Asist cu nețărmurită plăcere la șuturile în ovare pe care le ia luCOVID de la PSD, în legătură cu starea de urgență. Pentru că PSD joacă la 2 capete și câștigă în ambele sensuri.

Nu votează starea de urgență, crește numărul de îmbolnăviri, totul se duce dracului, pentru că, până acum, PNL doar a furat cu toate cele 8 mâini ale caracatiței guvernamentale, în rest, după noi, potopul, în caz de ceva, spitalele o să fie moarte pură. Iar PSD va arăta cu degetul, confortabil, uite, vedeți, ce nasoi sunt proștii ăștia? Și va câștiga capital electoral.

Nu votează și totul merge bine? O să fie plin peste tot despre cum PSD a luptat cu mafia PNL și a reușit să dea drumul la economie, să lase oamenii în concediu, să facă tot ce trebuie. Și iarăși, câștigă voturi.

PROBLEMA reală a lui LuCOVID este că el e acolo cu un singur scop. Să ajute mafia PNL să fure tot. Și nu are nicio scăpare. La final, va primi bani de-o ciungă și un șut în cur.

Ceea ce nu e rău. Doar că va trebui să ieșim la vot masiv, să urcăm USR, PLUS și oricine altcineva care nu face parte din USL.