35 comentarii

 1. #2

  #jurnalismdecalitate #bbcderomania #premiumcontent

  0

 2. #6

  Salut. Puie Monta

  0

 3. #8

  Cine urmareste asa ceva, isi merita soarta. :)

  0

 4. Uimitor este ca dau acelasi link de 2 ori in postare. Si mai uimitor este ca lumea chiar intra pe ambele..

  0

 5. #10

  Adica armeanul nu e decorat?:)
  Cand eram mai mic si mai prost, m-a luat departe un prieten si mi-a propus un biznis, gen eu sa ma bag cu el si sa facem implementare de sisteme it in scoli, cum era atunci curentul. I-am spus ca ma pricep, dar nu am cum sa ma bag la nivelul ala, ca nu am angajati pe firma si ca e greu. La care tipul imi spune zambind, nu e problema, avem blat cu armeanul, se ocupa el de tot, noi nu facem nimic si luam banii. Pe care ii impartim conform efortului, eu luam cam 20%.
  De atunci am un amic in minus.

  0

 6. #11

  de ce te mira ? avea cineva pretentii de la astia ?

  0

 7. Ăștia mereu au chestii gen.. „Șoc și Groază” sau ”Incredibil” .. cred că oricine știe că știrile lor sunt de rahat fără urmă de îndoială.

  0

 8. #ClickBaitAwards2016

  0

 9. #15

  Dar sobolanii si insectele care-si facusera culcus in vegetatie si printre cauciucuri nu aveau viata?!?!! Ce, ele nu e victime??? Om fara suflet!!!!
  Propun (inca) o petitie!

  0

 10. si eu care credeam ca s-au ars micii.

  0

 11. Mai citește cineva cel.ro? În 2016?

  0

 12. #23

  Hai noroc.

  Am fost și-am futut, fraților, la curve. La Sf Gheorghe acolo unde întoarce tramvaiu 21. În spate acolo, la casele alea antice vechi. Niște țigănci ca lumea de tot. 60 scurtu, 100 tot tacâmu. Da tre să fuți cu pantalonii pe tine frate, cum am făcut eu, că riști să îți fure pantalonii țiganii când tu nu ești atent. Am fost cu un tovarăș, Petre Casino. El a pățit acu câțiva ani, tot la astea aici unde vă spun io. Futea și lăsase pantalonii pe un scaun lângă. Și țiganu a deschis geamu și i-a luat pantalonii cu portofel cu tot.

  0

  • #24

   Au împânzit țiganii toate casele alea vechi din centru. Case care au fost boierești, unele de patrimoniu. Bine că multe au ajuns în paragină, e păcat că nu se restaurează. Dar le-au ocupat țiganii abuziv, ilegal

   Păi acolo la Sf Gheorghe unde am fost eu să dau la buci, p-acolo stătea mi-a zis mamaie, bunicul ei, adică tatăl mamei ei. Stră-stră-bunicul meu. A fost foarte bogat dar toată averea i-au mâncat-o femeile. A fost curvar mare. D-aia n-a realizat nimic mare, a fost și membru de partid PNL, dar n-a realizat nimic. Pasiunea lui era femeile. ca să vedeți cum femeile îți pot mânca averea.Era armator, știți ce e ăla armator, ca Aristotel Onassis. Bine la un nivel mult mai mic, nu compar cu Onasis. Dar era destul de bogat pentru vremea aceea imi povestea mamaie. Avea pescadoare, pescării .
   Majoritatea averii i-au tocat-o femeile. A ținut vreo 4 femei, 4 neveste. Ultima a 5-a o rusoaică. Am poză cu el din 1935 dând mâna cu Iuliu Maniu. Bine că el nu a fost politician, doar membru de partid. Dar am poza asta.
   Deci pula mea, ce să mai zic… și mai îmi zicea un târtan p-aici, că domne, ce te lauzi tu că ești de 100 de ani p-aici prin București și io am venit în Berceni de 5 ani :)))))))))
   Ce naiba mă… Stră-străbunicu stătea în buricul târgului, armator, dădea mâna cu Iuliu Maniu prin 1935… Păi unde era el, acest târtan, ce se întâmpla pe la el pe la țară pe acolo prin 1935? Cumva vreo răscoală, vreo revoltă a iobagilor? :))))))))))) A, stai că aia fusese mai devreme in 1907 :))) Da tot în picioarele goale umblau p-acolo, plugu, sapa, alea alea . :))) În timp ce baștanu ăsta de stră-străbunicu…. ce naiba mă….

