Bă jigodie

nastase

Iată cum se adresează ziariștilor un infractor condamnat. Omul care cerea să i se numere ouăle, de la tribuna parlamentului, el însuși, Adrian Năstase.

. Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimută la televizor in fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numesti tu jurnalism?

Ziariștii mai vechi își mai amintesc bătăile luate noaptea și șantajele asupra proprietarilor de ziare, executate pe vremea când infractorul Adrian Năstase era prim ministru.

Iată, vechile obiceiuri nu se dezmint, în continuare îi numărăm, neputincioși, ouăle.

24 comentarii

 1. #1

  Te-ai mutat in Ardeal? :D Stim asta de o saptamana!

  0

 2. #3

  a fost in vacanta la olteni :))

  0

  • #4

   Altii se duc in excursie la Cernobil… sunt multi iubitori de chestii din astea extreme.

   0

 3. N-au mai avut loc jigodiile de atâtea curve și golani…

  0

 4. E un fel de a bate saua sa priceapa iapa. Io printre rinduri citesc: „de ma voi scula, pe multi am sa popesc”

  0

  • #7

   Eu citesc direct pe rânduri: „Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.”
   Adică se hrăneşte din el, adică el e un stârv, chiar dacă a ratat cea mai importantă împuşcătură din viaţa lui.

   0

 5. #8

  Poza asta cu nastase face cat 1000 de cuvinte!

  0

 6. #11

  Faptul ca nu s-a putut abtine de la acest text, spune mai multe despre el decat despre maimuta cu cap de porc. :)

  0

  • #12

   Problema este că idiotul crede, în sinea lui, că a făcut bine, că îi datorăm multe, că el a făcut muzee, a donat, a băgat România în UE, și că sigur, a și greșit, dar asta pentru că a avut pe lângă el tot felul de lichele. Cretinul se simte nevinovat, ba chiar nedreptățit. Probabil se așteaptă ca istoria să-l judece în culorile cele mai roz (bombon).

   Țin minte că și Ceaușescu susținea la proces că poporul este de partea lui, poporul îl iubește, i se face o mare nedreptate. Și chiar dacă acum mulți au uitat, și zic că nu trebuia împușcat, din diverse motive aberante (gen religie, Crăciun, era om bun, etc) – atunci era altfel. Mulți dintre ăia care susțin acum că nu ar fi trebuit împușcat, dacă îi băgai atunci în plutonul de execuție ar fi tras fără să stea pe gânduri. Chiar cu sete. Și nu ne învățăm minte.

   0

  • El e frustrat ca l-a detronat Valcov. Iti dai seama, ala tanar, venitura de pe la PDL si avea mai multe tablouri…
   P.S. daca strangi multe multe multe picturi la tine acasa, ala nu-i muzeu… e colectie personala

   0

 7. #14

  De ce e mai bun Ceaușescu decât Năstase: măcar Ceaușescu a murit când a fost împușcat!

  0

 8. #15

  Ce simpaticut e Nastase, de 4 ani il caca Banciu cica, restul il iubim, ne-am da si viata pentru el. De ce nu a iesit din politica? de ce nu a practicat avocatura? pentru ca nu se pricepe la nimic concret, doar la furat. Banciu si-o facut treaba, inseamna ca l-au cam macinat parerile lui pe bombonel, cand faci 2 runde la parnaie parca parca duhnesti a infractor oriunde te-ai duce.

  0

 9. #16

  Ca porcuieste de-a stanga si de-a dreapta,asta e.Ca stie sa traga in mistreti dar are probleme cu nimeritul porcilor,sa arunce cu alica primul cine-i far’ de pacat.Ca se crede sfantul Guitanie intre toparlani si sarantoci,iar asta e,l-o fi deranjat mai tare puscaria la ganditoare.
  Da’ ca e chemat la ministerul de externe
  datorita expertizei institutionale si profesionale considerabile,deja e mult prea de porc……

  0

 10. #17

  Gura prostului adevar graieste :)
  Bă, jigodie | ministru >> prim-ministru >> blogger

  0

 11. #19

  cica e un pamflet, nu trebuie luat in serios. asa ma apuc si eu la unul de pe strada si ii zici sa se duca in pizda ma-sii si cand se pregateste sa imi dea una peste bot, ii zic sa stea calm ca e pamflet.

  0

  • #20

   Pai nu asa faci si tu pe alte site-uri? Spargi usa cu bocancii si dupa ce primesti injuraturile de rigoare, spui ca doar ai trollat?

   0

  • #21

   ba da, dar nu ma plang ca am luat injuraturi. daca sunt cretini care pun botul si se iau prea mult in serios, problema lor, nu a mea.

   0

  • #22

   Perkele, te musca de cur fantomele trecutului, oriunde te-ai ascunde :))

   0

 12. #23

  „Iată cum se adresează ziariștilor ”

  no sezi, Banciu nu e ziarist, cum nici Mircea Badea nu este.

  0

 13. #24

  Dar Banciu asta este ziarist? Vreun fel de ziarist… Pacat ca n-a ramas la Turul Frantei.

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]