18 comentarii

 1. cocalari sinistrii

 2. exculzand versurile si rimele care sunt de nivel intre garcea din vacanta mare si flick domnul rima, asta e muzica ?? baietii astia traiesc din asta ? formatia „brigada 2.0” are vreun concert undeva ?? din ce traiesc baietii astia ?

 3. #6

  soft, uite aici destrabalare: https://www.youtube.com/watch?v=wVDBZ371AHo

 4. #7

  frumos elegant cat de cat.

  m-a uns la suflet :D

 5. #8

  Lasă că apare un Godina și la jandarmerie și uită proștii de 10 august cum au uitat și de Pungești, eternele bătăi date împreună cu gherțoii de la BGS total la nimereală, oamenii nenorociți pe viață în Ianuarie 2012 și multe alte mizerii ale instituției ăsteia folosită ca instrument de represiune politică de când este ea.
  DESFIINȚARE!

  • n-auzi bre ca tocmai le-a umflat dragnea efectivele si bugetul pana la cer?
   si crezi ca daca vin altii, n-o sa foloseasca aceasta scula pregatita sa porneasca ”la cheie”?
   la ce vremuri de criza vor veni dupa actualul desfrau bugetar, o jandarmerie numeroasa, echipata si cu toti sefii implicati in 10 august dati disciplinar/penal afara, va fi esentiala.

 6. #10

  Cetin, oameni buni, uneori am impresia că trăiți într-o bulă inexpugnabilă, fără să vă pese de marasmele omenirii din jur. Câte parastase să mai treacă până să ziceți și voi ceva de răposatul Karl Lagerfeld?!?!
  Cu stimă,
  Maithun
  (Jandarmul mondenității)

 7. #16

  ca-n armata: „odă jandarmeriei române, soldați!”
  corul de bibani: „O, dă-i in plua noastră!”

 8. #17

  Nu este rau. Uite ca ajungem sa ne bucuram de micile refulari impachetate in versuri/imagini…..

 9. din 2020 site-ul asta cred ca va deveni interzis in rromania

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]