   0

  • #25

   Iuliu Maniu… PNL… 1935… #babaete.

   0

  • #26

   Ce băbăete, mă? Da am o poză cu el dând mâna cu Iuliu Maniu. Iar pe spate wscrie data, 5 dec 1935. Stră-stră bunicul era membru al PNL, mi-a zis mamaie. Nu știu alte detalii despre poză, unde este făcută, cu ce ocazie etc. Este într-o cameră mare, undeva într-o ca o living mare, sunt 7 persoane în poză, in afară de Maniu nu e nimeni cunoscut. Sunt 4 inși care stau la rând și dau mâna cu Maniu, iar unu dintre ei e străbunicu. O fi fost vreo ceva întâlnire, habar n-am. Deci stră-străbunicu era menbru PNL, nu era în PNȚ-ul lu Maniu. Deci ce nu ți-e clar? Hai că am de udat curtea, mă joc cu niște viespi, le dau apă să bea

   0

  • #28

   nu mi se pare nimic deplasat. urgenta inseamna ceva la limita dintre viata si moarte, chestii de astea, nu ca ai otita. de aia urgentele in romania sunt ultra aglomerate cu kkturi, iar cei cu urgente reale stau la coada.

  • #29

   Imi permit oarecum sa va contrazic si nu prea. In mod normal, triajul se face la medicul de familie. Te doare ceva, dai un telefon, te programezi, si te duci la el. De fapt, asta a fost ideea principala atunci cind a aparut aceasta specialitate: triajul. Adica ala te consulta, si te trimite la urgenta daca e depasit, sau iti prsecrie tratament si te trimite acasa. Dar ideea a esuat si din cauza pacientilor („lasa ma, ce sa mai pierd timp la ala, ma doare unghia incarnata, ma duc direct la spital!”), dar si din cauza sistemului. Si atunci a aparut triajul si in camerele de garda in spitalele de urgenta, care triaza urgentele in functie de gravitatea lor. Unii mai gravi au prioritate, altii…
   Acum, strict la caz, nu ai dreptate. Doamna am inteles ca nu era din Cluj, era cu copilul care a facut otita si trebuia sa se duca undeva, pentru consultatie si prescriere de tratament. O otita la un copil poate fi ceva destul de dramatic. Si nefiind din Cluj, unde sa se duca? Eu nu o acuz pentru asta, cred ca era singurul lucru pe care putea sa-l faca.

   0

  • #30

   nici eu nu o acuz de asta. o acuz ca face tam tam ca a platit 50 de lei.

  • #31

   Aaaaa, ok, am ratat punctul cum s-ar zice…

   0

  • #32

   Nu vreau par nesimtit dar am sa dau un exemplu din America unde pe asigurarea privata (ca sunt numai private exceptand Medicare si Medicaid) exista o anumita suma pe care o platesti pentru fiecare data cand intri la Urgenta. Depinde de planul de asigurare. De exemplu 250$ pentru intrare la Urgenta (emergency room), la fiecare intrare, 40$ specialist consult, 100$ nu mai stiu ce. Pentru a chema salvarea te costa 500$ (neacoperiti de asigurare, deci platesti tu singurel) plus benzina pe milele parcurse de ambulanta de la tine la spital. Deci 500 doar ca s-au deplasat pana la tine dupa care kilometrajul. Pentru cazuri mai nasoale gen care necesita stabilizare inainte sa te suie pe targa sau cine stie ce alte proceduri in ambulanta, suma de start e mai mare.

   Sa nu ma intelegeti gresit, nu zic ca e neaparat bine ca e taxabil in alta parte, sunt oameni care din cauza sumei acesteia evita sa mearga la urgenta si poate pierd timp si mor aiurea si sumele sunt mari, mancarea familiei pe multe zile, doar ca daca te-ai deplasat la urgenta inseamna ca e important sau grav si esti dispus sa si platesti, nu te duci ca ti-a iesit un cos in cur.

   0

  • #33

   Fomeia miauna degeaba.Traseul este clar:medic de familie-policlinica-spital.Esti in alt oras,te duci la policlinica pt. o otita.Unde platesti tot minimum 50 lei consultatia.Daca se considera necesar urmeaza spitalul,unde nu mai platesi nimic pt. ca ai trimiterea de la policlinica.
   Dealtfel,pe chitanta se vede clar scris:consult.N-a fost considerata urgenta!

   0

 13. Nu sunt jegosi, ei doar isi fac treaba, au un supervizor de cacat.

  0

 14. #35

  Ce tot naiba face Zoso p-colo?

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]