Jena nefirească de a purta numele Badea

mircea badea provoaca lacrimi

Mă gândeam dimineață că e aproape trist să porți numele Badea, în ziua de azi, dacă e însoțit de prenumele Mircea. Cred cu sinceritate că mamei sale, o distinsă profesoară, îi este rușine de ce a ajuns fiul ei și în ce mocirlă târăște numele familiei sale.

Dacă nu știți la ce mă refer, e vorba despre dezlănțuirea micului jurnalist Zewa de la antene, legată de arestarea lui Oprescu. Practic, maimuțica voiculesciană face orice acrobație, doar ca să poată spune că Oprescu e nevinovat și că e o lucrătură a serviciilor, desigur. Ba nu e flagrant, ba nu sunt banii, ba știe el mai bine. Orice, doar să reiasă linia trasată din pușcărie de către șef.

Știți ce e complet trist?
Complet trist e că face toate gunoaiele astea gratuit, nici măcar pentru bani. Pentru că el și-a luat plata în avans de la stăpânul său din închisoare, iar acum latră gratuit, cu speranța că divinul își va pogorî ochii asupra sa, îl va scoate pe voiculescu din pârnaie și va putea duce și el o bucățică de carne acasă, altceva decât hălci de mușchi fesieri.

Trist. O soartă tristă pentru un om altădată simpatic, haios și plin de vervă. Se stinge o carieră ce pornea atât de bine, dar construită pe gunoi.

Iar gunoiul nu are stabilitate…

20 comentarii

 1. dex
  gunoi – mircea badea

  0

 2. Si eu traiam pana prin primavara cu impresia ca duamna ma-sa e o doamna dar mi-a trecut dupa ce am citit caldarea de laturi pe care le-a varsat in capul tipei aleia si osanalele pe care i le-a ridicat lui fi-su. Practic fi-su e culmea integritatii si onestitatii in Univers, cine nu vede/nu accepta asta e un prost/un limitat/un frustrat etc.

  0

 3. #3

  Ai noroc cu fata aia de motociclist, altfel te ardea el… ;-)

  0

 4. comentariile de acolo sunt over the top.

  Basistule :D

  *nu pot sa nu rad cand zic unii de arhi ca e basist. Mai am putin si imi crapa maselele.

  0

 5. #6

  >Ba nu e flagrant
  Potrivit avocatului se pare ca nu e.
  „…a spus apărătorul lui Oprescu, precizând că primarul Capitalei nu a fost prins în flagrant.”
  „Nu s-a găsit aparatul la percheziţia care a fost efectuată la domiciliul din Ciolpani.”

  O fi luat aia 25.000, dar se pare ca „presa” fabuleaza mult de tot.

  0

  • #7

   Nu il urmaresc pe Badea, dar nu mi se pare deplasat ce spune: intr-adevar nu a fost flagrant, si exista multe „stiri” in presa care n-au legatura cu realitatea.

   0

 6. #9

  depinde mult de cat gunoi pui si cat sari pe el sa il stabilizezi. uite Glina. sta bine, emana bine merci si chiar inghite la greu. poate peste ani o sa vina unii si o sa ii schimbe numele in mirceabadea. practic prima groapa de gunoi care face spagatul.

  0

 7. #10

  Era un drojdier in articolele TNR, care avea o parere despre orice: „Mai da-i in p…. mea!”
  Asa si cu badea: mai da-l….

