18 comentarii

 1. cocalari sinistrii

  0

  0

 2. exculzand versurile si rimele care sunt de nivel intre garcea din vacanta mare si flick domnul rima, asta e muzica ?? baietii astia traiesc din asta ? formatia „brigada 2.0” are vreun concert undeva ?? din ce traiesc baietii astia ?

  0

  0

 3. #6

  soft, uite aici destrabalare: https://www.youtube.com/watch?v=wVDBZ371AHo

  0

  0

 4. #7

  frumos elegant cat de cat.

  m-a uns la suflet :D

  0

  0

 5. #8

  Lasă că apare un Godina și la jandarmerie și uită proștii de 10 august cum au uitat și de Pungești, eternele bătăi date împreună cu gherțoii de la BGS total la nimereală, oamenii nenorociți pe viață în Ianuarie 2012 și multe alte mizerii ale instituției ăsteia folosită ca instrument de represiune politică de când este ea.
  DESFIINȚARE!

  0

  0

  • n-auzi bre ca tocmai le-a umflat dragnea efectivele si bugetul pana la cer?
   si crezi ca daca vin altii, n-o sa foloseasca aceasta scula pregatita sa porneasca ”la cheie”?
   la ce vremuri de criza vor veni dupa actualul desfrau bugetar, o jandarmerie numeroasa, echipata si cu toti sefii implicati in 10 august dati disciplinar/penal afara, va fi esentiala.

   0

   0

 6. #10

  Cetin, oameni buni, uneori am impresia că trăiți într-o bulă inexpugnabilă, fără să vă pese de marasmele omenirii din jur. Câte parastase să mai treacă până să ziceți și voi ceva de răposatul Karl Lagerfeld?!?!
  Cu stimă,
  Maithun
  (Jandarmul mondenității)

  0

  0

 7. #16

  ca-n armata: „odă jandarmeriei române, soldați!”
  corul de bibani: „O, dă-i in plua noastră!”

  0

  0

 8. #17

  Nu este rau. Uite ca ajungem sa ne bucuram de micile refulari impachetate in versuri/imagini…..

  0

  0

 9. din 2020 site-ul asta cred ca va deveni interzis in rromania

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]