Joc la Loto

Dragii mei, deschid o initiativa cetateneasca, menita sa il scufunde pe nea Vergica si al sau Iote Ve in meandrele concretului.
Deci, zic, sa strangem mana de la mana cate o mie de lei vechi si sa punem de-un bilet comun la loto, si fiecare sa vina cu cate-un numar preferat.
Pe bune de nu o sa ne iasa mai mult decat i-a iesit lui Vergica.
PS: Se mai stie ceva de ala din politie caruia cica i-ar fi furat Ogica biletul?

4 comentarii

 1. #1

  Relax omule: Loto asta e manarit ca vacile roz. Nu merita sa le dai nici macar 1000 ROL (mai bine tii moneda ca sa dai cu banu’ cand ai de luat decizii :) ). Pacat de 100 de euro pierduti de fiecare amarat.

  0

  0

 2. de ce pacat? de aia exista prosti pe pamant, ca sa traiasca desteptii. cum plm sa dai banii ca un cretin, unui alt cretin care a facut parnaie, CA TI-I JOACE LA LOTO??
  Cat de imbecil sa fii?

  0

  0

 3. #3

  Asa de mult…

  0

  0

 4. #4

  Intrebare ta e incuietoare: nu stiu cat de imbecil trebuie sa fii ca sa faci una ca asta.Eu unul imi muncesc banii, asa ca nu i-as da pe mana lui Ogica. Ai dreptate in legatura cu desteptii si cu prostii. Ziceam ca e pacat pt ca majoritatea nu cred ca si-au invatat lectia si ar mai cotiza si a doua oara.
  Parerea mea.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]