lîngă Constanta. Puturosul satului a fost echipat in jăndar si dus in satele invexinate cu „lamuritul” populatiei. Ani mai tirziu aceata venea la moara cu sacul in spate, ca de puturos ce era nici cotiga nu avea ( nu mai zic de caruta cu cal), unde era ciuca bataii de joc a tuturor.

   0

 10. Au mai fost unii …in 1989 !

  0

 11. Depinde de cand datati… acum 29 de ani , niste soldati au luat decizia asta… si hopa ati aparut voi !

  0

 12. Poti sa stergi unul din ele ?

  0

 13. #46

  Boss, achizitiile se mai fac si pentru ca e foame vreunui sef

  0

 14. #48

  Is optimisti baietii, nu vor hartie igienica, crema.

  0

 15. E un pas inainte. Pe vremea lu’ Base trupele speciale cumparau Durex, ciorapi de matase, chiloti de dantela…

  0

 16. #50
 17. #51

  Singura zi in care un angajat al ministerului de interne isi merita salariul, este ziua in care isi ia bataie. Moarte si muie!

  0

  • #52

   Iti garantez ca nu sunt unul dintre ei, dar te rog spune-le asta si pompierilor.

   0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]