  0

 8. Problema cu Mircea Badea nu e ce spune pe ecran. Nici măcar dacă gândeşte cu adevărat ceea ce spune. Problema cu Badea e că e arhetipul românului înfumurat. Genul ăla de român care a trecut de mult de limita absurdului şi care, dându-şi seama că a sărit calul, nu pune frână ci accelerează. Dacă tot e răul făcut, va face din răul ăla esenţa lui.
  Mircea Badea a ridicat absurdul la rang de artă. Şi-a croit ţoale din propriile lui minciuni şi acum le poartă trufaş admirându-se în oglindă. Pupatul în fund, penibilismul, aroganţa – toate astea îi vin deja natural, de ani de zile. A scăpat definitiv de jenă, morală, a scăpat până şi de scopul care l-a împins din start să se comporte cum se comportă. A rămas doar automatismul şi delirul. Jignirile, bătutul obrazului, arătatul cu degetul – toate astea nu mai au un efect asupra lui de mulţi ani. A ceda acum în faţa unui ”omule, eşti pur şi simplu kafka” ar însemna să recunoască faptul că el de ani de zile bate câmpii. Aşa că face ce face omul cu găina.
  Omul cu găina are o găină moartă. Şi omul cu găina merge în piaţa publică a satului, dezbrăcat la piele. Şi se crăceşte în mijlocul pieţei şi începe să-şi îndese găina în fund, cum poate el mai bine. Şi se adună sătenii uluiţi în jurul lui şi râd şi-l arată cu degetul şi au expresia aia de ”coae, tu nu eşti normal”. Iar Mircea râde şi le strigă ”bă nebunilor bă” şi îi arată şi el cu degetul şi între timp continuă să încerce să-şi bage găina moartă-n fund.

  0

  • #12

   Criminala descrierea. Dar ceva imi spune ca Mircea incearca cele de mai sus cu o gaina vie, sa o invete minte pe basista.

   0

  • Răzvan, mă înclin cu respect.

   0

  • Le-o zice bine din condei nea Coloja, nu contest, da’ io tot cred că aia nu-i găină.
   E gâscă.

   0

  • #15

   Noi toți știam că Badea este de Măruță, în schimb dor lung ne era de nea’ Coloja & CO (ex. Liviu CubDeschis).

   Dacă îmi este permis, am să remarc faptul că din nefericire, domnul Arhicetin le-a cauzat acestor oameni de calitate internațională doar necazuri.
   Evident, nu cu intenție. În mărinimia dânsului, Arhicetin a făcut la un moment dat referire la Răzvan, moment în care i-a făcut spike la trafic (intenția curată inițială), fără să fi gândit două mutări înainte la repercusiunile redirecționării traficului.
   Au ajuns la bietul Răzvan (și de acolo mai departe) inclusiv șleata de ofuscați pe orice, băgătorii în seamă, cei cu IQ de două cifre, ăia care vin aici pentru conținut gratis de calitate, după care se declară nemulțumiți pentru… motive.

   Majoritatea arhi-comunității are un nivel de bun simț extrem de ridicat, comparativ.
   Dacă-i duce Arhi într-un colț de internet, se comportă civilizat, cu maniere și se integrează. Doar ăia proști (a se citi ne-educați) se comportă ca animalele, fac mizerie și scandal, ca la ei acasă !
   (sună familiar ?)

   Domnule Răzvan, avem nevoie de mai mulți oameni ca dumneata !
   Nu neapărat autor de cărți, dar cel puțin cei care realizează cât de greu (către imposibil) este să renunți complet (ca OM) la castelul de cărți construit toată viața. Din punct de vedere evolutiv, se numește conservatorism și abia poate descrie mecanismul chimic din creierul unui adult care supraviețuiește mult mai mult în trib dacă rămâne ferm pe poziții. Fie ele și complet greșite.

   0

 9. Lui Sorin Oprescu i s-a sculat Mircea Badea

  0

 10. #17

  pai ce sa zic, daca calin poop tariceanu zicea ca: „ce facem domnle acum, ii arestam pe toti, cine mai conduce tara asta” atunci arestarea doctorului nu trebuie luata in seama.
  uite, daca il baga pe sorescu la pucalie, cine mai conduce bucurestiul?
  avem nevoie de „mircei” ca sa protejam politicul. nu se mai poate asa ceva. basistule.

  0

 11. #18

  Deci … te-a enervat? :)
  /

  0

 12. #19

  „Văd ca bea stela artois, nu degeaba s-a mărit bugetul la SRI.”?!

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]